SOS broj za pomoć na putu - 069/667667Broj za naručivanje paketa - 060/0992541

 

Šlepovanje i izvlačenje vozila

 

Atlas24h specijalizovano vozilo namenjeno je za izvlačenje i šlepovanje visoko tonažnih vozila do 40t bruto (kamioni, putnički autobusi). Pokrivamo asistencije na teritoriji Srbije i Evrope i dežuramo 24h/7 dana u nedelji/365 dana u godini.

Upit za uslugu šlepovanja i izvlačenja, sa Atlas24h specijalizovanim vozilom, upućuje se pozivom na SOS kontakt telefon 069/667-667 koji je dostupan non-stop tokom cele godine.
Za više informacija o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima saradnje, možete se obratiti mejlom na adresu office@atlas-servis.com ili pozivom na info broj 063/640-140 radnim danima od 08-20h.

Cena usluge se utvrđuje na osnovu specifičnosti situacije i težine slučaja asistencije kao i drugih faktora, pojedinačno za svako havarisano visoko tonažno vozilo.

%

Dorasli svim izazovima

Dostupan SOS broj

Asistencija

Pročitajte najnovije vesti i tekstove:

Registracija vozila pod nepromenjenim uslovima

Registracija vozila pod nepromenjenim uslovima

Građani će i nakon 5. jula pod nepromenjenim uslovima moći da urade registaciju vozila, saopštila je Agencija za bezbednost saobraćaja. "Primena odredbi iz Pravilnika koje se odnose na kočnice, na...

Koji paket pomoći na putu odabrati?

Koji paket pomoći na putu odabrati?

Koji paket pomoći na putu odabrati kada planirate putovanje sopstvenim vozilom? Od svih trenutnih ponuda na tržištu, koji je paket logičan i najkvalitetniji za vas, shodno vašim potrebama i realnim...