Zimski paket

POKLON PAKET

 • Šlepovanje do 100km

  Asistenciju možete iskoristiti za šlep do vaše prijavljene adrese ili obližnjeg servisa. Asistencija je praktična u situacijama kvara/saobraćajne nezgode nedaleko od prijavljene adrese (u lokalu). Kilometraža se odnosi na ukupan broj kilometra u oba pravca. U slučaju da je ukupna kilometraža veća od 100km, vrši se doplata po redovnom cenovniku standardnog šlepovanja (59 din/km).

 • Manja popravka na licu mesta

  Popravka na licu mesta podrazumeva izlazak Atlas24h servisera na teren radi popravke manjih kvarova poput zamene gume, dopune akumulatora, dopune goriva i sličnih sitnijih kvarova… Ukoliko nije moguće izvršiti popravku kvara na licu mesta, korisnik i dalje ima mogućnost šlepovanja do prijavljene adrese ili servisa (do 100km). Troškove rezervnih delova, goriva itd snosi korisnik.

 • Prevoz svih putnika iz vozila

  Prilikom šlepovanja obezbeđen je i prevoz svih putnika koji se nađu u vozilu u trenutku kvara do željene destinacije (adresa korisnika ili servis). Putnici se prevoze u vozilu naših partnera. Prilikom asistencije operater Atlas24h SOS centra sa korisnikom proverava koji je tačan broj putnika i na osnovu te informacije obezbeđujemo odgovarajućeg partnera i šlep vozilo. Ukoliko se u vozilu zateknu kućni ljubimci, njihov prevoz je takođe obezbeđen i vrši se u transporteru u istom prostoru sa putnicima iz vozila. Ako to nije moguće, prevoz kućnih ljubimaca se vrši u vozilu korisnika.

 • Dostava ključeva do 100km

  Ukoliko korisnik izgubi ključ od vozila ili ima problem slične prirode a rezervni ključ se nalazi na prijavljenoj adresi, korisnik ima pravo na dostavu ključeva do mesta gde se nalazi vozilo (do 100km u dva smera). Vozač šlep vozila, koji je partner ili saradnik Atlasa je dužan da za vozilo za koje ne postoje ključevi, pristupi bezbednosnoj proceduri provere vlasništva nad vozilom. Korisnik usluge mora biti maksimalno kooperativan i omogućiti proveru vlasništva.

 • Trajanje paketa

  Paket traje 3 meseca (90 dana) od datuma aktivacije i pokriva teritoriju Republike Srbije.

  Podaci o korisniku

  Podaci o vozilu