Broj za naručivanje paketa - 061/3135333 SOS broj za pomoć na putu - 069/667667

Sezonska akcija

Sezonska-akcija-paket

Atlas24h Sezonska akcija korisniku pruža osećaj bezbrižnosti i bezbednosti, kako na teritoriji Srbije tako i na teritoriji Evrope i Turske. Kad ste već toliko dugo čekali odmor nemojte dozvoliti da kvar na autu upropasti vaše putovanje sa porodicom ili prijateljima. Nacionalni i Euro+ su Atlasova dva najprodavanija paketa pomoći na putu čija ukupna redovna cena iznosi 9,980 dinara godišnje. Spajanjem Nacionalnog i Euro+ paketa dobijate najbolji odnos cene i kvaliteta usluga pomoći na putu na tržištu. Paketi traju godinu dana od dana aktivacije. Ukoliko putujete za par dana – ne brinite! Imate i dalje vremena da poručite Sezonsku akciju. Svim korisnicima smo omogućili hitnu aktivaciju paketa u roku od 24h od evidentiranja uplate!

Sezonska akcija - Pomoć na putu24h - Atlas Servis
Sezonska akcija - Atlas Servis

Sezonska akcija podrazumeva:

Sadržaj Nacionalnog paketa

Nacionalni paket je najbolji paket pomoći na putu na tržištu za bezbrižnu vožnju kroz Srbiju. Da li je to svakodnevna vožnja, turistički odmor, poslovni put ili neki drugi povod, ovaj paket će vam rešiti sve probleme koji vas mogu zadesiti na putu. Nacionalni paket nosi i titulu najprodavanijeg Atlasovog paketa. Sadrži po jednu veliku i malu asistenciju, koje vam obezbeđuju potpunu sigurnost na putu tokom cele godine. Velika asistencija podrazumeva povratak vozila na adresu sa neograničenom kilometražom šlepanja u slučaju kvara/saobraćajne nezgode ili popravku do 100 evra u Bosch Car Servisu, dok vam mala asistencija može pomoći za sitne kvarove ili kraća šlepovanja. Paket traje godinu dana od datuma aktivacije i sadrži dve asistencije.
Sve detalje vezano za Nacionalni paket pogledajte OVDE.

Sadržaj Euro+ paketa

Euro+ paket se izdvaja na tržištu po svojoj sadržini i kvalitetu i prilagođen je za sve vozače koji putuju u inostranstvo, bilo turistički ili poslovno. Pokriva teritoriju cele Evrope i Turske kao i sva ostrva u Evropi. Paket omogućava korisnicima da u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode u inostranstvu sami odaberu uslugu koja im najviše odgovara u tom trenutku bez skrivenih preduslova. Da li želite da odšlepamo vozilo do obližnjeg servisa gde imate popravku do 500 ili na vašu adresu u Srbiju bez ograničenja kilometraže – na vama je izbor! Prevoz svih putnika u obe situacije je obezbeđen. Od dodatnih usluga možete odabrati hotelski smeštaj ili Rent a Car do četiri dana. Brzo, efikasno, jednostavno i bezbrižno! Paket traje godinu dana od datuma aktivacije i sadrži jednu asistenciju.
Sve detalje vezano za Euro+ paket pogledajte OVDE.

Online prijava

Prijavite se online i ostvarite dodatne pogodnosti:

Besplatna dostava paketa ili elektronski Ugovor (u zavisnosti od odabranog načina plaćanja)
– Vaučer za besplatan pregled i dijagnostiku vozila u Bosch Car Servisu
– Vaučeri za popust na više turističkih destinacija u Srbiji
Vaučer sa 25% popusta na obaveznu auto opremu 

*Prilikom online naručivanja Sezonske akcije nije moguće koristiti promo kodove koji podrazumevaju dodatno umanjenje istaknute akcijske cene.

Recenzije

Veoma profesionalno, efikasno i sa lepom dozom brige za čoveka u nevolji. Uverio sam se da je cena usluge zanemarljiva kada ostanete na putu a imate kome da se obratite. A ako vam se nikada ne desi ništa, opet je cena zanemarljiva zbog opuštenosti i spokoja sa kojom krećete na put znajući da imate rešenje za eventualni problem.

Vladimir Ćinkulov

„Sve pohvale za Atlas! Poslednjih 4 godine sam njihov član, tj. uzimam paket Euro+. Do danas nisam imao potrebu za njihovom uslugom. Međutim, dođe i taj dan kada se desi kvar. Rano ujutru, na prvi poziv su se odmah javili, uzeli podatke i odmah rekli da je šlep služba obaveštena. Došli su za 20 minuta, odvezli me do servisa. Vredi svaki dinar, bez nervoze i brige!

Dušan Banović

„Korisnici smo Atlas24h osiguranja već nekoliko godina. Imali smo prilike nekoliko puta da koristimo njihove usluge. Stvarno smo prezadovoljni njihovom saradnjom. Imamo decu i često putujem sama sa detetom i jako mi znači da u bilo kom trenutku mogu da računam na njihovu pomoć!

Andrea Milojević

Odlična, brza i pouzdana usluga! Šlepadžija je zaslužio sve pohvale! Prvi put smo se susreli sa šlepanjem vozila. Momak je svoj posao radio sistematično i savesno, pa nije bilo mesta za brigu. Želim još jednom da vam se zahvalim i poželim sve najbolje u daljem radu! Moja preporuka!

Sanja Jovanović

Pokvaren auto u Hrvatskoj, od SOS poziva do auta na šlep kamionu je prošlo 25 minuta. Istakao bi vrlo ljubaznu i predusetljivu operaterku. Vozač šlep službe isto profesionalan, kulturan i komunikativan. Šlep vozilo je bilo vrlo uredno, udobno i novo takođe. Tovar propisno obezbeđen. Odšlepan tačno na željeno mesto.

Srđan Marić

„Apsolutno preporučujem Atlas. Imao sam prilike da mi zatreba njihova usluga, i sve je prošlo u najboljem redu. Počevši od operatera koji je bio veoma ljubazan i saradljiv, pa sve do njihovog čoveka na terenu, koji je došao u kratkom roku i maksimalno profesionalno obavio svoj posao. Čitava ta situacija bi bez njih bila mnogo stresnija i skuplja za mene.

Nikola Pobor