Aktuelne akcije

ATLAS 24h

Atlas24h – bezbrižni na putu sa nama!

Kompanija Atlas24h nastoji da korisnicima ponudi što kvalitetniju uslugu pomoći na putu. Na osnovu potreba korisnika konstantno unapređujemo našu uslugu. Svi vozači koji postanu članovi Atlas24h ulaze u naš Loyalty program gde mogu da ostvare mnoge popuste poput besplatnog pregleda i dijagnostike vozila u Bosch Car Servisu. Ispod možete naći spisak akcija i benefita na koje ostvarajute pravo prilikom kupovine Atlas24h paketa pomoći na putu.

Vreme do isteka akcija: 0 DAN 0 ČAS 0 MINUT 0 SEKUND

Internacionalni+ Paket

Osećajte se bilo gde u Evropi sigurno kao kod kuće!

9.990 RSD 11.490 RSD Kupi odmah

AKCIJE I BENEFITI

Spisak akcija

 • Akcija 1+1!

  Naruči Nacionalni paket pomoći na putu za jedno vozilo i dobijaš poklon paket za drugo vozilo. Ukoliko nemate drugo vozilo paket možete pokloniti i vama dragoj osobi. Poklon paket sadrži asistenciju manje popravke na licu mesta (guma, struja, gorivo) ili šlepovanja do 100km. Paket traje 3 meseca. Akcija važi za sve Online prijave i traje do 29.2.2024. Prilikom naručivanja Nacionalnog paketa potrebno je u napomeni da napišete ime i kontakt telefon osobe kojoj poklanjate paket. Ukoliko paket aktivirate na vaše drugo vozilo u tom slučaju pišete samo podatke o vašem drugom vozilu.

  NARUČI ODMAH
 • Lidl Plus paket

  Bila duža ili kraća, porodična ili poslovna putovanja uvek moraju biti maksimalno bezbedna. Upravo to znaju i naši partneri iz Lidla, tako da smo zajednički kreirali poseban Lidl Plus paket. Paket pokriva teritoriju Srbije i sadrži asistenciju šlepovanja do 150km i popravke na licu mesta kao i još dodatnih opcija. Cena paketa na godišnjem nivou iznosi 2,490 dinara a da bi mogli da iskoristite ovu akcijsku cenu potrebno je da iz svoje Lidl Plus aplikacije preuzmete kod za popust koji će te kasnije uneti na formularu strane Lidl plus paketa. Kliknite na “više informacija” ispod kako bi saznali celu sadržinu paketa i obezbedili se na putevima u Srbiji.

  Više informacija
 • Letnja akcija!

  Letnja akcija za Internacionalni+ paket!

  Ovog leta imamo mnogo razloga za slavlje. Atlas24h već punih 16 godina pomaže da se vozači osećaju bezbedno i bezbrižno na putu. Kompanija smo sa najdužim stažom na teritoriji Srbije u oblasti usluga pomoći na putu u privatnom sektoru. Da smo na pravom putu govori nam i „Zlatna plaketa“, priznanje koje nam je uručeno na 55-om međunarodnom sajmu automobila u Beogradu kao najboljoj asistentskoj kući.

  U saradnji sa vozačima u Srbiji kreirali smo paket pomoći na putu koji je idealan za ovo leto! Internacionalni Plus paket donosi još veću bezbrižnost u vožnji i u Srbiji i u Evropi sa asistencijom neograničene kilometraže šlepovanja ili popravke vozila do 500 evra! Bilo gde da krenete sa vašim autom imaćete osećaj sigurnost kao da ste kod kuće.

  Kako bi proslavili 16 godina Atlasa obezbedili smo popust od 1,500 dinara na redovnu cenu paketa! Najbolji odnos cene i kvaliteta ove zime čeka vas uz Internacionalni Plus paket. Akcija važi i za Online i telefonske prijave i traje do 30.06.2024.

  NARUČI ODMAH
 • Besplatna dostava paketa!

  Ukoliko ste ipak osoba koja voli da kod sebe ima člansku karticu i papir ne morate da brinete o dodatnim troškovima! Svesni smo da su kurirske službe poskupele cene dostave pakete, tako da se dostava i najmanjih pošiljki kreću od 400-500 dinara. Atlas24h želi dobrodošlicu novim članovima sa besplatnom dostavom paketa, tako da ne morate da razmišljate o dodatnim troškovima jer je dostava i za Online i telefonske prijave besplatna! Akcija traje do 30.06.2024.

  NARUČI ODMAH

AKCIJE I BENEFITI

Spisak benefita

 • Aktivacija u roku od 48h!

  Svesni smo činjenice da prilikom putovanja na odmor ili letovanje možete u žurbi da zaboravite da na vreme naručite paket pomoći na putu za vaše vozilo. Svakako je naša preporuka da stalno budete obezbeđeni paketom kako upravo ne bi morali u poslednji čas da rešavate ovakvu bitnu stvar. Ali ako se već nađete u takvoj situaciji znajte da Atlas24h ima rešenje za vas. Ove prolećne sezone smo vam obezbedili hitnu aktivaciju odabranog paketa u roku od 48h od evidentiranja uplate u našem sistemu. Benefit važi i za Online i telefonske prijave.

  NARUČI ODMAH
 • Elektronski Ugovor! 

  Svaki Atlasov korisnik prilikom naručivanja paketa može da odabere u kom formatu želi da dobije svoj ugovor pomoći na putu – u papirnoj formi (kurirskom službom) ili elektronski. Naša preporuka je elektronski u vidu eUgovora. eUgovor sadrži podatke o nosiocu ugovora, vozilu, datumu isteka paketa i SOS broju. Vaučeri vam takođe stižu u elektronskoj formi. Ukoliko ne želite da čekate kurirsku službu ili niste ljubitelj papirologije odaberite eUgovor.

  NARUČI ODMAH
 • Garantujemo zadovoljstvo asistencijom ili vraćamo novac!

  Da, upravo tako kao što ste pročitali. Atlas24h kompanija postoji više od 15 godina i za to vreme podigli smo nivo naše usluge na najviši mogući. Imamo preko 400 vozila na teritoriji Srbije dok u inostranstvu sarađujemo sa najkvalitetnijim partnerima i spremni smo u 24/7 da odradimo najkvalitetniju asistenciju pomoći na putu. Pažljimo vodimo statistiku i merimo rezultate naše usluge i sa sigurnošću možemo da tvrdimo da ćete biti zadovoljni našom asistencijom! Ako te ne bude slučaj vratićemo vam iznos koji ste uplatili prilikom aktivacije paketa u okviru kog je izvršena asistencija. Akcija važi za sve Online prijave. Nakon Online prijave na e-mail će vam stići potvrda narudžbenice i jedino je potrebno da sačuvate taj mail kao dokaz da ste se prijavili preko sajta.

  NARUČI ODMAH