Broj za naručivanje paketa - 061/3135333 SOS broj za pomoć na putu - 069/667667

Guma paket (1,990 din – akcijska cena*)

Moto-Evropa-paket-3D-bez-aktivacije-NOVO-copy

Guma paket je jedinstveni paket pomoći na putu na tržištu Srbije. Problem sa gumom na vašem vozilu naša ekipa rešava na licu mesta (zamena gume rezervnom ili popravka). Ako nije moguće da se problem reši na licu mesta šlepamo vas do najbližeg vulkanizera. Kod vulkanizera imate pravo na popravku do 100 evra koju pokriva Atlas ili ako je problem takve prirode da je neophodna nova guma aktivira vam se limit od 2000 evra.
Paket traje godinu dana od datuma aktivacije i sadrži jednu asistenciju.

Nacionalni paket - Pomoć na putu24h - Atlas Servis
Nacionalni paket - Atlas Servis

Asistencija je sledećeg sadržaja:

Popravka na licu mesta

Popravka na licu mesta (ako je moguća), podrazumeva zamenu neispravnog pneumatika rezervnim ili popravak neispravnog pneumatika uz pomoć seta za reparaciju.

Šlepovanje do najbližeg vulkanizera

Ako popravka na licu mesta nije moguća vozilo se šlepa u najbliži servis koji pruža vulkanizerske usluge.

Popravka gume do 100€

Nakon što vas došlepamo do vulkanizera imate pravo na popravku neispravnog pneumatika i pokriće troškova od strane Atlas Servisa do ukupnog iznosa od 100 evra za sva četiri pneumatika. Iskazani limit uključuje i pokriće troškova skidanja, montiranja i balansiranja pneumatika, kao i trošak ventila.

Nove gume do 2000€

Ukoliko je oštećenje pneumatika takvo da nije moguća popravka/reparacija imate pravo na zamenu neispravnog/neispravnih pneumatika novim i pokriće troškova od strane Atlas Servisa do ukupnog iznosa od 2000 evra za sva četiri pneumatika. Novi pneumatici koji vam sleduju će biti u istom ili sličnom rangu kao prethodni. Naprimer isti proizvođač, slična cena itd. Iskazani limit uključuje i pokriće troškova skidanja, montiranja i balansiranja pneumatika, kao i trošak ventila.

Bitno

  • Redovna cena paketa na godišnjem nivou iznosi 3,490 dinara. Ukoliko ste aktivan član Atlas24h (imate jedan od redovnih paketa) ili Guma paket kupujete u kombinaciji sa još jednim paketom imate prava na akcijsku cenu od 1,990 dinara.
  • Ukoliko pneumatik, odnosno pneumatici mogu biti popravljeni, Korisnik usluge nema pravo da zahteva od Atlas Servisa pokriće troškova zamene neispravnog/neispravanih pneumatika novim. Ako je prilikom ili usled oštećenja pneumatika došlo i do oštećenja felne i/ili diskova kočionog sistema ili bilo kog drugog dela na automobilu, kao i oštećenja vozila trećih lica, troškove njihove popravke ili zamene snosi korisnik usluge.
  • Korisnik usluge ima pravo na uslugu pomoći na putu kada je šteta na pneumatiku, odnosno pneumaticima nastala u toku vožnje i uzrokovana je ekserima, oštrim ivičnjacima, polomljenim staklom i/ili saobraćajnom nezgodom i slično, ali nema pravo na uslugu  ukoliko je oštećenje na pneumatiku, odnosno pneumaticima nastalo kao posledica namere oštećenja (isečeni pneumatici) ili krađe.
  • Korisnik usluge ima pravo na uslugu pomoći na putu ukoliko je dubina šare na oštećenom pneumatiku minimalno 3 mm i ukoliko je oštećeni pneumatik star do 10 godina. Oba uslova moraju biti zadovoljena da bi Korisnik usluge imao pravo na pokriće troškova od strane Atlas Servisa.
  • Prilikom online naručivanja Guma paketa nije moguće koristiti promo kodove koji podrazumevaju dodatno umanjenje istaknute akcijske cene.

Online prijava

Prijavi se online i ostvari sledeće pogodnosti:

Besplatna dostava paketa ili elektronski Ugovor (u zavisnosti od odabranog načina plaćanja)
– Vaučer za besplatan pregled i dijagnostiku vozila u Bosch Car servisu
– Vaučeri za popuste na više turističkih destinacija u Srbiji
– Vaučer sa 25% popusta na obaveznu auto opremu
Vaučer za 2 gratis noćenja za 2 osobe u Rafting centru RT 

 

Recenzije

Briga o klijentima je Atlasu na prvom mestu. Imao sam „gumi defekt“ i pozvao atlasovce. U roku od 5 minuta su našli vulkanizera koji mi je brzo i ljubazno zamenio gumu. Pokazali su se u najboljem izdanju. Iskreno ih preporučujem.“

Đorđe Sevkić

Odlična, brza i pouzdana usluga! Šlepadžija je zaslužio sve pohvale! Prvi put smo se susreli sa šlepanjem vozila. Momak je svoj posao radio sistematično i savesno, pa nije bilo mesta za brigu. Želim još jednom da vam se zahvalim i poželim sve najbolje u daljem radu! Moja preporuka!“

Sanja Jovanović