blog vest

Partnerstvo Atlas24h i carVertical-a

vest

Atlas24h nastoji da svojim korisnicima ponudi što veći broj benefita pored samog članstva i paketa pomoći na putu. Na osnovu te ideje Atlas24h ima dugogodišnje saradnje sa velikim firmama u Srbiji. Neke od njih su A1 mobile, Hyundai Srbija, Bosch Car Service itd. Spisak svih naših referenci i partnera možete naći na sledećem linku – Reference.

U februaru 2023. godine Atlas24h je ostvario još jedno partnerstvo koje će značiti svim članovima Atlasa pomoći na putu. U pitanju je poznata evropska firma iz sfere automobilizma carVertical.

CarVertical je poznat po tome što razvija digitalnu bazu polovnih automobila na evropskom i svetskom tržištu. Njihov cilj se svodi se uspostavljanju transparentnosti na svetskom tržištu polovnih vozila pružajući ažurne informacije kupcima.

Godine 2019. kompanija carVertical lansirala je prvi globalni registar polovnih vozila. Tokom tog perioda uspeli su da uspostave poslovanje na više od 25 tržišta i nastavljaju da se šire, unapređujući nivo transparentnosti na globalnom tržištu polovnih vozila.

Rad sa velikom količinom automobilskih podataka naučio nas je mnogo toga o polovnim vozilima i najboljim načinima za kupovinu istih. Njihove uvide već koriste Top Gear, Auto Bild i drugi vodeći oglašivači na automobilskom tržištu.

 

Polovni automobili – popularna tema u Srbiji

Svake godine među vozačima u Srbiji polovni automobili su jedna od popularna tema. Imajući u vidu ekonomske uslove u državi najveći broj ljudi koji imaju nameru da kupuju automobil upravo se odlučuju za polovna vozila. Pandemija korona virusa u svetu je smanjila prozivodnju automobilske industrije. U poslednjih par godina imamo skok cena polovnih vozila kako potražnja premašuje ponudu. Imajući u vidu skok cena svi vozači žele da znaju istorijat održavanja, popravki, eventualne prethodne štete na automobilu kojeg nameravaju da kupe. Sve je to dovelo do neophodnosti usluge koje pruža carVertical.

 

Kakve benefite očekuju članove Atlasa?

Članovi Atlas24h pomoći na putu mogu očekivati uskoro benefite i popuste prilikom korišćenja usluga carVerticala. Ukoliko nameravate da kupujete polovno vozilo obavezno pre kupovine uz pomoć broja šasije iliti VIN broja na sajtu carVerticala proverite istorijat vozila a nakon kupovine odmah se obezbedite jednim od Atlas24h paketa pomoći na putu. To će vam omogućiti da u početnim mesecima vožnje vašeg novokupljenog auta ne morate razmišljati kako je prethodni vlasnik vodio računa o vozilu i da li je eventualno sakrio neki potencijalni kvar koji vas može ostaviti na putu.

Kopiraj: copy