Pomoć na putu 24h: +381 69 667 667; info: +381 60 099 2541 office@atlas-servis.com

Volimo kada imamo lepih vesti, a ovoga puta koristimo priliku i da vam prenesemo vest u vezi sa našom novom android mobilnom aplikacijom Atlas 24h pomoć na putu.

Cilj nam je bio da što je moguće više olakšamo situacije u kojima je vozačima potrebna pomoć na putu. Znamo koliko su stresne situacije kada auto stane i kada se skoro svi vozači zapitaju „Pa zar je moguće?“

Baš zbog takvih situacija koje se dešavaju, želja nam je da se što više uprosti postupak kada je vozačima potrebna putna asistencija. Da sve bude jednostavno i efikasno, a preko aplikacije je to upravo tako.

Dovoljan je samo jedan KLIK kako biste poslali poziv i još jedan KLIK kako biste poslali svoju lokaciju. Odmah nakon toga će vas kontatkirati naš call centar i pružiti svu potrebnu asistenciju.

Takođe, preko aplikacije možete akrivirati i poručiti bilo koji naš paket pomoći na putu 24h, a imate i mogućnost da obnovite vaš paket. Podsećamo vas da kod obnove paketa imate i dodatni popust, ako u toku godine niste koristili asistenciju.

Aplikaciju možete skinuti na sledećem linku. Kada skinete aplikaciju voleli bismo da čujemo vaš utisak 🙂