Broj za naručivanje paketa - 060/0992541 SOS broj za pomoć na putu - 069/667667

 

 

Zamensko vozilo

 

Ova usluga trenutno predstavlja najviši nivo brige o korisniku.

Ova usluga trenutno predstavlja najviši nivo brige o korisniku koji ima pravo na uslugu pomoći na putu, s obzirom na to da mu se omogućava da nesmetano nastavi svoje putovanje, kada je njegovo vozilo onesposobljeno.

Zamensko vozilo je namenjeno prvenstveno pravnim licima, ali i fizička lica mogu uskoro da očekuju ovu uslugu u ponudi Atlasovih paketa pomoći na putu.

U zavisnosti od potrebe, pravno lice može prema sopstvenim zahtevima i potrebama da kreira paket za uslugu Zamensko vozilo. To podrazumeva uslove pod kojima se može ostvariti pravo na ovu uslugu, vreme trajanja usluge, klasu vozila, brzinu dostave vozila, vreme (broj dana) korišćenja vozila od strane klijenta, itd.

Usluga Zamenskog vozila je dostupna na celoj teritoriji Srbije od 0-24h. 

Našim klijentima su na raspolaganju sve kategorije vozila.

Opšti uslovi su isti kao i za Rent a Car uslugu.

Pročitajte najnovije vesti i tekstove:

Novi benefiti za članove Atlas24h pomoći na putu

Novi benefiti za članove Atlas24h pomoći na putu

Nova iznenađenja u Atlasu! Nova saradnja i novi benefit vaučeri za sve naše članove. Evropske države sve više ublažavaju mere za ulazak vezano za korona virus i putovanja. Prave se novi planovi za...

25% popusta na Auto Opremu

25% popusta na Auto Opremu

Nova iznenađenja u Atlasu! Nova saradnja i novi poklon vaučeri za sve naše članove. Svako vozilo u Srbiji po slovu zakona mora da ima obaveznu auto opremu. Na osnovu toga kako bi olakšali...