BEZBRIŽNI SA NAMA

Kratak opis

Guma paket je jedinstveni paket pomoći na putu na tržištu Srbije. Problem sa gumom na vašem vozilu naša ekipa rešava na licu mesta (zamena gume rezervnom ili popravka). Ako nije moguće da se problem reši na licu mesta šlepamo vas do najbližeg vulkanizera. Kod vulkanizera imate pravo na popravku do 100 evra koju pokriva Atlas ili ako je problem takve prirode da je neophodna nova guma aktivira vam se limit od 2000 evra. Paket traje godinu dana od datuma aktivacije i sadrži jednu asistenciju.

Asistencija sadrži:

 • 1

  Popravka na licu mesta

  Popravka na licu mesta (ako je moguća), podrazumeva zamenu neispravnog pneumatika rezervnim ili popravak neispravnog pneumatika uz pomoć seta za reparaciju.

 • 2

  Šlepovanje do najbližeg vulkanizera

  Ako popravka na licu mesta nije moguća vozilo se šlepa u najbliži servis koji pruža vulkanizerske usluge.

 • 3

  Popravka gume do 100€

  Nakon što vas došlepamo do vulkanizera imate pravo na popravku neispravnog pneumatika i pokriće troškova od strane Atlas Servisa do ukupnog iznosa od 100 evra za sva četiri pneumatika. Iskazani limit uključuje i pokriće troškova skidanja, montiranja i balansiranja pneumatika, kao i trošak ventila.

 • 4

  Nove gume do 2000€

  Ukoliko je oštećenje pneumatika takvo da nije moguća popravka/reparacija imate pravo na zamenu neispravnog/neispravnih pneumatika novim i pokriće troškova od strane Atlas Servisa do ukupnog iznosa od 2000 evra za sva četiri pneumatika. Novi pneumatici koji vam sleduju će biti u istom ili sličnom rangu kao prethodni. Naprimer isti proizvođač, slična cena itd. Iskazani limit uključuje i pokriće troškova skidanja, montiranja i balansiranja pneumatika, kao i trošak ventila.

Da vam pneumatik ne upropasti dan

ONLINE PRIJAVA

Prijavite se online ostvarite dodatne pogodnosti i doprinesite projektu bezbednosti dece u saobraćaju:

 • Besplatna dostava paketa ili elektronski Ugovor (u zavisnosti od vašeg odabira)
 • Vaučer za besplatan pregled i dijagnostiku vozila u Bosch Car Servisu
 • Vaučer za 2 besplatna noćenja u Rafting Centru RT
 • Atlas24h će od svakog prodatog paketa pomoći na putu donirati 50 dinara za projekat
”Zebra na oprezu”. Na ovaj način, članovi Atlas24h doprinose razvoju projekta bezbednosti
dece u saobraćaju, obezbeđuju finansijsku podršku i održivost ovog projekta.
Naruči online

RECENZIJE

Šta naši zadovoljni klijenti misle o nama

 • Briga o klijentima je Atlasu na prvom mestu. Imao sam „gumi defekt“ i pozvao atlasovce. U roku od 5 minuta su našli vulkanizera koji mi je brzo i ljubazno zamenio gumu. Pokazali su se u najboljem izdanju. Iskreno ih preporučujem.“

  Đorđe Sevkić

 • Odlična, brza i pouzdana usluga! Šlepadžija je zaslužio sve pohvale! Prvi put smo se susreli sa šlepanjem vozila. Momak je svoj posao radio sistematično i savesno, pa nije bilo mesta za brigu. Želim još jednom da vam se zahvalim i poželim sve najbolje u daljem radu! Moja preporuka!

  Sanja Jovanović

PARTNERI