Broj za naručivanje paketa - 061/3135333 SOS broj za pomoć na putu - 069/667667

City Paket

City-Paket-3D

Uz City paket vozi se bezbrižno u svom gradu ili u lokalu. Kao korisnik City paketa možeš iskoristiti dva puta asistenciju, tako da nećeš morati da se nerviraš ako ti iznenada stane auto u sred gradske saobraćajne gužve, jer je rešenje na samo poziv od tebe. Da li želite da se šlepate do kuće ili obližnjeg majstora? Sami odlučite! Ukoliko se desi da vam pukne guma ili isprazni akumulator, takođe ne morate brinuti, jer uz City paket postajete pravi gradski vozač koji uvek ima spremno rešenje za sve situacije.
Paket traje godinu dana od datuma aktivacije i sadrži dve asistencije.

blank
City-mob-400

Asistencija je sledećeg sadržaja:

Šlepovanje do 50km

Asistenciju možete iskoristiti za šlep do vaše prijavljene adrese ili obližnjeg servisa. Asistencija je praktična u situacijama kvara/saobraćajne nezgode nedaleko od prijavljene adrese (u lokalu). Kilometraža se odnosi na ukupan broj kilometra u oba pravca. U slučaju da je ukupna kilometraža veća od 50km, vrši se doplata po redovnom cenovniku standardnog šlepovanja (59 din/km).

Manja popravka na licu mesta

Popravka na licu mesta podrazumeva izlazak Atlas24h servisera na teren radi popravke manjih kvarova poput zamene gume, dopune akumulatora, dopune goriva i sličnih sitnijih kvarova… Ukoliko nije moguće izvršiti popravku kvara na licu mesta, korisnik i dalje ima mogućnost šlepovanja do prijavljene adrese ili servisa. Troškove rezervnih delova, goriva itd snosi korisnik.

Prevoz svih putnika iz vozila

Prilikom šlepovanja obezbeđen je i prevoz svih putnika koji se nađu u vozilu u trenutku kvara do željene destinacije (adresa korisnika ili servis). Putnici se prevoze u vozilu naših partnera. Prilikom asistencije operater Atlas24h SOS centra sa korisnikom proverava koji je tačan broj putnika i na osnovu te informacije obezbeđujemo odgovarajućeg partnera i šlep vozilo. Ukoliko se u vozilu zateknu kućni ljubimci, njihov prevoz je takođe obezbeđen i vrši se u transporteru u istom prostoru sa putnicima iz vozila. Ako to nije moguće, prevoz kućnih ljubimaca se vrši u vozilu korisnika.

Prevoz priključnog vozila

U slučaju da korisnik ima priključno vozilo poput prikolice, obezbeđen je šlep i tog priključnog vozila u okviru paketa bez ikakve doplate. Priključno vozilo mora da bude registrovano, tehnički ispravno i da je svetlosna signalizacija instalirana po standardu.

Čuvanje vozila

U situacijama poput veće havarije/čekanja rezervnih delova ili ako je korisnik usluge imao saobraćajnu nesreću i nije u mogućnosti da upravlja vozilom, automobil će se nalaziti parkiran i obezbeđen kod našeg partnera u trajanju do 24h.

Dostava ključeva

Ukoliko korisnik izgubi ključ od vozila ili ima problem slične prirode a rezervni ključ se nalazi na prijavljenoj adresi, korisnik ima pravo na dostavu ključeva do 50km do mesta gde se nalazi vozilo. Vozač šlep vozila, koji je partner ili saradnik Atlasa je dužan da za vozilo za koje ne postoje ključevi, pristupi bezbednosnoj proceduri provere vlasništva nad vozilom. Korisnik usluge mora biti maksimalno kooperativan i omogućiti proveru vlasništva.

*Kilometraža do 50km se odnosi na ukupan broj kilometara u oba pravca.

 

Online prijava

Prijavite se online ostvarite dodatne pogodnosti i doprinesite projektu bezbednosti dece u saobraćaju:

 Besplatna dostava paketa ili elektronski Ugovor (u zavisnosti od vašeg odabira)
– Vaučer za besplatan pregled i dijagnostiku vozila u Bosch Car Servisu
– Vaučer za 2 besplatna noćenja u Rafting Centru RT 

- Atlas24h će od svakog prodatog paketa pomoći na putu donirati 50 dinara za projekat "Zebra na oprezu". Na ovaj način, članovi Atlas24h doprinose razvoju projekta bezbednosti dece u saobraćaju, obezbeđuju finansijsku podršku i održivost ovog projekta.

 

 

Recenzije

blank

Odlična, brza i pouzdana usluga! Šlepadžija je zaslužio sve pohvale! Prvi put smo se susreli sa šlepanjem vozila. Momak je svoj posao radio sistematično i savesno, pa nije bilo mesta za brigu. Želim još jednom da vam se zahvalim i poželim sve najbolje u daljem radu! Moja preporuka!“

blank

Sanja Jovanović

blank

Danas smo vodili bebu na kontrolu u Beogradu i ostali smo u kvaru. Kontaktirali smo Atlasov SOS centar i u najkraćem mogućem roku došli su po nas i preuzeli auto, a nama su doterali drugo vozilo da nastavimo put. Inače iz Aleksinca smo. Sve pohvale za Atlas Servis i sve preporuke.“

blank

Ivan Stanković