blog vest

Koji paket pomoći na putu odabrati?

vest

Koji paket pomoći na putu odabrati kada planirate putovanje sopstvenim vozilom? Od svih trenutnih ponuda na tržištu, koji je paket logičan i najkvalitetniji za vas, shodno vašim potrebama i realnim očekivanjima?

 

Koji paket pomoći na putu odabrati prema vašim realnim potrebama?

U našoj širokoj ponudi imamo ukupno 9 paketa pomoći na putu. Najtraženiji među njima su: Nacionalni paket, Euro+ paket, Internacionalni+ paket i Moj paket. U nastavku su opisi ponuđenih paketa koji će vam pomoći da se lako opredelite za onaj koji vama najviše odgovara. Naravno, stojimo vam na raspolaganju i preko broja 061/31-35-333, ukoliko vam je potrebna dodatna pomoć ili se odlučite za naručivanje odabranog paketa.

Nacionalni paket

Ako se krećete vašim autom samo po teritoriji Srbije onda je Nacionalni paket logičan izbor za vas. Ovaj paket sadrži mogućnost korišćenja dve asistencije u toku godinu dana koliko i traje.

  1. Prva asistencija nudi potpunu bezbrižnost na teritoriji Srbije. To znači, ukoliko vam se desi bilo koji problem na putu – manji ili veći kvar na vozilu, dobijate šlepanje na vašu prijavljenu adresu. Naravno, bez ikakvih doplata, putarina, skrivenih troškova i slično.

Takođe, prevoz svih putnika koji se nađu u vozilu u trenutku kvara je obezbeđen na adresu gde se auto šlepa. Dakle, ne morate brinuti da li ćete vi ili neko od saputnika ostati pored puta.

Šta ovaj paket izdvaja od ostalih?

Ono šta ovaj paket izdvaja kao jedinstven u odnosu na konkurenciju, to je mogućnost popravke vozila u Bosch Car Servisu u limitu do 100 evra.

Ukoliko vam auto stane više od 100km od vaše adrese i ne želite da prekinete putovanje, ili zbog sitnog kvara da se vraćate nazad, Atlas24h nudi popravku i jedno prenoćište ako je potrebno više vremena da se vozilo popravi.

Na primer, živite u Subotici, Novom Sadu ili Beogradu i krenuli ste na na Zlatibor, pa neočekivano auto stane kod Užica, vi možete odabrati opciju da vam Atlas24h popravi vozilo tako da ne morate da prekidate vaš odmor!

Naravno, vama i dalje ostaje opcija da se vratite na prijavljenu adresu ukoliko vam to više odgovara.

  1. Druga asistencija (mala) je namenjena za kraća šlepanja do 25km ili za kvarove koji se mogu rešiti na licu mesta. To su obično manji kvarovi poput zamene pneumatika, nestanka struje, goriva i slično.

Ova asistencija može da bude jako korisna! Recimo, stane vam auto u lokalu 20-ak km od vaše kuće – iskoristićete malu asistenciju. Vama i dalje ostaje mogućnost korišćenja velike asistencije za teritoriju Srbije!

Budite uvereni, “Nacionalni paket pomoći na putu” trenutno je najkvalitetniji i najobuhvatniji paket na tržištu.

Euro+ paket

Euro+ paket je najpopularniji paket za vozače koji žele da budu bezbrižni u inostranstvu. Sa ovim paketom ne morate da razmišljate kolike su cene šlepanja ili popravke vozila!

Paket Euro+ sadrži asistenciju sa neograničeni kilometražom šlepovanja vozila na prijavljenu adresu u Srbiji na teritoriji Evrope. Povratak je bezuslovan a korisnik može i da odabre opciju popravke vozila do 500 evra u servisu.

Šta to znači u praksi?

Primeri: Krenuli ste ili se vraćate sa odmora sa porodicom iz Grčke. Ili ste se možda uputili na poslovni sastanak ka zapadnoj Evropi. I, kada najmanje očekujte, usred „nedođije“, stane vam auto.

Koga pozvati, gde naći broj, ko će doći i kada, koliko naplatiti, gde odšlepati… 100 problema nastane u jednoj sekundi! Međutim, vi imate Atlas Euro+ paket i ne morate da brinete!

Poslaćemo našeg inostranog partnera koji je u tom trenutku najbliži vama, tako da je vreme čekanja minimalno.

Ako odlučite da popravljate auto u servisu u inostranstvu, u tom slučaju vi i vaši putnici imate obezbeđen hotelski smeštaj do 4 noćenja.

Ali, ako ne želite da popravljate auto iz bilo kog razloga (mislite da će popravka biti preskupa, ne verujete majstorima u inostranstvu, nemate trenutno finansija, imate svoj ovlašćeni servis u Srbiji itd.), imate pravo da odaberete drugu opciju a to je povratak vozila na vašu adresu u Srbiji.

Dakle, u trenutku kvara korisnik bira jednu od te dve opcije koja mu više odgovora. Odlazak u servis ili povratak vozila na adresu u Srbiju.

Atlas24h direktno plaća svoje ino-partnere i hotele tako da ne morate da vadite svoj novac i čekate refundaciju ili doživite slične komplikacije.

Napominjemo:

  • Mi ne uslovljavamo da idete u određeni servis, ili da se vratite u Srbiju sa neograničenom kilometražom šlepovanja koji vam sleduje.
  • Jednostavno možete odabrati servis koji vama odgovara i gde imate popravku do 500 evra ili drugu destinaciju gde želite da stignete.

Uverite se: Sa Atlasom i Euro+ paketom ste potpuno mirni i ne zavisite ni od koga u inostranstvu.

Internacionalni+ paket

Internacionalni paket je Atlasov najtraženiji paket pomoći na putu tokom letnje sezone. U trenucima kada svi žele da provedu makar vikend na moru bitno, im je da u putu i kroz Srbiji i u Evropi ne razmišljaju o mogućim kvarovima.

Paket sadrži dve standardne asistencije iz Nacionalnog paketa koje pokrivaju teritoriju Srbije kao i sadržinu Euro+ paketa tako da znate da dobijate najbolju uslugu.

Povodom jubileja 15 godina Atlas pomoći na putu odlučili smo da nagradimo sve članove koje odluče da budu potpuno bezbrižni ovog leta. Internacionalni+ paket je na akciji a osim toga sleduju vam vaučeri za dodatne popuste u vrednosti od 1,000 dinara!

Moj paket

Karakteristike i pogodnosti ovog paketa:

  • Ako imate više automobila ili ih često menjate, Moj paket” je pravi izbor za vas.
  • Ovaj paket se vezuje za lice i donosi bezbrižnost u bilo kom putničkom vozilu kada se nalazite na teritoriji Srbije.
  • Ukoliko se desi kvar na vozilu mi vas šlepamo na vašu prijavljenu adresu. Da li ste vozač ili suvozač, nebitno je!
  • Opcija popravke vozila u Bosch Car Servisu u limitu do 100 evra.

Za više dodatnih informacija pogledajte: 24/7 Pomoć na putu ili nas pozovite na broj 061/31-35-333.

Iskreno se nadamo da sada, ukoliko planirate putovanje, nemate nedoumicu “koji paket pomoći na putu odabrati“!  Verujemo da vam je u izboru najboljeg paketa za vas pomogao i naš tekst: Kako odabrati paket pomoći na putu (Top 3 saveta). Putujte bezbrižno i uživajte u sigurnosti paketa koji ste odabrali!

Kopiraj: copy