Broj za naručivanje paketa - 061/3135333 SOS broj za pomoć na putu - 069/667667

Aktuelne akcije

Kompanija Atlas24h nastoji da korisnicima ponudi što kvalitetniju uslugu pomoći na putu. Na osnovu potreba korisnika konstantno unapređujemo našu uslugu. Svi vozači koji postanu članovi Atlas24h ulaze u naš Loyalty program gde mogu da ostvare mnoge popuste poput besplatnog pregleda i dijagnostike vozila u Bosch Car Servisu. Ispod možete naći spisak akcija i benefita na koje ostvarajute pravo prilikom kupovine Atlas24h paketa pomoći na putu. Na kraju kliknite teksta dugme „Odaberite paket“ i iskoristite akcije koje smo vam spremili tokom ove zimske sezone.
Atlas24h – bezbrižni na putu sa nama!

Vreme do isteka akcija:

Dana(i)

:

Sat(a)

:

Minuta(s)

:

Sekundi(e)

Spisak Akcija i Benefita

Akcija 1

Garantujemo zadovoljstvo asistencijom ili vraćamo novac! Da, upravo tako kao što ste pročitali. Atlas24h kompanija postoji više od 14 godina i za to vreme podigli smo nivo naše usluge na najviši mogući. Imamo preko 300 vozila na teritoriji Srbije dok u inostrantvu sarađujemo sa najkvalitetnijim partnerima i spremni smo u 24h/7 da odradimo najkvalitetniju asistenciju pomoći na putu. Pažljimo vodimo statistiku i merimo rezultate naše usluge i sa sigurnošću možemo da tvrdimo da ćete biti zadovoljni našom asistencijom ili ćemo vam vratiti iznos koji ste uplatili prilikom aktivacije paketa u okviru kog je izvršena asistencija. Akcija važi za sve Online prijave počevši od 01.06.2022. godine. Nakon Online prijave na e-mail će vam stići potvrda narudžbenice i jedino je potrebno da sačuvate taj mail kao dokaz da ste se prijavili preko sajta.

Akcija 2

Sezonska Akcija! Zima polako stiže kao i zumska putovanja. Svi jedva čekamo odmor kako bi otišli na planinu, skijalište neku drugu lokaciju koja je bliska našem srcu. Nacionalni paket je naš najkvalitetniji paket za teritoriju Srbije, dok je Euro+ zadužen da vam pruži sigurnost prilikom putovanja autom u inostranstvu. Redovna cena Nacionalnog paketa je 3,990 dinara, Euro+ paket iznosi 5,990 dinara. Ukoliko se odlučite da spojite naša dva najtraženija paketa pomoći na putu sleduje vam popust u iznosu od 1,450 dinara! Tako da ukupna cena Sezonske akcije iznosi 8,530 dinara. Akcija važi i za Online i telefonske prijave i traje do 31.01.2023.

Akcija 3

Akcija 1+1! Naruči Nacionalni paket pomoći na putu za jedno vozilo i dobijaš poklon paket za drugo vozilo. Ukoliko nemate drugo vozilo paket možete pokloniti i vama dragoj osobi. Poklon paket sadrži asistenciju manje popravke na licu mesta (guma, struja, gorivo) ili šlepovanja do 100km. Paket traje 3 meseca. Akcija važi za sve Online prijave i traje do 31.01.2023. Prilikom naručivanja Nacionalnog paketa potrebno je u napomeni da napišete ime i kontakt telefon osobe kojoj poklanjate paket. Ukoliko paket aktivirate na vaše drugo vozilo u tom slučaju pišete podatke o vašem drugom vozilu.

Akcija 4

Guma paket po ceni od 1,490 dinara! Članovima Atlasa koji već imaju paket ili korisnicima koji sada naručuju Guma paket zajedno sa bilo kojim drugim Atlas paketom pomoći na putu, sleduje specijalna akcija. Umesto redovne cene od 3,490 dinara Guma paket će iznositi samo 1,490 dinara. Akcija važi i za Online i telefonske prijave i traje do 31.01.2023.

Akcija 5

Besplatna dostava paketa! Akcija koju svi volimo. Svesni smo da su kurirske službe poskupele cene dostave pakete, tako da se dostava i najmanjih pošiljki kreću od 400-500 dinara. Atlas24h želi svojim novim članovima dobrodošlicu, tako da ne morate da razmišljate o dodatnom trošku dostave paketa jer je dostava i za Online i telefonske prijave besplatna! Akcija traje do 31.01.2023.

Benefit 1

Aktivacija u roku od 24h! Svesni smo činjenice da prilikom putovanja na odmor ili letovanje možete u žurbi da zaboravite da na vreme naručite paket pomoći na putu za vaše vozilo. Svakako je naša preporuka da stalno budete obezbeđeni paketom kako upravo ne bi morali u poslednji čas da rešavate ovakvu bitnu stvar. Ali ako se već nađete u takvoj situaciji znajte da Atlas24h ima rešenje za vas. Ove zimske sezone smo vam obezbedili hitnu aktivaciju odabranog paketa u roku od 24h od evidentiranja uplate u našem sistemu. Benefit važi i za Online i telefonske prijave počevši od 01.06.2022.

 

Benefit 2

Vaučeri sa popustima! Veliki broj članova Atlasa su ujedno i ljudi koji vole da putuju i turistički obilaze Srbiju i inostranstvu. Potrudili smo se da pružimo još dodatnih benefite za naše korisnike u vidu vaučera. Svaki novi član Atlasa uz ugovor dobija i sledeće vaučere:
Adventure Serbia (15% popusta za aktivnosti)
Bosch Car Service (Besplatan pregled i dijagnostika)
Kumi ND (25% popusta na obaveznu Auto opremu)