Broj za naručivanje paketa - 061/3135333 SOS broj za pomoć na putu - 069/667667

Guma paket (1,490 din – akcijska cena*)

Guma paket je jedinstveni paket pomoći na putu na tržištu Srbije. Problem sa gumom na vašem vozilu naša ekipa rešava na licu mesta (zamena gume rezervnom ili popravka). Ako nije moguće da se problem reši na licu mesta šlepamo vas do najbližeg vulkanizera. Kod vulkanizera imate pravo na popravku do 100 evra koju pokriva Atlas ili ako je problem takve prirode da je neophodna nova guma aktivira vam se limit od 2000 evra. Guma Paket traje godinu dana od dana aktivacije i sadrži jednu asistenciju.

E

Zamena pneumatika rezervnim na licu mesta ili

E

Popravka pneumatika na licu mesta

E

U servisu popravak do 100 evra limita

E

U servisu novi pneumatici u limitu do 2000 evra

E

Benefiti kroz Loyalty program

Nacionalni paket - Pomoć na putu24h - Atlas Servis
Nacionalni paket - Atlas Servis

Asistencija je sledećeg sadržaja:

1.

 • Popravka na licu mesta (ako je moguća), koji podrazumeva zamenu neispravnog pneumatika rezervnim ili popravak neispravnog pneumatika uz pomoć seta za reparaciju
 • Ako popravka na licu mesta nije moguća vozilo se šlepa u najbliži servis koji pruža vulkanizerske usluge. Korisnik usluge ima pravo na:
  1. popravak neispravnog pneumatika i pokriće troškova od strane Atlas Servisa do ukupnog iznosa od 100 evra za sva četiri pneumatika ili
  2. zamenu neispravnog/neispravnih pneumatika novim i pokriće troškova od strane Atlas Servisa do ukupnog iznosa od 2000 evra za sva četiri pneumatika.

Bitno

 • Redovna cena paketa na godišnjem nivou iznosi 3,490 dinara. Ukoliko ste aktivan član Atlas24h (imate jedan od redovnih paketa) ili Guma paket kupujete u kombinaciji sa još jednim paketom imate prava na akcijsku cenu od 1,490 dinara.
 • Iskazani limiti uključuju i pokriće troškova skidanja, montiranja i balansiranja pneumatika, kao i trošak ventila.
 • Ukoliko pneumatik, odnosno pneumatici mogu biti popravljeni, Korisnik usluge nema pravo da zahteva od Atlas Servisa pokriće troškova zamene neispravnog/neispravanih pneumatika novim. Ako je prilikom ili usled oštećenja pneumatika došlo i do oštećenja felne i/ili diskova kočionog sistema ili bilo kog drugog dela na automobilu, kao i oštećenja vozila trećih lica, troškove njihove popravke ili zamene snosi sam Korisnik usluge.
 • Korisnik usluge ima pravo na uslugu pomoći na putu kada je šteta na pneumatiku, odnosno pneumaticima nastala u toku vožnje i uzrokovana je ekserima, oštrim ivičnjacima, polomljenim staklom i/ili saobraćajnom nezgodom i slično, ali nema pravo na uslugu  ukoliko je oštećenje na pneumatiku, odnosno pneumaticima nastalo kao posledica namere oštećenja (isečeni pneumatici) ili krađe.
 • Korisnik usluge ima pravo na uslugu pomoći na putu ukoliko je dubina šare na oštećenom pneumatiku minimalno 3 mm i ukoliko je oštećeni pneumatik star do 10 godina. Oba uslova moraju biti zadovoljena da bi Korisnik usluge imao pravo na pokriće troškova od strane Atlas Servisa.
 • Prilikom online naručivanja Guma paketa nije moguće koristiti promo kodove koji podrazumevaju dodatno umanjenje istaknute akcijske cene.

Online prijava

Prijavite se online i ostvarite sledeće pogodnosti:

– Besplatna dostava paketa
– Vaučer za besplatan pregled i dijagnostiku vozila u Bosch Car servisu
– Vaučeri za popuste na više turističkih destinacija u Srbiji
– Vaučer sa 25% popusta na obaveznu auto opremu 

*Detaljan spisak akcija i benefita možete pročitati OVDE