Broj za naručivanje paketa - 060/0992541 SOS broj za pomoć na putu - 069/667667

Pomoć na putu 24h

Atlas Servis je liderska kompanija na tržištu Srbije, usko specijalizovana za usluge pomoći na putu sa preko 14 godina iskustva u oblasti.

Preko 80% naših klijenata dolazi po preporuci.

detailing-20-pomoc-na-putu
Nacionalni-Paket-3D

Nacionalni paket

Najtraženiji paket pomoći na putu potreban svakom vozaču u Srbiji, kako početniku tako i profesionalcu. Uz neograničenu km šlepovanja u Srbiji i prevozom svih putnika učiniće vašu vožnju bezbrižnom.

Euro-Paket-3D

Euro+ paket

Paket koji se na tržištu izdvaja po svom kvalitetu. Prilagođen je za vozače koji putuju u inostranstvo bilo poslovno ili turistički. Bezuslovan povratak vozila za Srbiju i neograničen broj asistencija čine Euro+ prvim izborom vozača.

Moj-Paket-3D

Moj paket

Paket prilagođen vozačima i suvozačima koji imaju više vozila ili ih često menjaju. Vezuje se za lično ime. Gde god krenuli uz Moj paket ste sigurni da ćete bezbedno doći nazad kući. Štedljiv, praktičan, jednostavan.

SOS Broj

Non-stop dostupan call centar u situacijama kada vam je potrebna asistencija na putu

Broj za naručivanje

Dostupan svakog dana u periodu od 9-21h za naručivanje ili informacije o paketima pomoći na putu

p

info broj

Dostupan radnim danima od 9-20h za promenu podataka u Atlas24h ugovoru i info o stanju na putevima

Najbolji sa najboljima (Naše reference)

Aktivacija  Paketa

Ukoliko ste već preuzeli Atlas24h ili neku od partnerskih kartica (Bosch Car, Bex) pomoći na putu za koju je neophodna aktivacija to možete uraditi ovde u samo par koraka:

Saveti za vozače:

Dileme pred tehnički – šta je ispravno, a šta neispravno vozilo?

Tehničkim pregledom se utvrđuje da li je vozilo tehnički ispravno da bi moglo da se uključi u saobraćaj i da li ispunjava sve potrebne propise. Redovan tehnički pregled može biti...

Šta prvo preduzeti kada se auto pokvari na putu?

Kada se iznenada u vožnji začuje glasan neobičan zvuk, upali se lampica za motor ili neke druge lampice, auto izgubi snagu ili se jednostavno ugasi... shvatate da morate da se...

Koji paket pomoći na putu odabrati?

Koji paket pomoći na putu odabrati kada planirate putovanje svojim kolima? Koji je paket logičan i najkvalitetniji izbor za vas?

U kojim situacijama se popunjava Evropski izveštaj o nezgodi?

Evropski izveštaj o nezgodi se popunjava isključivo kada: nema povređenih oba učesnika u nezgodi se slažu oko toga ko je kriv šteta nije velika (manja od 200.000 dinara ili 1.700...

10 saveta za smanjenje potrošnje goriva u automobilu

Pravilnim održavanjem i uz par malih pravila, trošićete mnogo manje goriva i u isto vreme produžiti vek trajanja samog automobila. Za potrošnju goriva nije svejedno koliko je...

Kada treba servisirati potrošne delove i menjati tečnosti

Kada treba servisirati. Mnogi vozači nisu sigurni kada treba servisirati/menjati razne tečnosti i potrošne delove automobila. Intervali se razlikuju od modela do modela ili od...

Sipali ste pogrešno gorivo u rezervoar? Evo šta dalje

Sipanje pogrešnog goriva u vaš automobil može biti skupa greška ako pokušate da ga vozite, ali evo šta treba učiniti ako vam se to dogodi. Iako zvuči neverovatno, procenjuje se...

Česta Pitanja

Da li je Atlas24h osiguranje?

Atlas 24h nije osiguranje u klasičnom smislu. Ali ne brinite, mnogo ljudi meša te pojmove. Atlas24h je kompanija usko specijalizovana za uslugu pomoći na putu što je naša primarna delatnost već više od 13 godina.

Osiguranjem vozila se bave druge kuće i ono je obavezno prilikom registracije vozila u Srbiji, ali vam tu ne sleduje pomoć na putu, koja je jako bitna u slučaju da vam se desi bilo koji kvar na vašem vozilu.

Zašto da uzimam paket pomoći na putu kada on nije zakonom obavezan?

Za razliku od država zapadne Evrope gde je i pomoć na putu zakonski regulisana, u Srbiji još nije obavezna. Ali Zakon o bezbednosti saobraćaja na putevima jasno naglašava da je šlepanje jedino moguće do prvog isključenja sa autoputa ili motoputa što vezuje ruke vozačima u nevolji.

U slučaju da preskočite prvo isključenje policajci vam mogu na licu mesta pisati kaznu u iznosu od 5,000 do 25,000 dinara. Tu su i detalji o tome za koji tip kvara ide uže ili kruta veza, koje mora biti rastojanje između vozila, itd.

Dakle, jedino paket pomoći na putu vam može ponuditi rešenje oko koga nećete morati da brinete šta raditi kad vam se desi kvar na vozilu. Rešenje je jedan poziv od vas.

Zašto, kada se desi kvar, jednostavno ne pozvati bilo koju šlep službu?

To zvuči jednostavno, ali u praksi nije tako. Ako nemate Atlas24h paket pomoći na putu susrešćete se sa nizom problema. Od toga koji broj pozvati, ko i sa kakvim vozilom će doći, da li ćete čekati sat-dva ili više… I ono najbitnije, koliko će vam naplatiti uslugu.

Cene šlepanja su i do 10 puta skuplje ukoliko nemate paket. U noćnim satima se i dodatno naplaćuje. Što ste više u nevolji i što je veći problem, šlepadžije mogu na licu mesta da povećaju cenu. Zato niste nikad sigurni. Polazimo i od toga da uopšte imate novca kod sebe.

Poznate su i razne prevare na srpskim autoputevima vezane za divlje šlep službe.

Zašto sebi da dozvolite stres, nervozu i velike finansijske izdatke kada postoji jednostavno rešenje sa godišnjim paketom pomoći na putu.

Ukoliko imam Atlas24h paket i desi mi se kvar koja je procedura?

Potrebno je samo pozvati naš SOS broj telefona izdiktirati vaše podatke, lokaciju i tip kvara i sve ostalo je na nama. Imamo preko 200 partnera u Srbiji koji zadovoljavaju najviše standarde usluge, opreme i profesionalnosti.

Naš partner koji je u tom trenutku najbliži vama izlazi na teren čime obezbeđujemo najbržu moguću uslugu.

U proseku za 30 minuta dolazimo na lice mesta. U većim gradovima najčešće bude i brže od proseka.

 Pomoć na putu 24 časa – Iskustva korisnika

“Krenuo sam na poslovni put u Budimpeštu kada sam doživeo saobraćajnu nezgodu. Pozvao sam policiju pa zatim i Atlas Servis da objasnim detaljno situaciju.  Komunikacija sa Atlasom me je smirila i bila toliko prijatna, da ne mogu da opišem koliko mi je to značilo ”

Željko Đokić

“Pred zgradom na Limanu 3 mi je otpao prednji deo auspuha. Morao sam da stanem i nisam mogao dalje da nastavim sa vožnjom. I sva sreća u toj nesreći je da sam imao Atlas Servis nalepnicu na vozilu. Pozvao sam na telefon za 15-20 minuta šlep služba je stigla.”

Ferdinand Fančević

“Zvao sam Atlas Servis SOS Call Centar i iznenadio sam se da je neko budan u 04:30h. Operater je rekao da ćemo dobiti dalje instrukcije za 5 minuta. Tako je i bilo, a u roku od 30 minuta došla je šlep služba. Vozilo je tokom dana vraćeno za Novi Sad iz Vranja”.

Željko Kaurin

Fotografije sa asistencija