Pomoć na putu – Godišnji Paketi

U procesu svakodnevnog rada, sa pažnjom evidentiramo savete i predloge korisnika naših usluga. Upravo na osnovu tih informacija, razvili smo aktuelne pakete pomoći na putu, koji štede novac i odgovaraju potrebama svih vozača.

Kupi online
Pogledaj pakete pogleda pakete

Dodatni benefiti za korisnike koji se odluče za Online naručivanje

 • Aktivacija paketa odmah!

  Paket se aktivira odmah nakon evidentiranje uplate! eUgovor dobijate kroz 48h na e-mail adresu. Brzo i jednostavno. Naruči odmah i putuj sigurno.

 • 4 načina plaćanja

  Odaberi jedan od četiri načina plaćanja koji ti najviše odgovara. Plaćanje QR kodom, karticom, uplatnicom ili pouzećem kuririskoj službi.

 • Nema skrivenih troškova

  Sve cene paketa su konačne i uključuju PDV. Nema skrivenih troškova za aktivaciju, obradu, slanje paketa i sličnih…

Šta naši zadovoljni klijenti misle o nama

 • „Imao sam kvar, pozvao SOS centar i objasnio koji je tip kvara. U roku od dva minuta me je pozvao njihov partner koji je došao i odšlepao vozilo.“

  Petar Bogdanović

 • „Odličan izbor za bezbednost na putu. Unazad nekoliko godina koristim Atlas pakete. Meni se isplatilo. Putujem bez brige. Preporučujem!“

  Edita Vrbaški

 • „Svaka preporuka i sve pohvale za Atlas24h. Ljubazni operateri i brz dolazak na lokaciju gde je vozilo ostalo u kvaru, kao i prevoz do servisa.“

  Marko Micković

BEZBEDNOST DECE U SAOBRAĆAJU

Zebra na oprezu

Atlas24h je leading partner projekta za bezbednost dece u saobraćaju „Zebra na oprezu“. Od 20.7.2023. godine od svakog prodatog paketa Atlas24h izdvaja 50 dinara za projekat čime obezbeđuje finansijsku podršku i održivost projekta.

Saznaj više
 • 80 %

  Klijenata koji su došli po preporuci

 • 24 / 7

  Dostupan SOS broj

 • 300.000 +

  Bezbrižnih vozača

ATLAS 24h POMOĆ NA PUTU

Da li je Atlas24h pomoć na putu ili putno osiguranje?

Usluga pomoći na putu se puno razlikuje od putnog osiguranja. Kada ljudi kažu putno osiguranje najčešće misle na zdravstveno putno osiguranje koja vam obezbeđuje refundaciju u slučaju da putnici koji idu u inostranstvo imaju zdravstvene probleme. Pomoć na putu funkcioniše na sličnom principu, ali za automobile. U slučaju da se desi kvar na vašem vozilu potrebno je da se bezbedno prešlepate do obližnjeg servisa ili do vaše kućne adrese. I to je upravo gde Atlasovi godišnji paketi pomoći na putu uskaču u pomoć! U okviru Internacionalnog Plus paketa sleduje vam i 500 evra za popravku vozila u inostranstvu.

BOSCH CAR SERVIS

Novo u Atlasu!

Garantujemo zadovoljstvo asistencijom ili vraćamo novac! Da, upravo tako kao što ste pročitali. Atlas24h kompanija postoji više od 15 godina i za to vreme podigli smo nivo naše usluge na najviši mogući. Pažljimo vodimo statistiku i merimo rezultate naše usluge i sa sigurnošću možemo da tvrdimo da ćete biti zadovoljni našom asistencijom ili ćemo vam vratiti iznos koji ste uplatili prilikom aktivacije paketa u okviru kog je izvršena asistencija. Dodatni benefit – Besplatan pregled i dijagnostika vozila u Bosch Car Servisu.

Saznaj više