Broj za naručivanje paketa - 061/3135333 SOS broj za pomoć na putu - 069/667667

Platinum Paket

Platinum-Paket-3D

Platinum Paket je Atlasov najekskluzivniji paket pomoći na putu namenjen za zahtevnije vozače, ali i za službena vozila firmi zadužena za daleka i svakodnevna putovanja. Ukoliko većinu svog vremena provodite u vozilu i birate za sebe samo najbolje i najkvalitetnije, ne tražite dalje.  Sadrži po dve velike i male asistencije na teritoriji Srbije, koje vam obezbeđuju potpunu sigurnost na putu tokom cele godine. Velika asistencija podrazumeva povratak vozila na adresu sa neograničenom kilometražom šlepanja u slučaju kvara/saobraćajne nezgode ili popravku do 100 evra u Bosch Car Servisu, dok vam mala asistencija može pomoći za sitne kvarove ili kraća šlepovanja. Na teritoriji Evrope i Turske paket omogućava korisnicima da u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode u inostranstvu sami odaberu uslugu koja im najviše odgovara u tom trenutku bez skrivenih preduslova. Da li želite da odšlepamo vozilo do obližnjeg servisa gde imate popravku do 500€ ili na vašu adresu u Srbiju bez ograničenja kilometraže – na vama je izbor! I da ne zaboravimo da vam uz sve to sleduje i sadržina Guma paketa kao i da paket važi na dva vozila!
Paket traje godinu dana od datuma aktivacije, sadrži ukupno dve velike i dve male asistencije u Srbiji, jednu asistenciju iz Guma paketa i dve na teritoriji Evrope i važi na dva vozila.

Platinum paket - Pomoć na putu24h - Atlas Servis
Platinum paket - Atlas Servis

Velika asistencija (Srb) je sledećeg sadržaja:

Neograničena kilometraža šlepovanja

U slučaju kvara ili saobraćajne nezgode korisnik ima pravo na uslugu šlepovanja vozila bez ograničenja kilometraže do prijavljene adrese ili obližnjeg servisa. Korisnik bira opcija koja mu najviše odgovara u tom trenutku i nije uslovljen. Ova usluga je ocenjena sa najvišom ocenom od strane vozača. Bez doplata i skrivenih troškova.

Prevoz svih putnika iz vozila

Prilikom šlepovanja obezbeđen je i prevoz svih putnika koji se nađu u vozilu u trenutku kvara do željene destinacije (adresa korisnika ili servis). Putnici se prevoze u vozilu naših partnera. Prilikom asistencije operater Atlas24h SOS centra sa korisnikom proverava koji je tačan broj putnika i na osnovu te informacije obezbeđujemo odgovarajućeg partnera i šlep vozilo. Ukoliko se u vozilu zateknu kućni ljubimci, njihov prevoz je takođe obezbeđen i vrši se u transporteru u istom prostoru sa putnicima iz vozila. Ako to nije moguće, prevoz kućnih ljubimaca se vrši u vozilu korisnika.

Popravka vozila do 100€

Ukoliko se kvar na vozilu dogodi na više od 100 kilometara od prijavljene adrese (obavezan uslov), korisnik može umesto šlepovanja na adresu odabrati drugu opciju koja podrazumeva popravku vozila do 100 evra u obližnjem Bosch Car Servisu ili ovlašćenom servisu. Korisnik sam bira opciju koja mu najviše odgovara u tom trenutku. Naprimer: Krenuli ste sa porodicom ili društvom iz Novog Sada/Beograda na Zlatibor za vikend i zadesi vam se kvar kod Užica. Umesto da se vraćate nazad na adresu i prekidate odmor dobijate uslugu šlepovanja do obližnjeg Bosch Car servisa i pokrivanje troškova popravke vozila u iznosu do 100 evra tako da možete odmah da nastavite vaše putovanje! Ukoliko je popravka kvara veća od 100 evra korisnik doplaćuje razliku u ceni. U slučaju da je kvar veći i da je potrebno više vremena za popravku svi putnici imaju obezbeđeno jedno prenoćište tako da ne morate ni za to da brinete. Atlas misli na sve!

Hotelski smeštaj putnika

Korisnik usluge ima pravo na uslugu jednog  besplatnog noćenja za sva lica iz vozila u hotelu (motelu), u mestu gde se nalazi servis u koji je prešlepano vozilo korisnika usluge. Korisnik pravo na uslugu noćenja ne može ostvariti zasebno i bez usluge šlepovanja. Usluga noćenja podrazumeva pokriće troškova smeštaja u hotelu (motelu) sa najviše 3 zvezdice.

Prevoz priključnog vozila

U slučaju da korisnik ima priključno vozilo poput prikolice, obezbeđen je šlep i tog priključnog vozila u okviru paketa bez ikakve doplate. Priključno vozilo mora da bude registrovano, tehnički ispravno i da je svetlosna signalizacija instalirana po standardu.

Čuvanje vozila

U situacijama poput veće havarije/čekanja rezervnih delova ili ako je korisnik usluge imao saobraćajnu nesreću i nije u mogućnosti da upravlja vozilom, automobil će se nalaziti parkiran i obezbeđen kod našeg partnera u trajanju do 3 dana.

Dostava ključeva

Ukoliko korisnik izgubi ključ od vozila ili ima problem slične prirode a rezervni ključ se nalazi na prijavljenoj adresi, korisnik ima pravo na dostavu ključeva do mesta gde se nalazi vozilo. Vozač šlep vozila, koji je partner ili saradnik Atlasa je dužan da za vozilo za koje ne postoje ključevi, pristupi bezbednosnoj proceduri provere vlasništva nad vozilom. Korisnik usluge mora biti maksimalno kooperativan i omogućiti proveru vlasništva.

Mala asistencija (Srb) je sledećeg sadržaja:

Šlepovanje do 50 km

Asistenciju korisnik može iskoristiti za šlepovanje do prijavljene adrese ili obližnjeg servisa. Mala asistencija je praktična u situacijama kvara/saobraćajne nezgode nedaleko od prijavljene adrese. Naprimer: Krenuli ste na posao i kvar se dogodi na oko 20km od vaše kuće. U toj situaciji biće upotrebljena mala asistencija iz paketa, dok korisniku na raspolaganju i dalje ostaje velika asistencija sa neograničenom kilometražom šlepovanja.

*Kilometraža do 50km se odnosi na ukupan broj kilometara u oba pravca. U slučaju da je ukupna kilometraža veća od 50km korisnik može da iskoristi ili veliku asistenciju ili da doplati razliku u kilometraži po redovnom cenovniku uz 20% popusta (59din/km).

Manja popravka na licu mesta

Popravka na licu mesta podrazumeva izlazak Atlas24h servisera na teren radi popravke manjih kvarova poput zamene gume, dopune akumulatora, dopune goriva i sličnih sitnijih kvarova… Ukoliko nije moguće izvršiti popravku kvara na licu mesta, korisnik i dalje ima mogućnost šlepovanja do prijavljene adrese ili servisa. Troškove rezervnih delova, goriva itd snosi korisnik.

Prevoz svih putnika iz vozila

Prilikom šlepovanja obezbeđen je i prevoz svih putnika koji se nađu u vozilu u trenutku kvara do željene destinacije (adresa korisnika ili servis). Putnici se prevoze u vozilu naših partnera. Prilikom asistencije operater Atlas24h SOS centra sa korisnikom proverava koji je tačan broj putnika i na osnovu te informacije obezbeđujemo odgovarajućeg partnera i šlep vozilo. Ukoliko se u vozilu zateknu kućni ljubimci, njihov prevoz je takođe obezbeđen i vrši se u transporteru u istom prostoru sa putnicima iz vozila. Ako to nije moguće, prevoz kućnih ljubimaca se vrši u vozilu korisnika.

Dostava ključeva

Ukoliko korisnik izgubi ključ od vozila ili ima problem slične prirode a rezervni ključ se nalazi na prijavljenoj adresi, korisnik ima pravo na dostavu ključeva do 50km do mesta gde se nalazi vozilo. Vozač šlep vozila, koji je partner ili saradnik Atlasa je dužan da za vozilo za koje ne postoje ključevi, pristupi bezbednosnoj proceduri provere vlasništva nad vozilom. Korisnik usluge mora biti maksimalno kooperativan i omogućiti proveru vlasništva.

*Kilometraža do 50km se odnosi na ukupan broj kilometara u oba pravca.

Asistencija (Evropa) je sledećeg sadržaja:

Povratak vozila za Srbiju

U slučaju kvara ili saobraćajne nezgode korisnik ima pravo na uslugu šlepovanja vozila bez ograničenja kilometraže za Republiku Srbiju do prijavljene adrese. Ova usluga je ocenjena sa najvišom ocenom od strane vozača.

Popravka vozila do 500€

Korisnik usluge se umesto usluge povratka vozila za Srbiju može odlučiti za uslugu šlepovanja do najbližeg servisa i pokrića troškova popravke vozila u limitu do 500 evra u zavisnosti od tipa kvara. Troškovi popravke vozila obuhvataju troškove servisa na licu mesta ili troškove u servisu (trošak rezervnih delova, trošak rada servisera i troškove ležarine).

Manja popravka na licu mesta

Popravka na licu mesta podrazumeva izlazak profesionalnih servisera na teren radi popravke manjih kvarova poput zamene gume, dopune akumulatora, dopune goriva i sličnih sitnijih kvarova… Ukoliko nije moguće izvršiti popravku kvara na licu mesta, korisnik i dalje ima mogućnost šlepovanja do servisa.

Prevoz svih putnika iz vozila

Prilikom šlepovanja obezbeđen je i prevoz svih putnika koji se nađu u vozilu u trenutku kvara do željene destinacije (adresa korisnika ili servis). Putnici se prevoze u vozilu naših partnera. U slučaju da se asistencija povratka za Srbiju organizuje na takav način da se vozilo i putnici odvojeno vraćaju u tom slučaju Atlas24h pokriva troškove autobuske putne karte za sve putnike.

Hotelski smeštaj do 4 noćenja

Korisnik usluge ima pravo na uslugu hotelskog smeštaja do maksimalno 4 noćenja svih putnika koji su se zatekli u vozilu u trenutku kvara. Korisnik pravo na uslugu noćenja ne može ostvariti zasebno i bez usluge šlepovanja. Usluga noćenja podrazumeva pokriće troškova do 80 evra po noćenju u smeštaju u hotelu sa najviše 3 zvezdice.

Rent a Car do 4 dana

Korisnik usluge ima pravo na uslugu Rent a Cara do maksimalno 4 dana sa pokrićem troškova do 30 evra po danu. Korisnik pravo na uslugu Rent a Cara ne može ostvariti zasebno i bez usluge šlepovanja.

Nastavak putovanja

Ukoliko korisnik želi da nastavi putovanje do željene destinacije bez vozila odobravaju se troškovi autobuske karte do destinacije. Korisnik pravo na uslugu nastavka putovanja ne može ostvariti zasebno nego tek nakon nastanka kvara na vozilu.

Sadržina Guma paketa

Asistencija iz Guma paketa

Ukoliko nije moguće na licu mesta popraviti problem sa gumom na vašem vozilu, šlepamo vas do obližnjeg vulkanizera gde vam Atlas pokriva troškove popravke oštećenih guma do 100 evra ili kupovinu novih guma do 2000 evra. Guma paket pokriva i teritoriju Srbije i države u Evropi. Detalje vezano za Guma paket možete pročitati OVDE.

Online prijava

Prijavite se online ostvarite dodatne pogodnosti i doprinesite projektu bezbednosti dece u saobraćaju:

 Besplatna dostava paketa ili elektronski Ugovor (u zavisnosti od vašeg odabira)
– Vaučer za besplatan pregled i dijagnostiku vozila u Bosch Car Servisu
– Vaučer sa 25% popusta na obaveznu auto opremu 

- Atlas24h će od svakog prodatog paketa pomoći na putu donirati 50 dinara za projekat "Zebra na oprezu". Na ovaj način, članovi Atlas24h doprinose razvoju projekta bezbednosti dece u saobraćaju, obezbeđuju finansijsku podršku i održivost ovog projekta.

 

 

Recenzije

blank

Pokvaren auto u Hrvatskoj, od SOS poziva do auta na šlep kamionu je prošlo 25 minuta. Istakao bi vrlo ljubaznu i predusetljivu operaterku. Vozač šlep službe isto profesionalan, kulturan i komunikativan. Šlep vozilo vrlo uredno, udobno i novo takođe. Tovar propisno obezbeđen. Odšlepan tačno na željeno mesto.“

blank

Srđan Marić

blank

Odlična, brza i pouzdana usluga! Šlepadžija je zaslužio sve pohvale! Prvi put smo se danas susreli sa šlepanjem vozila. Momak vozač je svoj posao radio sistematično i savesno, pa nije bilo mesta za brigu. Želim još jednom da vam se zahvalim i poželim sve najbolje u daljem radu! Moja preporuka!“

blank

Sanja Jovanović

blank

Odlična usluga i stručna pomoć. Imali smo problem u Austriji sa firminim autom ali smo srećom obezbeđeni sa njihovim Euro+ paketom koji pokriva šlep do servisa i hotelski smeštaj ako je potrebno. Nama nije trebalo jer je problem sa anlaserom brzo rešen u servisu pa smo nastavili put. Preporučujemo kupovinu paketa jer nikada ne znate kada će vam zatrebati.“

blank

T Star doo