BEZBRIŽNI SA NAMA

Kratak opis

Moto Srbija paket je najkvalitetniji paket pomoći na putu na tržištu za bezbrižnu vožnju motocikla kroz Srbiju. Da li je to svakodnevna vožnja, turistički odmor ili neki drugi povod, ovaj paket će vas rešiti svih problema koji vas mogu zadesiti na putu. Atlasov Moto Srbija paket je preporučen od strane vozača i poznatih influensera u oblasti motociklizma. Sa ovim paketom imate mogućnost korišćenja više usluga različitih sadržaja iz koje izdvajamo asistenciju neograničene kilometraže šlepovanja ili manje popravke motocikla na licu mesta. Paket traje godinu dana od datuma aktivacije i sadrži jednu asistenciju.

Asistencija sadrži:

 • 1

  Neograničena kilometraža šlepovanja

  Asistenciju možete iskoristiti za šlep do vaše prijavljene adrese ili do obližnjeg servisa. Nebitno gde se na teritoriji Srbije desio kvar/saobraćajna nezgoda, uz Moto Srbija paket i neograničenu kilometražu šlepovanja bezbrižni ste da će te se uvek vratiti na vašu adresu. Ukoliko vam više odgovara možete odabrati i drugu opciju šlepovanja do obližnjeg servisa.

 • 2

  Manja popravka na licu mesta

  Popravka na licu mesta podrazumeva izlazak Atlas24h servisera na teren radi popravke manjih kvarova poput zamene gume, dopune akumulatora, dopune goriva i sličnih sitnijih kvarova… Sve što može da se reši na licu mesta rešićemo, ako nije moguće i dalje imate opciju šlepovanje do vaše prijavljene adrese ili servisa. Troškove rezervnih delova, goriva itd snosi korisnik.

 • 3

  Hotelski smeštaj putnika

  Korisnik usluge ima pravo na uslugu jednog  besplatnog noćenja za sva lica iz vozila u hotelu (motelu), u mestu gde se nalazi servis u koji je prešlepan motocikl korisnika usluge. Korisnik pravo na uslugu noćenja ne može ostvariti zasebno i bez usluge šlepovanja. Usluga noćenja podrazumeva pokriće troškova smeštaja u hotelu (motelu) sa najviše 3 zvezdice, koji odredi Atlas.

 • 4

  Prevoz svih putnika

  Prilikom šlepovanja obezbeđen je i prevoz svih putnika koji se nađu na motociklu u trenutku kvara do željene destinacije (adresa korisnika ili servis). Putnici se prevoze u vozilu naših partnera. Prilikom asistencije operater Atlas24h SOS centra će vas pitati koji je tačan broj putnika i na osnovu toga ćemo poslati odgovarajućeg partnera i vozilo.

 • 5

  Prevoz priključnog vozila

  U slučaju da imate priključno vozilo poput prikolice, obezbeđen je šlep i tog vozila u okviru paketa bez ikakve doplate. Priključno vozilo mora da bude registrovano, tehnički ispravno i da je svetlosna signalizacija instalirana po standardu.

 • 6

  Čuvanje motocikla

  U situacijama poput veće havarije/čekanja rezervnih delova ili ako je korisnik usluge imao saobraćajnu nesreću i nije u mogućnosti da upravlja vozilom vaš automobil će se nalaziti obezbeđen kod našeg partnera u trajanju do 3 dana.

 • 7

  Dostava ključeva

  Ukoliko ste izgubili ključ od vozila ili imate problem slične prirode a rezervni ključ vam se nalazi na vašoj adresi imate pravo na dostavu ključeva do mesta gde se nalazi vozilo. Vozač šlep vozila, koji je partner i/ili saradnik Atlasa, je dužan da pre utovara vozila, za koje ne postoje ključevi, pristupi bezbednosnoj proceduri provere vlasništva nad vozilom. Korisnik usluge mora biti maksimalno kooperativan i omogućiti proveru vlasništva.

Slobodni i sigurni na motoru

uz Atlas24h

ONLINE PRIJAVA

Prijavite se online ostvarite dodatne pogodnosti i doprinesite projektu bezbednosti dece u saobraćaju:

 • Besplatna dostava paketa ili elektronski Ugovor (u zavisnosti od vašeg odabira)
 • Vaučer za besplatan pregled i dijagnostiku vozila u Bosch Car Servisu
 • Vaučer za 2 besplatna noćenja u Rafting Centru RT
 • Atlas24h će od svakog prodatog paketa pomoći na putu donirati 50 dinara za projekat
”Zebra na oprezu”. Na ovaj način, članovi Atlas24h doprinose razvoju projekta bezbednosti
dece u saobraćaju, obezbeđuju finansijsku podršku i održivost ovog projekta.
Naruči online

RECENZIJE

Šta naši zadovoljni klijenti misle o nama

 • “Odlična, brza i pouzdana usluga! Šlepadžija je zaslužio sve pohvale! Prvi put smo se susreli sa šlepanjem vozila. Momak je svoj posao radio sistematično i savesno, pa nije bilo mesta za brigu. Želim još jednom da vam se zahvalim i poželim sve najbolje u daljem radu! Moja preporuka!”

  Sanja Jovanović

 • „Ljubaznost i usluga na vrlo zavidnom nivou. Svaka im čast. A stigao sam u Atlas na kumovu preporuku, koji je takođe oduševljen. Znaju svoj posao da rade kako treba.“

  Miroslav Džudović

PARTNERI