Broj za naručivanje paketa - 061/3135333 SOS broj za pomoć na putu - 069/667667

Poklon za nove vozače

Atlas24h poklanja sezonski paket svim novim vozačima!

U današnjem svetu svakodnevno raste broj automobila na ulicima. Prema podacima iz 2010. godine u Srbiji je bilo 1.5 miliona vozila. Dok se već u 2018-oj godini taj broj popeo na preko 2 miliona. Uzrok toga je naravno i sve veći broj novih vozača. Ljudi se sve češće odlučuju za automobil kao glavni vid prevoza. Što i ne čudi imajući u vidu kakve sve prednosti nudi.

U Atlasu vodimo računa o bezbrižnosti vozača na putu i želimo da mladim vozačima od 18-30 godina koji tokom 2022. godine polože vozački ispit poklonimo Atlas24h Sezonski paket pomoći na putu! Dovoljno je samo da popunite formular ispod.

 

Istraživanja su pokazala da novi vozači imaju najmanje znanja i logično iskustva u rešavanju kvarova na svojim vozilima. Atlas24h kompanija koja ima preko 14 godina iskustva u oblasti će olakšati vaše prve kilometre za volanom i pružiti vam bezbrižnost u slučaju da se dogodi bilo koji problem sa vašim vozilom.

  • Za rešavanje manjih kvarova na licu mesta poput zamene gume ili dopune akumulatora ne morate da razmišljate jer je dovoljno da pozovete naš SOS broj telefona ili 
  • Ukoliko je veći kvar dobijate šlepovanje u limitu do 100km do vaše prijavljene adrese,
  • Plus prevoz 2 putnika koji se nalaze u vozilu.

Naš slogan je: “Uvek bezbrižni sa nama”. Na osnovu slogana smo i započeli kampanju da poklonimo novim vozačima Atlas24h Sezonski paket pomoći na putu kako bi odmah imali prekopotrebnu sigurnost u vašem vozilu.

Osim poklona imate i mogućnost da osvojite Auto kameru koja će još više doprineti vašoj sigurnosti:

  • One obezbeđuju dokaze iz prve ruke u slučaju saobraćajnih nezgoda,
  • Kamera u autu je savršeno rešenje za bahate vozače,
  • Pomoću kamera možete efikasno preduprediti štete prilikom parkiranja.

Na završetku kampanje obradovaćemo i 3 nova vozača, koji su se odlučili da uzmu godišnji paket Atlas24h, sa Denver CCT-1210 Auto kamerom!

 

auto kamera

Broj vozila u Srbiji

Dnevni prosek saobraćajnih nezgoda u Srbiji

Procenjeni dnevni broj kvarova u Srbiji

nagradni konkurs

Dodatne informacije i pravila

  • Ko sve ima pravo da dobije poklon paket? Svaki državljanin Srbije između 18-30 godina koji tokom 2022. godine položi vozački ispit.
  • Šta treba da uradite? Samo da popunite formular ispod sa vašim podacima kako bi mogli da vas kontaktiramo povodom aktivacije paketa. Svi vaši podaci su zaštićeni uz našu politiku privatnosti.
  • Šta sadrži Sezonski paket? Pre svega bezbrižnost na putu!  Dok sama asistencija podrazumeva popravku na licu mesta (struja, guma, gorivo) ili šlepovanje do 100km u dva smera uz prevoz 2 putnika. Paket traje 3 meseca. Sve detalje i uslove možete pročitati OVDE
  • Kako mogu da osvojim auto kameru? Nakon završetka kampanje napravićemo spisak svih novih vozača koji su pružili Atlasu poverenje na duže staze i obezbedili sebe sa nekim od godišnjih paketa pomoći na putu. Na društvenim mrežama objavićemo tačan datum i način izvlačenja 3 srećna dobitnika kao i sve ostale bitne uslove.

Atlas24h pomoć na putu je danas liderska kompanija na teritoriji Srbije i u regionu u uslugama pomoći na putu i srodnim delatnostima poput Rent a car-a i transfera putnika.

Prvi smo ponudili mogućnost neograničene kilometraže šlepovanja na teritoriji Srbije kao i pokrivanja troškova popravke vozila. Tako vam, osim Nacionalnog paketa, ništa drugo nije potrebno da stignete bezbrižno svojoj kući, zajedno sa svim putnicima.

Sa Euro+ paketom rešili smo i problem skupih popravki vozila u Evropi sa uslugom bezuslovnog povratka vozila iz inostranstva tako da ne morate više da zavisite ni od koga.

Nacionalni i Euro+ paketi pomoći na putu se izdvajaju kao najkvalitetniji po svojoj sadržini i sveobuhvatnosti.

Naši paketi sadrže sve neophodno i za najzahtevnije vozače da budu bezbrižni u svom vozilu, bilo na putevima u Srbiji ili Evropi. Jednostavno, Vi ste deo naše velike porodice i zaslužujete da se vozite bezbrižno.

Atlas24h pomoć na putu – Bezbrižni sa nama!

4 + 9 =