BEZBRIŽNI SA NAMA

Najtraženiji i najbolji paket u Srbiji.

Nacionalni paket je najbolji paket pomoći na putu na tržištu za bezbrižnu vožnju kroz Srbiju. Da li je to svakodnevna vožnja, turistički odmor, poslovni put ili neki drugi povod, ovaj paket će vam rešiti sve probleme koji vas mogu zadesiti na putu. Nacionalni paket nosi i titulu najprodavanijeg Atlasovog paketa. Sadrži po jednu veliku i malu asistenciju, koje vam obezbeđuju potpunu sigurnost na putu tokom cele godine. Velika asistencija podrazumeva povratak vozila na adresu sa neograničenom kilometražom šlepanja u slučaju kvara/saobraćajne nezgode ili popravku do 100 evra u Bosch Car Servisu, dok vam mala asistencija može pomoći za sitne kvarove ili kraća šlepovanja. Paket traje godinu dana od datuma aktivacije i sadrži jednu asistenciju.

Velika asistencija:

 • 1

  Neograničena kilometraža šlepovanja

  U slučaju kvara ili saobraćajne nezgode korisnik ima pravo na uslugu šlepovanja vozila bez ograničenja kilometraže do prijavljene adrese ili obližnjeg servisa. Korisnik bira opciju koja mu najviše odgovara u tom trenutku i nije uslovljen. Ova usluga je ocenjena sa najvišom ocenom od strane vozača. Bez doplata i skrivenih troškova.

 • 2

  Prevoz svih putnika iz vozila

  Prilikom šlepovanja obezbeđen je i prevoz svih putnika koji se nađu u vozilu u trenutku kvara do željene destinacije (adresa korisnika ili servis). Putnici se prevoze u vozilu naših partnera. Prilikom asistencije operater Atlas24h SOS centra sa korisnikom proverava koji je tačan broj putnika i na osnovu te informacije obezbeđujemo odgovarajućeg partnera i šlep vozilo. Ukoliko se u vozilu zateknu kućni ljubimci, njihov prevoz je takođe obezbeđen i vrši se u transporteru u istom prostoru sa putnicima iz vozila. Ako to nije moguće, prevoz kućnih ljubimaca se vrši u vozilu korisnika.

 • 3

  Popravka vozila do 100€

  Ukoliko se kvar na vozilu dogodi na više od 100 kilometara od prijavljene adrese (obavezan uslov), korisnik može umesto šlepovanja na adresu, po svom izboru, odabrati drugu opciju koja podrazumeva popravku vozila do 100 evra u obližnjem Bosch Car Servisu ili ovlašćenom servisu. Na primer: Krenuli ste sa porodicom ili društvom iz Novog Sada/Beograda na Zlatibor za vikend i zadesi vam se kvar kod Užica. Umesto da se vraćate nazad na adresu i prekidate odmor dobijate uslugu šlepovanja do obližnjeg Bosch Car servisa i pokrivanje troškova popravke vozila u iznosu do 100 evra tako da možete odmah da nastavite vaše putovanje! Ukoliko je popravka kvara veća od 100 evra korisnik doplaćuje razliku u ceni.

 • 4

  Hotelski smeštaj putnika

  Korisnik usluge ima pravo na uslugu jednog  besplatnog noćenja za sva lica iz vozila u hotelu (motelu), u mestu gde se nalazi servis u koji je prešlepano vozilo korisnika usluge. Korisnik pravo na uslugu noćenja ne može ostvariti zasebno i bez usluge šlepovanja. Usluga noćenja podrazumeva pokriće troškova smeštaja u hotelu (motelu) sa najviše 3 zvezdice.

 • 5

  Prevoz priključnog vozila

  U slučaju da korisnik ima priključno vozilo poput prikolice, obezbeđen je šlep i tog priključnog vozila u okviru paketa bez ikakve doplate. Priključno vozilo mora da bude registrovano, tehnički ispravno i da je svetlosna signalizacija instalirana po standardu.

 • 6

  Čuvanje vozila

  U situacijama poput veće havarije/čekanja rezervnih delova ili ako je korisnik usluge imao saobraćajnu nesreću i nije u mogućnosti da upravlja vozilom, automobil će se nalaziti parkiran i obezbeđen kod našeg partnera u trajanju do 3 dana.

 • 7

  Dostava ključeva

  Ukoliko korisnik izgubi ključ od vozila ili ima problem slične prirode a rezervni ključ se nalazi na prijavljenoj adresi, korisnik ima pravo na dostavu ključeva do mesta gde se nalazi vozilo. Vozač šlep vozila, koji je partner ili saradnik Atlasa je dužan da za vozilo za koje ne postoje ključevi, pristupi bezbednosnoj proceduri provere vlasništva nad vozilom. Korisnik usluge mora biti maksimalno kooperativan i omogućiti proveru vlasništva.

Mala asistencija:

 • 1

  Šlepovanje do 50 km

  Asistenciju korisnik može iskoristiti za šlepovanje do prijavljene adrese ili obližnjeg servisa. Mala asistencija je praktična u situacijama kvara/saobraćajne nezgode nedaleko od prijavljene adrese. Na primer: Krenuli ste na posao i kvar se dogodi na oko 20km od vaše kuće. U toj situaciji biće upotrebljena mala asistencija iz paketa, dok korisniku na raspolaganju i dalje ostaje velika asistencija sa neograničenom kilometražom šlepovanja.

  *Kilometraža do 50km se odnosi na ukupan broj kilometara u oba pravca. U slučaju da je ukupna kilometraža veća od 50km korisnik može da iskoristi ili veliku asistenciju ili da doplati razliku u kilometraži po redovnom cenovniku uz 20% popusta.

 • 2

  Manja popravka na licu mesta

  Popravka na licu mesta podrazumeva izlazak Atlas24h servisera na teren radi popravke manjih kvarova poput zamene gume, dopune akumulatora, dopune goriva i sličnih sitnijih kvarova… Ukoliko nije moguće izvršiti popravku kvara na licu mesta, korisnik i dalje ima mogućnost šlepovanja do prijavljene adrese ili servisa. Troškove rezervnih delova, goriva itd snosi korisnik.

 • 3

  Prevoz svih putnika iz vozila

  Prilikom šlepovanja obezbeđen je i prevoz svih putnika koji se nađu u vozilu u trenutku kvara do željene destinacije (adresa korisnika ili servis). Putnici se prevoze u vozilu naših partnera. Prilikom asistencije operater Atlas24h SOS centra sa korisnikom proverava koji je tačan broj putnika i na osnovu te informacije obezbeđujemo odgovarajućeg partnera i šlep vozilo. Ukoliko se u vozilu zateknu kućni ljubimci, njihov prevoz je takođe obezbeđen i vrši se u transporteru u istom prostoru sa putnicima iz vozila. Ako to nije moguće, prevoz kućnih ljubimaca se vrši u vozilu korisnika.

 • 4

  Dostava ključeva

  Ukoliko korisnik izgubi ključ od vozila ili ima problem slične prirode a rezervni ključ se nalazi na prijavljenoj adresi, korisnik ima pravo na dostavu ključeva do 50km do mesta gde se nalazi vozilo. Vozač šlep vozila, koji je partner ili saradnik Atlasa je dužan da za vozilo za koje ne postoje ključevi, pristupi bezbednosnoj proceduri provere vlasništva nad vozilom. Korisnik usluge mora biti maksimalno kooperativan i omogućiti proveru vlasništva.

  *Kilometraža do 50km se odnosi na ukupan broj kilometara u oba pravca.

Za bezbrižnu vožnju kroz Srbiju!

ONLINE PRIJAVA

Prijavite se online ostvarite dodatne pogodnosti i doprinesite projektu bezbednosti dece u saobraćaju:

 • Besplatna dostava paketa ili elektronski Ugovor (u zavisnosti od vašeg odabira)
 • Vaučer za besplatan pregled i dijagnostiku vozila u Bosch Car Servisu
 • Vaučer za 2 besplatna noćenja u Rafting Centru RT
 • Atlas24h će od svakog prodatog paketa pomoći na putu donirati 50 dinara za projekat
”Zebra na oprezu”. Na ovaj način, članovi Atlas24h doprinose razvoju projekta bezbednosti
dece u saobraćaju, obezbeđuju finansijsku podršku i održivost ovog projekta.
Naruči online

RECENZIJE

Šta naši zadovoljni klijenti misle o nama

 • „Apsolutno preporučujem Atlas. Imao sam prilike da mi zatreba njihova usluga, i sve je prošlo u najboljem redu. Počevši od operatera koji je bio veoma ljubazan i saradljiv, pa sve do njihovog čoveka na terenu, koji je došao u kratkom roku i maksimalno profesionalno obavio svoj posao. Čitava ta situacija bi bez njih bila mnogo stresnija i skuplja za mene.“

  Nikola Pobor

 • „Pokvarila su mi se kola na putu i pomislih „gde baš sad“, iako znam da nikad nije pravo vreme za takve situacije. Pozvala sam Atlas gde se javila ljubazna i prijatna gospođa i poslala takođe ljubaznog, iskusnog i spretnog gospodina koji mi je za 15 min priskočio u pomoć. Super je osećaj kada niste sami u teškim situacijama. Hvala.“

  Milina Valinić

 • „Veoma profesionalno, efikasno i sa lepom dozom brige za čoveka u nevolji. Uverio sam se da je cena usluge zanemarljiva kada ostanete na putu a imate kome da se obratite. A ako vam se nikada ne desi ništa, opet je cena zanemarljiva zbog opuštenosti i spokoja sa kojom krećete na put znajući da imate rešenje za eventualni problem.

  Vladimir Ćinkulov

PARTNERI