blog vest

Google pokrenuo “Destinations” – novi način za planiranje putovanja

vest

Postoji veliki broj korisnih i potpuno nekorisnih aplikacija i sajtova koji vam pomažu da planirate i rezervišete odmor. Međutim, Google je to poželeo da promeni i sve nas usmeri samo ka google.com.

Naime, Google je danas pokrenuo “Destinations” na Google Searchu i našem mobilnom telefonu.

Destinations_on_Google_2_030816

Evo, kako funkcioniše. Na google.com kada pretražujete neki kontinent, državu ili grad gde želite da putujete dodajte i reč “destination” kako biste dobili sve ono što Google smatra da vam je potrebno.  “Destinations” tako integrišu sva mesta na svetu i uz pomoć Google Flights i Hotel Search, istog momenta nude slobodne letove i cene smeštaja. To znači da ne morate da otvarate link po link, već samo da skrolujete po dobijenim rezultatima.

Destinations_on_Google_4_030816

Tu je i filter “Flexible Dates” koji vam nude najpovoljnije cene za period koji god poželite ili period kada imate godišnji. Kada kliknete tab “Explore” dobijate informacije o vremenu godinu dana unapred za destinaciju koju pretražujete, kao i koje istorijske destinacije su najpopularnije.

Destinations_on_Google_5_030816

Kada kliknete tab “Plan a trip” dobićete najjeftiniji smeštaj i letove u narednih šest meseci, a podaci se apdejtuju u realnom vremenu.

Destinations_on_Google_6_030816

Izvor: novaenergija.net

Kopiraj: copy