Broj za naručivanje paketa - 061/3135333 SOS broj za pomoć na putu - 069/667667

GRANIČNI PRELAZI – KAMERE


Granični prelazi kamere. Ako planirate putovanje ka Mađarskoj, Hrvatskoj, Bugarskoj ili Makedoniji obavezno par dana pred put proveravajte kamere kako bi primetili u koje doba dana se stvaraju najveće gužve. Pronađite koje doba dana je najbolje za put i kada su najmanje gužve.

GRANIČNI PRELAZ – DUGO ČEKANJE


Tokom leta najveće gužve su na graničnom prelazu Preševo. Kako je najbolje da se pripremite, imajući u vidu velike vrućine i da veliki broj vozila prokuva tokom čekanja na granici ili nepažljivi vozači dođu sa malo goriva na granicu i to malo goriva iskoriste kako bi držali auto upaljen zbog klima uređaja. Pre putovanja obavezno se obezbedite paketom pomoći na putu. Nikad se ne zna kada auto može da vas neprijatno iznenadi. Uz Internacionalni Plus paket pomoći na putu bezbrižni ste uz neograničenu kilometražu šlepovanja u inostranstvu i popravkom vozila do čak 500 evra!

 

AMSS KAMERE

Pogledajte AMSS kamere sa graničnih prelaza Horgoš, Batrovci, Gradina, Preševo. Ulaz i izlaz iz Srbije. Ukoliko su velike gužve proverite i alternativne granične prelaze. Za Mađarsku u sezoni možete koristiti i Granični prelaz Bački Vinogradi. Ka Makedoniji Prohor Pčinjski.

 

blank