Broj za naručivanje paketa - 061/3135333 SOS broj za pomoć na putu - 069/667667

UKOLIKO ŽELITE DA NARUČITE GODIŠNJI PAKET POMOĆI NA PUTU POZOVITE BROJ +381 61 31 35 333

UKOLIKO VAM JE POTREBNA POMOĆ NA PUTU POZOVITE IZ SRBIJE ILI IZ INOSTRANSTVA SOS BROJ +381 69 667 667

 

Pomoć na putu i informacije o Atlas24h

 

Naša misija je kvalitetna usluga. To je ono što nas u Atlasu pokreće. Težimo da našim korisnicima pružimo jedinstven osećaj sigurnosti i bezbrižnosti na putu, zahvaljujući našem posvećenom timu radnika i saradnika.

Kvalitetom, brzinom i preciznošću naše usluge želimo da budemo uvek na samo poziv od Vas u bilo koje doba dana ili noći i na bilo kom mestu.

Atlas24h je logičan izbor svakog vozača u Srbiji, jer mi garantujemo:

  • najkvalitetniju uslugu u smislu brzine, efikasnosti i odnosa prema klijentu,
  • najveći i najpovoljniji asortiman paketa pomoći na putu,
  • dugoročnu saradnju i zadovoljstvo.

Atlas24h pomoć na putu je danas liderska kompanija na teritoriji Srbije i u regionu u uslugama pomoći na putu i srodnim delatnostima poput Rent a car-a i transfera putnika.

Prvi smo ponudili mogućnost neograničene kilometraže šlepovanja na teritoriji Srbije, kao i pokrivanja troškova popravke vozila. Tako vam, osim Nacionalnog paketa, ništa drugo nije potrebno da stignete bezbrižno svojoj kući, zajedno sa svim putnicima.

Sa Euro+ paketom rešili smo i problem skupih popravki vozila u Evropi sa uslugom bezuslovnog povratka vozila iz inostranstva, tako da ne morate više da zavisite ni od koga.

Nacionalni i Euro+ paketi pomoći na putu se izdvajaju kao najkvalitetniji po svojoj sadržini i sveobuhvatnosti.

Naši paketi sadrže sve neophodno i za najzahtevnije vozače da budu bezbrižni u svom vozilu, bilo na putevima u Srbiji ili Evropi. Jednostavno, Vi ste deo naše velike porodice i zaslužujete da se vozite bezbrižno.

Atlas24h pomoć na putu – Bezbrižni sa nama!