Internacionalni+ Paket

Kupi odmah – 9,990.00 RSD

NAJTRAŽENIJI PAKET

Zašto je Internacionalni+ najtraženiji paket pomoći na putu?

Prvi je paket na tržištu kreiran u saradnji i prema savetima vozača u Srbiji. Omogućava da u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode samo jednim pozivom upućenim ka našem SOS centru bezuslovno vratite auto i sve putnike nazad na vašu adresu u Srbiju uz asistenciju neograničene kilometraže šlepovanja. Jednostavnije i praktičnije ne može! I to je upravo ono na čemu vozači insistiraju.

 • Šta ako mi ne odgovara da se vratim kući?

  Imamo rešenje i za tu situaciju. Ukoliko ste se uputili na letovanje, vikend putovanje ili poslovni put razumemo da vam je glavni cilj da stignete na odredište. Naravno da ne treba da prekidate putovanje i da se nervirate ako je neki kvar u pitanju koji se može brzo popraviti. Upravo zbog toga obezbedili smo i popravku auta u inostranstvu do 500 evra i u Srbiji do 100 evra o našem trošku! Tu je i hotelski smeštaj za sve putnike da možete da se odmorite dok čekate da se završi popravka vašeg auta.

 • Ako paket pomoći na putu sadrži sve to onda mora da je preskup?!

  Preskupo bi bilo,ukoliko nemate paket pomoći na putu, da platite u Austriji ili nekoj drugoj državi zapadne Evrope 300 evra, da bi vas šlep služba samo sklonila sa autoputa. Preskupo bi bilo da čekate 3-4 sata pored puta na preko 30 stepeni sa porodicom tokom vašeg letovanja i da se nervirate dok ne stigne šlep vozilo. Ne zaboravite da vas pored toga i dalje čeka traženje automehaničara, delova, hotelskog smeštaja itd. Kvar može da vam se desi i u vašem gradu, na putu do posla, prodavnice… Imajući sve to u vidu Internacionalni+ paket vam štedi i vreme i novac. Uz to ste pošteđeni nerviranja i stresa, što ima veliku vrednost u ovakvim situacijama.

 • Jasna mi je vrednost paketa, ali koja je tačna cena na godišnjem nivou?

  Povodom jubileja „16 godina postojanja Atlasa“ svim kupcima smo obezbedili popust od 1,500 dinara na redovnu cenu paketa. Umesto redovne cene od 11,490 dinara, akcijska cena paketa iznosi 9,990 dinara. Cena je na godišnjem nivo i paket traje 365 dana od datuma aktivacije.

 • Na put krećem za par dana, da li ću stići da uplatim i aktiviram paket?

  Ukoliko putujete za par dana – ne brinite! Imate i dalje vremena da poručite Internacionalni+ paket. Svim korisnicima smo omogućili hitnu aktivaciju paketa u roku od 48h od evidentiranja uplate. Potrebno vam je samo 5 minuta da se prijavite online, a zahvaljujući opcijama plaćanja karticom ili skeniranjem QR koda plaćanje je instant.

 • Koliko traje paket i šta sve detaljno sadrži?

  Paket traje godinu dana od datuma aktivacije i sadrži dve asistencije na teritoriji Srbije (jednu veliku i jednu malu) i još jednu na teritoriji Evrope i Turske. Pokrivena su i sva ostrva u Evropi. Sve detalje o sadržini asistencija pročitajte opširnije u tekstu ispod.

Osećajte se bilo gde u Evropi
sigurno kao kod kuće!

9.990 RSD 11.490 RSD Kupi odmah

Asistencija Evropa:

Evropa
 • 1

  Povratak vozila za Srbiju

  U slučaju kvara ili saobraćajne nezgode korisnik ima pravo na uslugu šlepovanja vozila bez ograničenja kilometraže za Republiku Srbiju do prijavljene adrese. Ova usluga je ocenjena sa najvišom ocenom od strane vozača.

 • 2

  Popravka vozila do 500€

  Korisnik nije uslovljen i umesto usluge povratka vozila za Srbiju može se odlučiti za uslugu šlepovanja do najbližeg servisa i pokrića troškova popravke vozila u limitu do 500 evra u zavisnosti od tipa kvara. Troškovi popravke vozila obuhvataju troškove servisa na licu mesta ili troškove u servisu (trošak rezervnih delova, trošak rada servisera i troškove ležarine).

 • 3

  Manja popravka na licu mesta

  Popravka na licu mesta podrazumeva izlazak profesionalnih servisera na teren radi popravke manjih kvarova poput zamene gume, dopune akumulatora, dopune goriva i sličnih sitnijih kvarova… Ukoliko nije moguće izvršiti popravku kvara na licu mesta, korisnik i dalje ima mogućnost šlepovanja do servisa.

 • 4

  Prevoz svih putnika iz vozila

  Prilikom šlepovanja obezbeđen je i prevoz svih putnika koji se nađu u vozilu u trenutku kvara do željene destinacije (adresa korisnika ili servis). Putnici se prevoze u vozilu naših partnera. U slučaju da se asistencija povratka za Srbiju organizuje na takav način da se vozilo i putnici odvojeno vraćaju u tom slučaju Atlas24h pokriva troškove autobuske putne karte za sve putnike.

 • 5

  Hotelski smeštaj do 4 noćenja

  Korisnik usluge ima pravo na uslugu hotelskog smeštaja do maksimalno 4 noćenja svih putnika koji su se zatekli u vozilu u trenutku kvara. Korisnik pravo na uslugu noćenja ne može ostvariti zasebno i bez usluge šlepovanja. Usluga noćenja podrazumeva pokriće troškova do 80 evra po noćenju u smeštaju u hotelu sa najviše 3 zvezdice.

 • 6

  Rent a Car do 4 dana

  Korisnik usluge ima pravo na uslugu Rent a Cara do maksimalno 4 dana sa pokrićem troškova do 30 evra po danu. Korisnik pravo na uslugu Rent a Cara ne može ostvariti zasebno i bez usluge šlepovanja.

 • 7

  Nastavak putovanja

  Ukoliko korisnik želi da nastavi putovanje do željene destinacije bez vozila, odobravaju se troškovi autobuske karte do destinacije. Korisnik pravo na uslugu nastavka putovanja ne može ostvariti zasebno, nego tek nakon nastanka kvara na vozilu.

Velika asistencija Srbija:

Srbija
 • 1

  Neograničena kilometraža šlepovanja

  U slučaju kvara ili saobraćajne nezgode korisnik ima pravo na uslugu šlepovanja vozila bez ograničenja kilometraže do prijavljene adrese ili obližnjeg servisa. Korisnik bira opcija koja mu najviše odgovara u tom trenutku i nije uslovljen. Ova usluga je ocenjena sa najvišom ocenom od strane vozača. Bez doplata i skrivenih troškova.

 • 2

  Prevoz svih putnika iz vozila

  Prilikom šlepovanja obezbeđen je i prevoz svih putnika koji se nađu u vozilu u trenutku kvara do željene destinacije (adresa korisnika ili servis). Putnici se prevoze u vozilu naših partnera. Prilikom asistencije operater Atlas24h SOS centra sa korisnikom proverava koji je tačan broj putnika i na osnovu te informacije obezbeđujemo odgovarajućeg partnera i šlep vozilo. Ukoliko se u vozilu zateknu kućni ljubimci, njihov prevoz je takođe obezbeđen i vrši se u transporteru u istom prostoru sa putnicima iz vozila. Ako to nije moguće, prevoz kućnih ljubimaca se vrši u vozilu korisnika.

 • 3

  Popravka vozila do 100€

  Ukoliko se kvar na vozilu dogodi na više od 100 kilometara od prijavljene adrese (obavezan uslov), korisnik može umesto šlepovanja na adresu, po svom izboru, odabrati drugu opciju koja podrazumeva popravku vozila do 100 evra u obližnjem Bosch Car Servisu ili ovlašćenom servisu. Korisnik sam bira opciju koja mu najviše odgovara u tom trenutku. Na primer: Krenuli ste sa porodicom ili društvom iz Novog Sada/Beograda na Zlatibor za vikend i zadesi vam se kvar kod Užica. Umesto da se vraćate nazad na adresu i prekidate odmor dobijate uslugu šlepovanja do obližnjeg Bosch Car servisa i pokrivanje troškova popravke vozila u iznosu do 100 evra tako da možete odmah da nastavite vaše putovanje! Ukoliko je popravka kvara veća od 100 evra korisnik doplaćuje razliku u ceni.

 • 4

  Hotelski smeštaj putnika

  Korisnik usluge ima pravo na uslugu jednog  besplatnog noćenja za sva lica iz vozila u hotelu (motelu), u mestu gde se nalazi servis u koji je prešlepano vozilo korisnika usluge. Korisnik pravo na uslugu noćenja ne može ostvariti zasebno i bez usluge šlepovanja. Usluga noćenja podrazumeva pokriće troškova smeštaja u hotelu (motelu) sa najviše 3 zvezdice.

 • 5

  Prevoz priključnog vozila

  U slučaju da korisnik ima priključno vozilo poput prikolice, obezbeđen je šlep i tog priključnog vozila u okviru paketa bez ikakve doplate. Priključno vozilo mora da bude registrovano, tehnički ispravno i da je svetlosna signalizacija instalirana po standardu.

 • 6

  Čuvanje vozila

  U situacijama poput veće havarije/čekanja rezervnih delova ili ako je korisnik usluge imao saobraćajnu nesreću i nije u mogućnosti da upravlja vozilom, automobil će se nalaziti parkiran i obezbeđen kod našeg partnera u trajanju do 3 dana.

 • 7

  Dostava ključeva

  Ukoliko korisnik izgubi ključ od vozila ili ima problem slične prirode a rezervni ključ se nalazi na prijavljenoj adresi, korisnik ima pravo na dostavu ključeva do mesta gde se nalazi vozilo. Vozač šlep vozila, koji je partner ili saradnik Atlasa je dužan da za vozilo za koje ne postoje ključevi, pristupi bezbednosnoj proceduri provere vlasništva nad vozilom. Korisnik usluge mora biti maksimalno kooperativan i omogućiti proveru vlasništva.

Mala asistencija Srbija:

Srbija
 • 1

  Šlepovanje do 50 km

  Asistenciju korisnik može iskoristiti za šlepovanje do prijavljene adrese ili obližnjeg servisa. Mala asistencija je praktična u situacijama kvara/saobraćajne nezgode nedaleko od prijavljene adrese. Na primer: Krenuli ste na posao i kvar se dogodi na oko 20km od vaše kuće. U toj situaciji biće upotrebljena mala asistencija iz paketa, dok korisniku na raspolaganju i dalje ostaje velika asistencija sa neograničenom kilometražom šlepovanja.

  *Kilometraža do 50km se odnosi na ukupan broj kilometara u oba pravca. U slučaju da je ukupna kilometraža veća od 50km korisnik može da iskoristi ili veliku asistenciju ili da doplati razliku u kilometraži po redovnom cenovniku uz 20% popusta.

 • 2

  Manja popravka na licu mesta

  Popravka na licu mesta podrazumeva izlazak Atlas24h servisera na teren radi popravke manjih kvarova poput zamene gume, dopune akumulatora, dopune goriva i sličnih sitnijih kvarova… Ukoliko nije moguće izvršiti popravku kvara na licu mesta, korisnik i dalje ima mogućnost šlepovanja do prijavljene adrese ili servisa. Troškove rezervnih delova, goriva itd snosi korisnik.

 • 3

  Prevoz svih putnika iz vozila

  Prilikom šlepovanja obezbeđen je i prevoz svih putnika koji se nađu u vozilu u trenutku kvara do željene destinacije (adresa korisnika ili servis). Putnici se prevoze u vozilu naših partnera. Prilikom asistencije operater Atlas24h SOS centra sa korisnikom proverava koji je tačan broj putnika i na osnovu te informacije obezbeđujemo odgovarajućeg partnera i šlep vozilo. Ukoliko se u vozilu zateknu kućni ljubimci, njihov prevoz je takođe obezbeđen i vrši se u transporteru u istom prostoru sa putnicima iz vozila. Ako to nije moguće, prevoz kućnih ljubimaca se vrši u vozilu korisnika.

 • 4

  Dostava ključeva

  Ukoliko korisnik izgubi ključ od vozila ili ima problem slične prirode a rezervni ključ se nalazi na prijavljenoj adresi, korisnik ima pravo na dostavu ključeva do 50km do mesta gde se nalazi vozilo. Vozač šlep vozila, koji je partner ili saradnik Atlasa je dužan da za vozilo za koje ne postoje ključevi, pristupi bezbednosnoj proceduri provere vlasništva nad vozilom. Korisnik usluge mora biti maksimalno kooperativan i omogućiti proveru vlasništva.

  *Kilometraža do 50km se odnosi na ukupan broj kilometara u oba pravca.

ONLINE PRIJAVA

Prijavite se online ostvarite dodatne pogodnosti i doprinesite projektu bezbednosti dece u saobraćaju:

 • Aktivacija paketa odmah! Paket se aktivira odmah nakon evidentiranja uplate.
 • Besplatna dostava paketa ili elektronski Ugovor (u zavisnosti od vašeg odabira)
 • Vaučer za besplatan pregled i dijagnostiku vozila u Bosch Car Servisu
 • Atlas24h će od svakog prodatog paketa pomoći na putu donirati 50 dinara za projekat
”Zebra na oprezu”. Na ovaj način, članovi Atlas24h doprinose razvoju projekta bezbednosti
dece u saobraćaju, obezbeđuju finansijsku podršku i održivost ovog projekta.
Naruči online

RECENZIJE

Šta naši zadovoljni klijenti misle o nama

 • „Sve pohvale za Atlas! Poslednjih 4 godine sam njihov član, tj. uzimam paket Euro+. Do danas nisam imao potrebu za njihovom uslugom. Međutim, dođe i taj dan kada se desi kvar. Rano ujutru, na prvi poziv su se odmah javili, uzeli podatke i odmah rekli da je šlep služba obaveštena. Došli su za 20 minuta, odvezli me do servisa. Vredi svaki dinar, bez nervoze i brige!

  Dušan Banović

 • „Korisnici smo Atlas24h osiguranja već nekoliko godina. Imali smo prilike nekoliko puta da koristimo njihove usluge. Stvarno smo prezadovoljni njihovom saradnjom. Imamo decu i često putujem sama sa detetom i jako mi znači da u bilo kom trenutku mogu da računam na njihovu pomoć!

  Andrea Milojević

 • Odlična, brza i pouzdana usluga! Šlepadžija je zaslužio sve pohvale! Prvi put smo se susreli sa šlepanjem vozila. Momak je svoj posao radio sistematično i savesno, pa nije bilo mesta za brigu. Želim još jednom da vam se zahvalim i poželim sve najbolje u daljem radu! Moja preporuka!

  Sanja Jovanović

PARTNERI