Broj za naručivanje paketa - 061/3135333 SOS broj za pomoć na putu - 069/667667

Internacionalni+ paket

Internacionalni-plus-paket

Zašto je Internacionalni+ najtraženiji paket pomoći na putu?
Prvi je paket na tržištu kreiran u saradnji i prema savetima vozača u Srbiji. Omogućava da u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode samo jednim pozivom upućenim ka našem SOS centru bezuslovno vratite auto i sve putnike nazad na vašu adresu u Srbiju uz asistenciju neograničene kilometraže šlepovanja. Jednostavnije i praktičnije ne može! I to je upravo ono na čemu vozači insistiraju.

Šta ako mi ne odgovara da se vratim kući?
Imamo rešenje i za tu situaciju. Ukoliko ste se uputili na zimovanje, vikend putovanje ili poslovni put razumemo da vam je glavni cilj da stignete na odredište. Naravno da ne treba da prekidate putovanje i da se nervirate ako je neki kvar u pitanju koji se može brzo popraviti. Upravo zbog toga obezbedili smo i popravku auta u inostranstvu do 500 evra i u Srbiji do 100 evra o našem trošku! Tu je i hotelski smeštaj za sve putnike da možete da se odmorite dok čekate da se završi popravka vašeg auta.

Ako paket pomoći na putu sadrži sve to onda mora da je preskup?!
Preskupo bi bilo da platite u Austriji ili nekoj drugoj državi zapadne Evrope 300 evra, da bi vas šlep služba samo sklonila sa autoputa. Preskupo bi bilo da čekate po 3-4 sata pored puta sa porodicom tokom vašeg putovanja i da se nervirate dok ne stigne šlep vozilo. Ne zaboravite da vas pored toga i dalje čeka traženje automehaničara, delova, hotelskog smeštaja itd. Kvar može da vam se desi i u vašem gradu, na putu do posla, prodavnice… Imajući sve to u vidu Internacionalni+ paket vam štedi i vreme i novac. Uz to ste pošteđeni nerviranja i stresa, što ima veliku vrednost u ovakvim situacijama.

Jasna mi je vrednost paketa, ali koja je tačna cena na godišnjem nivou?

Povodom jubileja „16 godina postojanja Atlasa“ svim kupcima smo obezbedili popust od 1,000 dinara na redovnu cenu paketa. Umesto redovne cene od 10,990 dinara, akcijska cena paketa je  9,990 dinara.

Na put krećem za par dana, da li ću stići da uplatim i aktiviram paket?
Ukoliko putujete za par dana – ne brinite! Imate i dalje vremena da poručite Internacionalni+ paket. Svim korisnicima smo omogućili hitnu aktivaciju paketa u roku od 48h od evidentiranja uplate. Potrebno vam je samo 5 minuta da popunite Online prijavu i na e-mail vam stižu instrukcije za uplatu sa QR kodom za brzo plaćanje.

Koliko traje paket i šta sve detaljno sadrži?
Paket traje godinu dana od datuma aktivacije i sadrži dve asistencije na teritoriji Srbije (jednu veliku i jednu malu) i još jednu na teritoriji Evrope i Turske. Pokrivena su i sva ostrva. Sve detalje o sadržini asistencija pročitajte opširnije u tekstu ispod.

Internacionalni Plus Zima
Sezonska akcija - Atlas Servis

Velika asistencija (Srb) je sledećeg sadržaja:

Neograničena kilometraža šlepovanja

U slučaju kvara ili saobraćajne nezgode korisnik ima pravo na uslugu šlepovanja vozila bez ograničenja kilometraže do prijavljene adrese ili obližnjeg servisa. Korisnik bira opcija koja mu najviše odgovara u tom trenutku i nije uslovljen. Ova usluga je ocenjena sa najvišom ocenom od strane vozača. Bez doplata i skrivenih troškova.

Prevoz svih putnika iz vozila

Prilikom šlepovanja obezbeđen je i prevoz svih putnika koji se nađu u vozilu u trenutku kvara do željene destinacije (adresa korisnika ili servis). Putnici se prevoze u vozilu naših partnera. Prilikom asistencije operater Atlas24h SOS centra sa korisnikom proverava koji je tačan broj putnika i na osnovu te informacije obezbeđujemo odgovarajućeg partnera i šlep vozilo. Ukoliko se u vozilu zateknu kućni ljubimci, njihov prevoz je takođe obezbeđen i vrši se u transporteru u istom prostoru sa putnicima iz vozila. Ako to nije moguće, prevoz kućnih ljubimaca se vrši u vozilu korisnika.

Popravka vozila do 100€

Ukoliko se kvar na vozilu dogodi na više od 100 kilometara od prijavljene adrese (obavezan uslov), korisnik može umesto šlepovanja na adresu odabrati drugu opciju koja podrazumeva popravku vozila do 100 evra u obližnjem Bosch Car Servisu ili ovlašćenom servisu. Korisnik sam bira opciju koja mu najviše odgovara u tom trenutku. Naprimer: Krenuli ste sa porodicom ili društvom iz Novog Sada/Beograda na Zlatibor za vikend i zadesi vam se kvar kod Užica. Umesto da se vraćate nazad na adresu i prekidate odmor dobijate uslugu šlepovanja do obližnjeg Bosch Car servisa i pokrivanje troškova popravke vozila u iznosu do 100 evra tako da možete odmah da nastavite vaše putovanje! Ukoliko je popravka kvara veća od 100 evra korisnik doplaćuje razliku u ceni. U slučaju da je kvar veći i da je potrebno više vremena za popravku svi putnici imaju obezbeđeno jedno prenoćište tako da ne morate ni za to da brinete. Atlas misli na sve!

Hotelski smeštaj putnika

Korisnik usluge ima pravo na uslugu jednog  besplatnog noćenja za sva lica iz vozila u hotelu (motelu), u mestu gde se nalazi servis u koji je prešlepano vozilo korisnika usluge. Korisnik pravo na uslugu noćenja ne može ostvariti zasebno i bez usluge šlepovanja. Usluga noćenja podrazumeva pokriće troškova smeštaja u hotelu (motelu) sa najviše 3 zvezdice.

Prevoz priključnog vozila

U slučaju da korisnik ima priključno vozilo poput prikolice, obezbeđen je šlep i tog priključnog vozila u okviru paketa bez ikakve doplate. Priključno vozilo mora da bude registrovano, tehnički ispravno i da je svetlosna signalizacija instalirana po standardu.

Čuvanje vozila

U situacijama poput veće havarije/čekanja rezervnih delova ili ako je korisnik usluge imao saobraćajnu nesreću i nije u mogućnosti da upravlja vozilom, automobil će se nalaziti parkiran i obezbeđen kod našeg partnera u trajanju do 3 dana.

Dostava ključeva

Ukoliko korisnik izgubi ključ od vozila ili ima problem slične prirode a rezervni ključ se nalazi na prijavljenoj adresi, korisnik ima pravo na dostavu ključeva do mesta gde se nalazi vozilo. Vozač šlep vozila, koji je partner ili saradnik Atlasa je dužan da za vozilo za koje ne postoje ključevi, pristupi bezbednosnoj proceduri provere vlasništva nad vozilom. Korisnik usluge mora biti maksimalno kooperativan i omogućiti proveru vlasništva.

Mala asistencija (Srb) je sledećeg sadržaja:

Šlepovanje do 50 km

Asistenciju korisnik može iskoristiti za šlepovanje do prijavljene adrese ili obližnjeg servisa. Mala asistencija je praktična u situacijama kvara/saobraćajne nezgode nedaleko od prijavljene adrese. Na primer: Krenuli ste na posao i kvar se dogodi na oko 20km od vaše kuće. U toj situaciji biće upotrebljena mala asistencija iz paketa, dok korisniku na raspolaganju i dalje ostaje velika asistencija sa neograničenom kilometražom šlepovanja.

*Kilometraža do 50km se odnosi na ukupan broj kilometara u oba pravca. U slučaju da je ukupna kilometraža veća od 50km korisnik može da iskoristi ili veliku asistenciju ili da doplati razliku u kilometraži po redovnom cenovniku uz 20% popusta.

Manja popravka na licu mesta

Popravka na licu mesta podrazumeva izlazak Atlas24h servisera na teren radi popravke manjih kvarova poput zamene gume, dopune akumulatora, dopune goriva i sličnih sitnijih kvarova… Ukoliko nije moguće izvršiti popravku kvara na licu mesta, korisnik i dalje ima mogućnost šlepovanja do prijavljene adrese ili servisa. Troškove rezervnih delova, goriva itd snosi korisnik.

Prevoz svih putnika iz vozila

Prilikom šlepovanja obezbeđen je i prevoz svih putnika koji se nađu u vozilu u trenutku kvara do željene destinacije (adresa korisnika ili servis). Putnici se prevoze u vozilu naših partnera. Prilikom asistencije operater Atlas24h SOS centra sa korisnikom proverava koji je tačan broj putnika i na osnovu te informacije obezbeđujemo odgovarajućeg partnera i šlep vozilo. Ukoliko se u vozilu zateknu kućni ljubimci, njihov prevoz je takođe obezbeđen i vrši se u transporteru u istom prostoru sa putnicima iz vozila. Ako to nije moguće, prevoz kućnih ljubimaca se vrši u vozilu korisnika.

Dostava ključeva

Ukoliko korisnik izgubi ključ od vozila ili ima problem slične prirode a rezervni ključ se nalazi na prijavljenoj adresi, korisnik ima pravo na dostavu ključeva do 50km do mesta gde se nalazi vozilo. Vozač šlep vozila, koji je partner ili saradnik Atlasa je dužan da za vozilo za koje ne postoje ključevi, pristupi bezbednosnoj proceduri provere vlasništva nad vozilom. Korisnik usluge mora biti maksimalno kooperativan i omogućiti proveru vlasništva.

*Kilometraža do 50km se odnosi na ukupan broj kilometara u oba pravca.

Asistencija (Evropa) je sledećeg sadržaja:

Povratak vozila za Srbiju

U slučaju kvara ili saobraćajne nezgode korisnik ima pravo na uslugu šlepovanja vozila bez ograničenja kilometraže za Republiku Srbiju do prijavljene adrese. Ova usluga je ocenjena sa najvišom ocenom od strane vozača.

Popravka vozila do 500€

Korisnik nije uslovljen i umesto usluge povratka vozila za Srbiju može se odlučiti za uslugu šlepovanja do najbližeg servisa i pokrića troškova popravke vozila u limitu do 500 evra u zavisnosti od tipa kvara. Troškovi popravke vozila obuhvataju troškove servisa na licu mesta ili troškove u servisu (trošak rezervnih delova, trošak rada servisera i troškove ležarine).

Manja popravka na licu mesta

Popravka na licu mesta podrazumeva izlazak profesionalnih servisera na teren radi popravke manjih kvarova poput zamene gume, dopune akumulatora, dopune goriva i sličnih sitnijih kvarova… Ukoliko nije moguće izvršiti popravku kvara na licu mesta, korisnik i dalje ima mogućnost šlepovanja do servisa.

Prevoz svih putnika iz vozila

Prilikom šlepovanja obezbeđen je i prevoz svih putnika koji se nađu u vozilu u trenutku kvara do željene destinacije (adresa korisnika ili servis). Putnici se prevoze u vozilu naših partnera. U slučaju da se asistencija povratka za Srbiju organizuje na takav način da se vozilo i putnici odvojeno vraćaju u tom slučaju Atlas24h pokriva troškove autobuske putne karte za sve putnike.

Hotelski smeštaj do 4 noćenja

Korisnik usluge ima pravo na uslugu hotelskog smeštaja do maksimalno 4 noćenja svih putnika koji su se zatekli u vozilu u trenutku kvara. Korisnik pravo na uslugu noćenja ne može ostvariti zasebno i bez usluge šlepovanja. Usluga noćenja podrazumeva pokriće troškova do 80 evra po noćenju u smeštaju u hotelu sa najviše 3 zvezdice.

Rent a Car do 4 dana

Korisnik usluge ima pravo na uslugu Rent a Cara do maksimalno 4 dana sa pokrićem troškova do 30 evra po danu. Korisnik pravo na uslugu Rent a Cara ne može ostvariti zasebno i bez usluge šlepovanja.

Nastavak putovanja

Ukoliko korisnik želi da nastavi putovanje do željene destinacije bez vozila, odobravaju se troškovi autobuske karte do destinacije. Korisnik pravo na uslugu nastavka putovanja ne može ostvariti zasebno, nego tek nakon nastanka kvara na vozilu.

Online prijava

Prijavite se online i ostvarite dodatne pogodnosti:

Besplatna dostava paketa ili elektronski Ugovor (u zavisnosti od vašeg odabira)
– Vaučer za besplatan pregled i dijagnostiku vozila u Bosch Car Servisu
Vaučer za 2 besplatna noćenja u Rafting Centru RT 

Atlas24h će od svakog prodatog paketa pomoći na putu donirati 50 dinara za projekat „Zebra na oprezu“. Na ovaj način, članovi Atlas24h doprinose razvoju projekta bezbednosti dece u saobraćaju, obezbeđuju finansijsku podršku i održivost ovog projekta. 

Recenzije

blank

Veoma profesionalno, efikasno i sa lepom dozom brige za čoveka u nevolji. Uverio sam se da je cena usluge zanemarljiva kada ostanete na putu a imate kome da se obratite. A ako vam se nikada ne desi ništa, opet je cena zanemarljiva zbog opuštenosti i spokoja sa kojom krećete na put znajući da imate rešenje za eventualni problem.

blank

Vladimir Ćinkulov

blank

„Sve pohvale za Atlas! Poslednjih 4 godine sam njihov član, tj. uzimam paket Euro+. Do danas nisam imao potrebu za njihovom uslugom. Međutim, dođe i taj dan kada se desi kvar. Rano ujutru, na prvi poziv su se odmah javili, uzeli podatke i odmah rekli da je šlep služba obaveštena. Došli su za 20 minuta, odvezli me do servisa. Vredi svaki dinar, bez nervoze i brige!

blank

Dušan Banović

blank

„Korisnici smo Atlas24h osiguranja već nekoliko godina. Imali smo prilike nekoliko puta da koristimo njihove usluge. Stvarno smo prezadovoljni njihovom saradnjom. Imamo decu i često putujem sama sa detetom i jako mi znači da u bilo kom trenutku mogu da računam na njihovu pomoć!

blank

Andrea Milojević

blank

Odlična, brza i pouzdana usluga! Šlepadžija je zaslužio sve pohvale! Prvi put smo se susreli sa šlepanjem vozila. Momak je svoj posao radio sistematično i savesno, pa nije bilo mesta za brigu. Želim još jednom da vam se zahvalim i poželim sve najbolje u daljem radu! Moja preporuka!

blank

Sanja Jovanović

blank

Pokvaren auto u Hrvatskoj, od SOS poziva do auta na šlep kamionu je prošlo 25 minuta. Istakao bi vrlo ljubaznu i predusetljivu operaterku. Vozač šlep službe isto profesionalan, kulturan i komunikativan. Šlep vozilo je bilo vrlo uredno, udobno i novo takođe. Tovar propisno obezbeđen. Odšlepan tačno na željeno mesto.

blank

Srđan Marić

blank

„Apsolutno preporučujem Atlas. Imao sam prilike da mi zatreba njihova usluga, i sve je prošlo u najboljem redu. Počevši od operatera koji je bio veoma ljubazan i saradljiv, pa sve do njihovog čoveka na terenu, koji je došao u kratkom roku i maksimalno profesionalno obavio svoj posao. Čitava ta situacija bi bez njih bila mnogo stresnija i skuplja za mene.

blank

Nikola Pobor