Broj za naručivanje paketa - 061/3135333 SOS broj za pomoć na putu - 069/667667
Moj-Paket-3D - pomoć na putu

Moj Paket je prilagođen vozačima koji imaju više vozila ili ih često menjaju. Vezuje se za lično ime (osobu), samim tim dovoljno je da se nalazite u putničkom vozilu na kom se zadesio kvar kako bi ste iskoristili asistenciju. Gde god krenuli, uz Moj paket ste sigurni da ćete bezbedno doći nazad na vašu adresu ili popraviti auto u limitu do 100 evra u Bosch Car servisu. Korisnici imaju mogućnost korišćenja usluga iz paketa na teritoriji Srbije u bilo kom putničkom vozilu. Štedljiv, praktičan, jednostavan – Moj Paket.
Paket traje godinu dana od datuma aktivacije i sadrži jednu asistenciju.

Moj paket Pomoć na putu24h - Atlas Servis

Asistencija je sledećeg sadržaja:

Neograničena kilometraža šlepovanja

Asistenciju možete iskoristiti za šlep do vaše prijavljene adrese ili obližnjeg servisa. Nebitno gde se na teritoriji Srbije dogodio kvar/saobraćajna nezgoda, uz Moj paket i neograničenu kilometražu šlepovanja ste bezbrižni da se uvek vraćate na vašu adresu. Ne morate biti vozač, čak je i dovoljno da se nalazite kao putnik u vozilu kako bi mogli da iskoristite asistenciju. Ukoliko vam više odgovara možete odabrati i drugu opciju šlepovanja do obližnjeg servisa.

Popravka vozila do 100€

Ukoliko se kvar na vozilu dogodi na više od 100 kilometara od prijavljene adrese (obavezan uslov), korisnik može umesto šlepovanja na adresu odabrati drugu opciju koja podrazumeva popravku vozila do 100 evra u obližnjem Bosch Car Servisu ili ovlašćenom servisu. Korisnik sam bira opciju koja mu najviše odgovara u tom trenutku. Naprimer: Krenuli ste sa porodicom ili društvom iz Novog Sada/Beograda na Zlatibor za vikend i zadesi vam se kvar kod Užica. Umesto da se vraćate nazad na adresu i prekidate odmor dobijate uslugu šlepovanja do obližnjeg Bosch Car servisa i pokrivanje troškova popravke vozila u iznosu do 100 evra tako da možete odmah da nastavite vaše putovanje! Ukoliko je popravka kvara veća od 100 evra korisnik doplaćuje razliku u ceni. U slučaju da je kvar veći i da je potrebno više vremena za popravku korisnik usluge ima obezbeđeno jedno prenoćište tako da ne morate ni za to da brinete. Atlas misli na sve!

Manja popravka na licu mesta

Popravka na licu mesta podrazumeva izlazak Atlas24h servisera na teren radi popravke manjih kvarova poput zamene gume, dopune akumulatora, dopune goriva i sličnih sitnijih kvarova… Ukoliko nije moguće izvršiti popravku kvara na licu mesta, korisnik i dalje ima mogućnost šlepovanja do prijavljene adrese ili servisa. Troškove rezervnih delova, goriva itd snosi korisnik.

Prevoz putnika iz vozila

Prilikom šlepovanja obezbeđen je i prevoz korisnika paketa koji se nađe u vozilu u trenutku kvara do željene destinacije (adresa korisnika ili servis). Postoji mogućnost organizovanja prevoza ostalih putnika o trošku korisnika.

Prevoz priključnog vozila

U slučaju da korisnik ima priključno vozilo poput prikolice, obezbeđen je šlep i tog priključnog vozila u okviru paketa bez ikakve doplate. Priključno vozilo mora da bude registrovano, tehnički ispravno i da je svetlosna signalizacija instalirana po standardu.

Čuvanje vozila

U situacijama poput veće havarije/čekanja rezervnih delova ili ako je korisnik usluge imao saobraćajnu nesreću i nije u mogućnosti da upravlja vozilom vaš automobil će se nalaziti obezbeđen kod našeg partnera u trajanju do 3 dana.

Online prijava

Prijavi se online i ostvari sledeće pogodnosti:

Besplatna dostava paketa ili elektronski Ugovor (u zavisnosti od odabranog načina plaćanja)
– Vaučer za besplatan pregled i dijagnostiku vozila u Bosch Car servisu
– Vaučeri za popuste na više turističkih destinacija u Srbiji
– Vaučer sa 25% popusta na obaveznu auto opremu
Vaučer za 2 gratis noćenja za 2 osobe u Rafting centru RT 

 

Recenzije

Odlična, brza i pouzdana usluga! Šlepadžija je zaslužio sve pohvale! Prvi put smo se susreli sa šlepanjem vozila. Momak je svoj posao radio sistematično i savesno, pa nije bilo mesta za brigu. Želim još jednom da vam se zahvalim i poželim sve najbolje u daljem radu! Moja preporuka!“

Sanja Jovanović

„Danas smo vodili bebu na kontrolu u Beogradu i ostali smo u kvaru. Kontaktirali smo Atlasov SOS centar i u najkraćem mogućem roku došli su po nas i preuzeli auto, a nama su doterali drugo vozilo da nastavimo put. Inače iz Aleksinca smo. Sve pohvale za Atlas Servis i sve preporuke.“

Ivan Stanković