BEZBRIŽNI SA NAMA

Kratak opis

Bila duža ili kraća, porodična ili poslovna putovanja uvek moraju biti maksimalno bezbedna. Upravo to znaju i naši partneri iz Lidla, tako da smo zajednički kreirali poseban Lidl Plus paket. Paket pokriva teritoriju Srbije i sadrži asistenciju šlepovanja do 150km i popravke na licu mesta kao i još dodatnih opcija. Cena paketa na godišnjem nivou iznosi 2,490 dinara a da bi mogli da iskoristite ovu akcijsku cenu potrebno je da iz svoje Lidl Plus aplikacije preuzmete kod za popust koji unosite na formularu ispod.

Lidl plus paket sadrži:

 • 1

  Šlepovanje do 150km

  Asistenciju korisnik može iskoristiti za šlepovanje do prijavljene adrese ili obližnjeg servisa. Asistencija je praktična u različitim situacijama kvara/saobraćajne nezgode u vašem gradu i okolini.

  * Kilometraža do 150km se odnosi na ukupan broj kilometara u oba pravca. U slučaju da je ukupna kilometraža veća od 150km korisnik može da iskoristi da doplati razliku u kilometraži po redovnom cenovniku uz 20% popusta.

 • 2

  Manja popravka na licu mesta

  Popravka na licu mesta podrazumeva izlazak Atlas24h servisera na teren radi popravke manjih kvarova poput zamene gume, dopune akumulatora, dopune goriva i sličnih sitnijih kvarova… Ukoliko nije moguće izvršiti popravku kvara na licu mesta, korisnik i dalje ima mogućnost šlepovanja do prijavljene adrese ili servisa. Troškove rezervnih delova, goriva itd snosi korisnik.

 • 3

  Dostava ključeva

  Ukoliko korisnik izgubi ključ od vozila ili ima problem slične prirode a rezervni ključ se nalazi na prijavljenoj adresi, korisnik ima pravo na dostavu ključeva do 50km do mesta gde se nalazi vozilo. Vozač šlep vozila, koji je partner ili saradnik Atlasa je dužan da za vozilo za koje ne postoje ključevi, pristupi bezbednosnoj proceduri provere vlasništva nad vozilom. Korisnik usluge mora biti maksimalno kooperativan i omogućiti proveru vlasništva.

   

  * Kilometraža do 50km se odnosi na ukupan broj kilometara u oba pravca.

 • 4

  Čuvanje vozila

  U situacijama poput veće havarije/čekanja rezervnih delova ili ako je korisnik usluge imao saobraćajnu nesreću i nije u mogućnosti da upravlja vozilom, automobil će se nalaziti parkiran i obezbeđen kod našeg partnera u trajanju do 3 dana.

 • 5

  Prevoz svih putnika iz vozila

  Prilikom šlepovanja obezbeđen je i prevoz svih putnika koji se nađu u vozilu u trenutku kvara do željene destinacije (adresa korisnika ili servis). Putnici se prevoze u vozilu naših partnera. Prilikom asistencije operater Atlas24h SOS centra sa korisnikom proverava koji je tačan broj putnika i na osnovu te informacije obezbeđujemo odgovarajućeg partnera i šlep vozilo. Ukoliko se u vozilu zateknu kućni ljubimci, njihov prevoz je takođe obezbeđen i vrši se u transporteru u istom prostoru sa putnicima iz vozila. Ako to nije moguće, prevoz kućnih ljubimaca se vrši u vozilu korisnika.

 • 6

  Čuvanje vozila

  U situacijama poput veće havarije/čekanja rezervnih delova ili ako je korisnik usluge imao saobraćajnu nesreću i nije u mogućnosti da upravlja vozilom, automobil će se nalaziti parkiran i obezbeđen kod našeg partnera u trajanju do 3 dana.

Za bezbrižnu vožnju kroz Srbiju

Atlas24h i Lidl

Popunite formular

Od kada zelite da aktivirate paket? *

Uslovi korišćenja *

RECENZIJE

Šta naši zadovoljni klijenti misle o nama

 • „Apsolutno preporučujem Atlas. Imao sam prilike da mi zatreba njihova usluga, i sve je prošlo u najboljem redu. Počevši od operatera koji je bio veoma ljubazan i saradljiv, pa sve do njihovog čoveka na terenu, koji je došao u kratkom roku i maksimalno profesionalno obavio svoj posao. Čitava ta situacija bi bez njih bila mnogo stresnija i skuplja za mene.“

  Nikola Pobor

 • „Pokvarila su mi se kola na putu i pomislih „gde baš sad“, iako znam da nikad nije pravo vreme za takve situacije. Pozvala sam Atlas gde se javila ljubazna i prijatna gospođa i poslala takođe ljubaznog, iskusnog i spretnog gospodina koji mi je za 15 min priskočio u pomoć. Super je osećaj kada niste sami u teškim situacijama. Hvala.“

  Milina Valinić

 • „Veoma profesionalno, efikasno i sa lepom dozom brige za čoveka u nevolji. Uverio sam se da je cena usluge zanemarljiva kada ostanete na putu a imate kome da se obratite. A ako vam se nikada ne desi ništa, opet je cena zanemarljiva zbog opuštenosti i spokoja sa kojom krećete na put znajući da imate rešenje za eventualni problem.

  Vladimir Ćinkulov

ATLAS 24h

Partneri