blog vest

Rafting centar RT i Atlas24h poklanjaju

vest

Nova iznenađenja i pokloni od strane Atlas24h i Rafting Centra RT !

Rafting centar RT je pravo mesto Vašeg aktivnog odmora u srcu prirode koje se nalazi na obali reke Drine, na samo 1 km od njenog nastanka – spajanjem reka Tare i reke Pive.
Kako smo prethodnih godina svi bili prezadovoljni saradnjom sa Rafting centrom RT, i ove sezone smo se potrudili da svi Atlasovi klijenti dobiju posebne pogodnosti i priliku da se otisnu u avanturu!

Naši partneri iz Rafting centra RT svim Atlasovim korisnicima poklanjaju vaučer za 2 gratis noćenja u comfort bungalovima za 2 osobe, radnim danima, uz obavezu korišćenja bar jedne aktivnosti iz ponude:

  • Rafting rekom Tarom – 45€
  • Vožnja ATV (quadovi) – od 20€
  • Foto safari NP Sutjeska – 50€
  • Obilazak Pive i Pivskog jezera – 30€

 

Smeštaj gostiju je u prelepim drvenim bungalovima sa sopstvenim kupatilom. Dodajemo i veliki izbor gurmanske, 100 % domaće, hrane i pića u restoranu nacionalne kuhinje…

Svakodnevno se organizuje rafting, kanjoning, foto-safari, jahanje konja, zip-line, hiking, a posebno preporučujemo vožnju potpuno novih ATV četvorotočkaša (quadova) kao i paintball.

Vaučer se može iskoristiti od 06.05-30.06.2024. i 25.08-15.10.2024. Rezervacija smeštaja vrši se putem e-maila rezervacije@rafting-tarom.com ili pozivom na broj +381 65 800 50 12.
Prilikom rezervacije obavezno je napomenuti da ste Atlas24h korisnik i da ostavite broj vašeg ugovora u Atlasu kao dokaz.

Uživajte u avanturi!

Kopiraj: copy