Broj za naručivanje paketa - 061/3135333 SOS broj za pomoć na putu - 069/667667

Kombi Maxi Paket

Moto-Evropa-paket-3D-bez-aktivacije-NOVO-copy

Kombi Maxi paket pokriva teritoriju Srbije. Neograničena kilometraža šlepovanja, poravka na licu mesta i asistencija iz Guma paketa donosi potpunu bezbrižnost svakom vozaču. Ako ste vlasnik kombija ili malog teretnog vozila ukupne težine do 5,0 tona bruto, sigurno znate koliko je teško naći šlep službu koja ima svu neophodnu zakonsku tehničku opremu za šlepovanje vozila. Pored toga uvek je i problematično vreme izlaska na lice mesta od vašeg poziva. Atlasov Kombi Maxi paket će vas rešiti svih ovih briga.
Paket traje godinu dana od datuma aktivacije i sadrži jednu asistenciju.

Kombi paket pomoći na putu
blank

Asistencija je sledećeg sadržaja:

Neograničena kilometraža šlepovanja

Asistenciju možete iskoristiti za šlep do vaše prijavljene adrese ili do obližnjeg servisa. Nebitno gde se na teritoriji Srbije dogodio kvar/saobraćajna nezgoda, uz Kombi Maxi paket i neograničenu kilometražu šlepovanja ste bezbrižni da se vraćate na vašu adresu. Ukoliko vam više odgovora možete odabrati i drugu opciju koja podrazumeva šlepovanje do obližnjeg servisa.

Manja popravka na licu mesta

Popravka na licu mesta podrazumeva izlazak Atlas24h servisera na teren radi popravke manjih kvarova poput zamene gume, dopune akumulatora, dopune goriva i sličnih kvarova… Sve što može da se reši na licu mesta rešićemo, ako nije moguće i dalje imate opciju šlepovanje do vaše prijavljene adrese ili servisa. Troškove rezervnih delova, goriva itd snosi korisnik.

Asistencija iz Guma paketa

Ukoliko nije moguće na licu mesta popraviti problem sa gumom na vašem kombiju, šlepamo vas do obližnjeg vulkanizera gde vam Atlas pokriva troškove popravke oštećenih guma do 100 evra ili kupovinu novih guma do 2000 evra. Detalje vezano za Guma paket možete pročitati OVDE.

Prevoz putnika iz vozila

Prilikom šlepovanja obezbeđen je i prevoz dva putnika koji se nađu u vozilu u trenutku kvara do željene destinacije (adresa korisnika ili servis). Putnici se prevoze u vozilu naših partnera.  Prilikom asistencije operater Atlas24h SOS centra sa korisnikom proverava koji je tačan broj putnika i na osnovu te informacije obezbeđujemo odgovarajućeg partnera i šlep vozilo. Ukoliko se u vozilu zateknu kućni ljubimci, njihov prevoz je takođe obezbeđen i vrši se u transporteru u istom prostoru sa putnicima iz vozila. Ako to nije moguće, prevoz kućnih ljubimaca se vrši u vozilu korisnika.

Čuvanje vozila

U situacijama poput veće havarije/čekanja rezervnih delova ili ako je korisnik usluge imao saobraćajnu nesreću i nije u mogućnosti da upravlja vozilom, kombi će se nalaziti parkiran i obezbeđen kod našeg partnera u trajanju do 3 dana.

Dostava ključeva

Ukoliko korisnik izgubi ključ od vozila ili ima problem slične prirode a rezervni ključ se nalazi na prijavljenoj adresi, korisnik ima pravo na dostavu ključeva do mesta gde se nalazi vozilo. Vozač šlep vozila, koji je partner ili saradnik Atlasa je dužan da za vozilo za koje ne postoje ključevi, pristupi bezbednosnoj proceduri provere vlasništva nad vozilom. Korisnik usluge mora biti maksimalno kooperativan i omogućiti proveru vlasništva.

Organizacija ostalih usluga

Ukoliko postoji potreba tj. zahtev korisnika za organizacijom ostalih usluga poput organizacije prevoza osetljivog tovara ili ostalih putnika, Atlas24h će izaći korisniku u susret i pomoći. Korisnik snosi troškove usluge koje treba platiti trećoj strani koja vrši samu uslugu.

Spisak Kombi vozila
Renault Master Renault Trafic Renault Mascot
Ford Transit Fiat Scudo Fiat Talento 
Fiat Ducato VW Crafter VW Transporter
VW T1, T2, T3, T4, T5… VW LT Mercedes Sprinter
Mercedes Viano Mercedes Vito Peugeot Boxer
Peugeot Expert Peugeot Trafic Iveco
Citroen Jumper Citroen Jumpy Citroen Dispatch
Citroen Space Tourer Citroen Relay Opel Movano
Opel Vivaro Hyundai H100 Mutsubishi L300
Nissan Primastar    

Online prijava

Prijavite se online ostvarite dodatne pogodnosti i doprinesite projektu bezbednosti dece u saobraćaju:

 Besplatna dostava paketa ili elektronski Ugovor (u zavisnosti od vašeg odabira)
– Vaučer za besplatan pregled i dijagnostiku vozila u Bosch Car Servisu
– Vaučer sa 25% popusta na obaveznu auto opremu 

- Atlas24h će od svakog prodatog paketa pomoći na putu donirati 50 dinara za projekat "Zebra na oprezu". Na ovaj način, članovi Atlas24h doprinose razvoju projekta bezbednosti dece u saobraćaju, obezbeđuju finansijsku podršku i održivost ovog projekta.

 

 

Google recenzije

blank

Odlična, brza i pouzdana usluga! Šlepadžija je zaslužio sve pohvale! Prvi put smo se susreli sa šlepanjem vozila. Momak je svoj posao radio sistematično i savesno, pa nije bilo mesta za brigu. Želim još jednom da vam se zahvalim i poželim sve najbolje u daljem radu! Moja preporuka!“

blank

Sanja Jovanović

blank

Ljubaznost i usluga na vrlo zavidnom nivou. Svaka im čast. A stigao sam u Atlas na kumovu preporuku, koji je takođe oduševljen. Znaju svoj posao da rade kako treba.“

blank

Miroslav Džudović