Broj za naručivanje paketa - 061/3135333 SOS broj za pomoć na putu - 069/667667

Moto Evropa Paket

Moto-Evropa-paket-3D-bez-aktivacije-NOVO-copy

Moto Evropa Paket se na tržištu izdvaja po svojoj sadržini i kvalitetu. Pokriva sve države u Evropi (izuzev Srbije) + Tursku i prilagođen je za sve vozače motocikala koji putuju u inostranstvo, bilo turistički ili avanturistički. Paket omogućava korisnicima da u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode u inostranstvu sami odaberu uslugu koja im najviše odgovara u tom trenutku bez skrivenih preduslova. Da li želite da odšlepamo vozilo do obližnjeg servisa gde imate popravku do 500 ili na vašu adresu u Srbiju bez ograničenja kilometraže – na vama je izbor! Prevoz svih putnika u obe situacije je obezbeđen. Od dodatnih usluga možete odabrati hotelski smeštaj ili Rent a Car do četiri dana. Brzo, efikasno, jednostavno i bezbrižno!
Moto Evropa paket traje godinu dana od datuma aktivacije i sadrži jednu asistenciju.

Asistencija je sledećeg sadržaja:

Povratak motocikla za Srbiju

U slučaju kvara ili saobraćajne nezgode korisnik ima pravo na uslugu šlepovanja vozila bez ograničenja kilometraže za Republiku Srbiju do prijavljene adrese. Ova usluga je ocenjena sa najvišom ocenom od strane vozača.

Popravka vozila do 500€

Korisnik usluge se umesto usluge povratke vozila za Srbiju može odlučiti za uslugu šlepovanja do najbližeg servisa i pokrića troškova popravke vozila u limitu do 500 evra u zavisnosti od tipa kvara. Troškovi popravke vozila obuhvataju troškove servisa na licu mesta ili troškove u servisu (trošak rezervnih delova, trošak rada servisera i troškove ležarine)..

Prevoz svih putnika

Prilikom šlepovanja obezbeđen je i prevoz svih putnika koji se nađu na motocklu u trenutku kvara do željene destinacije (adrese korisnika/servis/hotel). Putnici se prevoze u vozilu naših partnera.

Manja popravka na licu mesta

Popravka na licu mesta podrazumeva izlazak profesionalnih servisera na teren radi popravke manjih kvarova poput zamene gume, dopune akumulatora, dopune goriva i sličnih sitnijih kvarova… Ukoliko nije moguće izvršiti popravku kvara na licu mesta, korisnik i dalje ima mogućnost šlepovanja do servisa.

Hotelski smeštaj do 4 noćenja

Korisnik usluge ima pravo na uslugu hotelskog smeštaja do maksimalno 4 noćenja svih putnika koji su se zatekli na motociklu u trenutku kvara. Korisnik pravo na uslugu noćenja ne može ostvariti zasebno i bez usluge šlepovanja. Usluga noćenja podrazumeva pokriće troškova do 80 evra po noćenju u smeštaju u hotelu sa najviše 3 zvezdice.

Rent a Car do 4 dana

Korisnik usluge ima pravo na uslugu Rent a Cara do maksimalno 4 dana sa pokrićem troškova do 30 evra po danu. Korisnik pravo na uslugu Rent a Cara ne može ostvariti zasebno i bez usluge šlepovanja.

Nastavak putovanja

Ukoliko korisnik želi da nastavi putovanje do željene destinacije bez vozila odobravaju se troškovi autobuske karte do destinacije. Korisnik pravo na uslugu nastavka putovanja ne može ostvariti zasebno nego tek nakon nastanka kvara na vozila.

Online prijava

Prijavi se online i ostvari sledeće pogodnosti:

Besplatna dostava paketa ili elektronski Ugovor (u zavisnosti od odabranog načina plaćanja)
– Vaučer za besplatan pregled i dijagnostiku vozila u Bosch Car servisu
– Vaučeri za popuste na više turističkih destinacija u Srbiji
– Vaučer sa 25% popusta na obaveznu auto opremu
Vaučer za 2 gratis noćenja za 2 osobe u Rafting centru RT 

 

Google recenzije

Odlična, brza i pouzdana usluga! Šlepadžija je zaslužio sve pohvale! Prvi put smo se susreli sa šlepanjem vozila. Momak je svoj posao radio sistematično i savesno, pa nije bilo mesta za brigu. Želim još jednom da vam se zahvalim i poželim sve najbolje u daljem radu! Moja preporuka!“

Sanja Jovanović

Ljubaznost i usluga na vrlo zavidnom nivou. Svaka im čast. A stigao sam u Atlas na kumovu preporuku, koji je takođe oduševljen. Znaju svoj posao da rade kako treba.“

Miroslav Džudović