Broj za naručivanje paketa - 061/3135333 SOS broj za pomoć na putu - 069/667667

Auto vesti

Dame biraju bezbrižnost na putu, ali i poklon! Budite kreativne ovog marta i osvojite vaučer u vrednosti do 50,000 dinara!

Drage dame vozači, naša srca su ispunjena ponosom jer možemo proslaviti Osmi mart sa vama. Kao i svake godine tako i ove u čast ovog posebnog dana, želimo vam darovati nešto posebno! Bezbrižnost na putu ali i mogućnost da svojom kreativnošću u toku meseca marta, koji je posvećenim damama vozačima, osvojite vredan poklon!

Pomažemo vam da ostanete bezbrižne na putu:

Naša usluga pomoći na putu za žene vozače nije samo obična pomoć. To je osećanje brige i sigurnosti, jer želimo da se osećate zaštićeno kad god sednete u vaš auto. Ne želimo da brinete o kvaru vozila ili neplaniranim situacijama – zato što je Atlas24h tu da se pobrine za sve.

Prilagođene usluge prema vašim potrebama:

Shvatamo da su potrebe žena na putu jedinstvene, a naše usluge su prilagođene upravo vama. Brza reakcija, profesionalni pristup i dodatne sigurnosne mere su deo naše svakodnevne brige o vama. Ponuda paketa je prilagođena tako da odgovara ženama vozačima.

 


Nagradni konkurs „Dame biraju“:U skladu s prazničnim duhom, predstavljamo vam nagradni konkurs „Dame biraju“. Svaka dama koja se tokom marta obezbedi paketom pomoći na putu i pokaže svoju kreativnost ulazi u konkurs za osvajanje vaučera u iznosu do 50,000 dinara. Vaša bezbednost na putu nije jedina stvar koju birate – birate i priliku za dodatni poklon!

Pokažite svoju kreativnost!

Prilikom naručivanja paketa pomoći na putu u našoj Online prodavnici napišite nam kreativan odgovor u kojem će te navesti koji poklon bi ste poklonile sebi ovog marta i iz kog razloga. Najkreativniji odgovor odneće nagradu u vidu vaučera u iznosu do 50,000 za kupovinu jednog bilo kog proizvoda po vašem izboru. Uslove nagradnog konkursa i ostale detalje kako da učestvujete pročitajte ispod.

Ove godine, neka bezbednost i podrška na putu budu deo vaše svakodnevice. Ceo mart je mesec da slavimo vas – hrabre žene koje sa ljubavlju voze svoje ljubimce na četiri točka u putovanjima kroz život. Sa nama, putovanje je sigurnije, lakše i posebno prilagođeno vama.

Atlas24h pomoć na putu – bezbrižne na putu sa nama!

 

KAKO UČESTVOVATI U NAGRADNOM KONKURSU?

  • Od 6.3.2024. do 31.3.2024. je potrebno uplatiti bilo koji od Atlas24h paketa pomoći na putu
  • Učestvovanje u nagradnom konkursu je moguće samo Online putem Atlas24h Internet Prodavnice
  • Vlasnik vozila ne mora da bude ženska osoba (Dodatno objašnjenje na slici OVDE)
  • Osoba na koju će se voditi ugovor pomoći na putu mora da bude ženska osoba (Dodatno objašnjenje na slici OVDE)
  • Na predviđenom polju za napomenu prilikom naručivanja paketa pomoći na putu, potrebno je da date svoj kreativan odgovor ili značajan razlog zašto bi trebalo baš vi da osvojite vaučer u iznosu do 50,000 dinara (Dodatno objašnjenje na slici OVDE)
  • Ukoliko muška osoba želi da iznenadi svoju dragu žensku osobu potrebno je da u polju za napomenu prilikom naručivanja paketa pomoći na putu napiše kreativan odgovor koji poklon i iz kog razloga bi najviše obradovao odabranu žensku osobu (Dodatno objašnjenje na slici OVDE)

 

 

DETALJI I USLOVI NAGRADNOG KONKURSA:

– Nagrada: Vaučer u iznosu do 50,000 dinara za kupovinu jednog bilo kog proizvoda ili usluge. Firma od koje se kupuje mora da bude registrovana u Srbiji. Nije moguće odabrati više proizvoda ili usluga koji će zbirno imati vrednost do 50,000 već mora da bude jedan proizvod/usluga.
– Trajanje nagradnog konkursa: od 6.3.2024 do 31.3.2024.
– Vaučer nije moguće zameniti za novčanu protivvrednost
– Najkreativniji odgovor tj dobitnica će biti odabrana iz žirija sastavljenog od predstavnika Atlas24h kompanije
– Proglašenje dobitnice: 8. April 2024.
– Vaučer se mora iskoristiti u periodu od 15. Aprila 2024. do 31. Maja 2024. godine
– Obaveza dobitnice: Učestvovanje u foto i video materijalu sa događaja uručenja nagrade.