O Nama

ATLAS 24

Sa vama smo od 2008. godine!

Osnivačima Atlasa (Atlas24h) pomoć na putu su se, igrom slučaja, ukrstile poslovne obaveze. U neformalnom razgovoru su razmenili lična iskustva sa putovanja, čija je idila bila narušena kvarom vozila.

“To su bili događaji kojih smo se nerado sećali. A odnosili su se na višesatno čekanje pomoći, u vremenskim neprilikama, kao i na visoku naknadu za lošu uslugu šlepanja koju smo dobili. Došli smo do zaključka da u navedenoj grani postoji neiskorišćen potencijal i da kolege vozači, u neprilici, nemaju neki izbor i da je pri tome kvalitet misaona imenica”.

Osnivačima Atlasa (Atlas24h) pomoći na putu su se, igrom slučaja, ukrstile poslovne obaveze. U neformalnom razgovoru su razmenili lična iskustva sa putovanja, čija je idila bila narušena kvarom vozila.

I tako je Atlas 24h rođen!

PREKO 150 ZAPOSLENIH

Danas je Atlas24h kompanija sa više od 150 energičnih ljudi koji dele opredeljenost osnivača za brzom, efikasnom i kvalitetnom uslugom pomoći na putu za sve naše klijente.

Kada govorimo o nama, moramo da naglasimo da pružamo 24h pomoć na putu na teritoriji Srbije i Evrope. Raspolažemo sa preko 200 strateški raspoređenih šlep-vozila širom Srbije i partnerskim programom sa asistentskom kućom AWP Austria (članica grupe Allianz) za teritoriju Evrope. Nas u Atlasu pokreće želja da našim korisnicima pružimo jedinstven osećaj sigurnosti na putu.

O nama mnogo toga može da kaže i naše decenijsko iskustvo i znanje koje imamo iz oblasti pružanja pomoći na putu. Sve to nesebično prenosimo i na promovisanje i edukaciju bezbednosti učesnika u saobraćaju.

BEZBEDNOST DECE U SAOBRAĆAJU

Zebra na oprezu

Atlas24h je leading partner projekta za bezbednost dece u saobraćaju „Zebra na oprezu“. Od 20.7.2023. godine od svakog prodatog paketa Atlas24h izdvaja 50 dinara za projekat čime obezbeđuje finansijsku podršku i održivost projekta.

Saznaj više
play

PREKO 150 ZAPOSLENIH

Šta o nama kaže naša misija?

Naša misija je kvalitetna usluga. To je ono što nas u Atlasu pokreće. Težimo da našim korisnicima pružimo jedinstven osećaj sigurnosti i bezbrižnosti na putu, zahvaljujući našem posvećenom timu radnika i saradnika.

Kvalitetom, brzinom i preciznošću naše usluge želimo da budemo uvek na samo poziv od Vas u bilo koje doba dana ili noći i na bilo kom mestu.

Atlas24h je logičan izbor svakog vozača u Srbiji, jer mi garantujemo:

 • najkvalitetniju uslugu u smislu brzine, efikasnosti i odnosa prema klijentu,
 • najveći i najpovoljniji asortiman paketa pomoći na putu,
 • dugoročnu saradnju i zadovoljstvo.

ŠIROKA MREŽA KLIJENATA

Reference potvrđuju sve što kažemo

 • Atlas24h je tokom 15 godina posvećenog rada stvorio široku mrežu klijenata, partnera i saradnika, čime smo postali naprikosnoveni lideri u našoj branši.
 • Od 2016-te godine, zahvaljujući toj saradnji, započeli smo sa razvojom Atlas Loyalty programa. Ovaj program omogućava svim našim korisnicima dodatne benefite i popuste kod naših partnera: Bosch Car Service, Auto Stakla Ivanić, B-Trip putnička agencija, Privatni Zdravstveni Popust.
 • Ponosni smo na uspešnu saradnju sa kompanijama: A1 mobile, Lidl, Shoppster, Lukoil, Internet Prodaja Guma, emisijom Sat Revija i časopisom Young Timer, RegOs, Mondial Assistance, BalkanAuto, Bridge Communication, Bookiraj.com, Icom Communications.
 • Reference imamo i od najvećih kompanija koje posluju u Srbiji poput: Knjaz Miloš, Hjundai, Delta Holding, Delta Motors, Nelt, Apatinska Pivara, DDOR Novi Sad, Ford Grand Motors, Avia, Victoria Group…
 • 80 %

  Klijenata koji su došli po preporuci

 • 24 / 7

  Dostupan SOS broj

 • 300.000 +

  Bezbrižnih vozača

NAŠ SLOGAN

Uvek bezbrižni sa nama

PREKO 150 ZAPOSLENIH

Atlas24h pomoć na putu je danas liderska kompanija na teritoriji Srbije i u regionu u uslugama pomoći na putu i srodnim delatnostima poput Rent a car-a i transfera putnika.

Prvi smo ponudili mogućnost neograničene kilometraže šlepovanja na teritoriji Srbije, kao i pokrivanja troškova popravke vozila. Tako vam, osim Nacionalnog paketa, ništa drugo nije potrebno da stignete bezbrižno svojoj kući, zajedno sa svim putnicima.

Sa Euro+ paketom rešili smo i problem skupih popravki vozila u Evropi sa uslugom bezuslovnog povratka vozila iz inostranstva, tako da ne morate više da zavisite ni od koga.

Od 2023-će godine, Uveli smo Internacionalni+ paket pomoći na putu, koji spaja sve benefite Nacionalnog i Euro+ paketa u jedan paket. Internacionalni+ je ubrzo nakon toga postao najprodavaniji paket iz naše ponude.

Naši paketi sadrže sve neophodno i za najzahtevnije vozače da budu bezbrižni u svom vozilu, bilo na putevima u Srbiji ili Evropi. Jednostavno, Vi ste deo naše velike porodice i zaslužujete da se vozite bezbrižno.

RECENZIJE

Šta naši zadovoljni klijenti misle o nama

 • „Imao sam kvar, pozvao SOS centar i objasnio koji je tip kvara. U roku od dva minuta me je pozvao njihov partner koji je došao i odšlepao vozilo.“

  Petar Bogdanović

 • „Odličan izbor za bezbednost na putu. Unazad nekoliko godina koristim Atlas pakete. Meni se isplatilo. Putujem bez brige. Preporučujem!“

  Edita Vrbaški

 • „Svaka preporuka i sve pohvale za Atlas24h. Ljubazni operateri i brz dolazak na lokaciju gde je vozilo ostalo u kvaru, kao i prevoz do servisa.“

  Marko Micković