Broj za naručivanje paketa - 061/3135333 SOS broj za pomoć na putu - 069/667667

Euro+ Paket

Euro+-Paket-3D - pomoć na putu

Euro+ paket se izdvaja na tržištu po svojoj sadržini i kvalitetu i prilagođen je za sve vozače koji putuju u inostranstvo, bilo turistički ili poslovno. Pokriva sve države u Evropi (izuzev Srbije) kao i sva ostrva.
Paket omogućava korisnicima da u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode u inostranstvu sami odaberu uslugu koja im najviše odgovara u tom trenutku bez skrivenih preduslova. Da li želite da odšlepamo vozilo do obližnjeg servisa gde imate popravku do 500 ili na vašu adresu u Srbiju bez ograničenja kilometraže – na vama je izbor! Prevoz svih putnika u obe situacije je obezbeđen. Od dodatnih usluga možete odabrati hotelski smeštaj ili Rent a Car do četiri dana. Brzo, efikasno, jednostavno i bezbrižno!
Paket traje godinu dana od datuma aktivacije i sadrži jednu asistenciju.

Euro-desk
Euro-mob-400

Asistencija je sledećeg sadržaja:

Povratak vozila za Srbiju

U slučaju kvara ili saobraćajne nezgode korisnik ima pravo na uslugu šlepovanja vozila bez ograničenja kilometraže za Republiku Srbiju do prijavljene adrese. Ova usluga je ocenjena sa najvišom ocenom od strane vozača.

Popravka vozila do 500€

Korisnik nije uslovljen i umesto usluge povratka vozila za Srbiju može se odlučiti za uslugu šlepovanja do najbližeg servisa i pokrića troškova popravke vozila u limitu do 500 evra u zavisnosti od tipa kvara. Troškovi popravke vozila obuhvataju troškove servisa na licu mesta ili troškove u servisu (trošak rezervnih delova, trošak rada servisera i troškove ležarine).

Prevoz svih putnika iz vozila

Prilikom šlepovanja obezbeđen je i prevoz svih putnika koji se nađu u vozilu u trenutku kvara do željene destinacije (adresa korisnika ili servis). Putnici se prevoze u vozilu naših partnera. U slučaju da se asistencija povratka za Srbiju organizuje na takav način da se vozilo i putnici odvojeno vraćaju u tom slučaju Atlas24h pokriva troškove autobuske putne karte za sve putnike.

Hotelski smeštaj do 4 noćenja

Korisnik usluge ima pravo na uslugu hotelskog smeštaja do maksimalno 4 noćenja svih putnika koji su se zatekli u vozilu u trenutku kvara. Korisnik pravo na uslugu noćenja ne može ostvariti zasebno i bez usluge šlepovanja. Usluga noćenja podrazumeva pokriće troškova do 80 evra po noćenju u smeštaju u hotelu sa najviše 3 zvezdice.

Rent a Car do 4 dana

Korisnik usluge ima pravo na uslugu Rent a Cara do maksimalno 4 dana sa pokrićem troškova do 30 evra po danu. Korisnik pravo na uslugu Rent a Cara ne može ostvariti zasebno i bez usluge šlepovanja.

Nastavak putovanja

Ukoliko korisnik želi da nastavi putovanje do željene destinacije bez vozila, odobravaju se troškovi autobuske karte do destinacije. Korisnik pravo na uslugu nastavka putovanja ne može ostvariti zasebno, nego tek nakon nastanka kvara na vozilu.

Savet

Sa Euro+ paketom pokriveni ste u inostranstvu. Kako bi bili bezbrižni i na teritoriji Srbije i imali dvostruku bezbrižnost savetujemo da pogledate Internacionalni+ paket. Povodom jubileja 16 godina postojanja Atlasa spremili smo akciju sa 1,000 dinara popusta ukoliko se odlučite za naš najtraženiji paket, koji smo kreirali u saradnji sa vozačima. Detalje pogledajte na stranici Internacionalni+ paket.

Online prijava

Prijavite se online ostvarite dodatne pogodnosti i doprinesite projektu bezbednosti dece u saobraćaju:

 Besplatna dostava paketa ili elektronski Ugovor (u zavisnosti od vašeg odabira)
– Vaučer za besplatan pregled i dijagnostiku vozila u Bosch Car Servisu
– Vaučer za 2 besplatna noćenja u Rafting Centru RT 

- Atlas24h će od svakog prodatog paketa pomoći na putu donirati 50 dinara za projekat "Zebra na oprezu". Na ovaj način, članovi Atlas24h doprinose razvoju projekta bezbednosti dece u saobraćaju, obezbeđuju finansijsku podršku i održivost ovog projekta.

 

 

Recenzije

blank

„Sve pohvale za Atlas! Poslednjih 4 godine sam njihov član, tj. uzimam paket Euro+. Do danas nisam imao potrebu za njihovom uslugom. Međutim, dođe i taj dan kada se desi kvar. Rano ujutru, na prvi poziv su se odmah javili, uzeli podatke i odmah rekli da je šlep služba obaveštena. Došli su za 20 minuta, odvezli me do servisa. Vredi svaki dinar, bez nervoze i brige!

blank

Dušan Banović

blank

„Pokvaren auto u Hrvatskoj, od SOS poziva do auta na šlep kamionu je prošlo 25 minuta. Istakao bi vrlo ljubaznu i predusetljivu operaterku u SOS call centru. Vozač šlep službe isto profesionalan, kulturan i komunikativan. Šlep vozilo je bilo vrlo uredno, udobno i novo takođe.  Tovar propisno obezbeđen. Odšlepan sam tačno na željeno mesto.

blank

Srđan Marić

blank

Odlična usluga i stručna pomoć. Imali smo problem u Austriji sa firminim autom ali smo srećom obezbeđeni sa njihovim Euro+ paketom koji pokriva šlep do servisa i hotelski smeštaj ako je potrebno. Nama nije trebalo jer je problem sa anlaserom brzo rešen u servisu pa smo nastavili put. Preporučujemo kupovinu paketa jer nikada ne znate kada će vam zatrebati.

blank

T Star Company