blog vest

Kako bezbrižno krenuti na put?

vest

Šaroliki su načini pakovanja kofera i pripreme za put.

Neko pravi ček listu, neko skuplja stvari od ormana do ormana, neko pakovanje prepušta drugima. Bilo ovako ili onako, svako u glavi ima okvirnu sliku neophodnih stvari koje je potrebno poneti sa sobom. Često ljudi znaju da kažu, pa šta i ako nešto zaboravim, dokupiću, bitno je da su pasoš i novčanik tu. Ima istine u tome. Izuzev jedne stvari…

Koliko puta vam se desilo da u marketu, kupujući kreme za sunčanje ili kifle za sendviče, prolazeći kroz rafove, ugledate još neku stvar koja bi vam baš dobro došla da je imate uz sebe na putu, pa onda sa olakšanjem kažete sebi: Uh, dobro da videh ovo, inače bih zaboravio da ponesem!

Da, pasoš i novčanik su najosnovnija stvar, ali kada putujete svojim automobilom, važno je preduprediti određene događaje.

Atlas24h pomoć na putu će biti uz vas ukoliko auto na sred puta iznenada stane, ukoliko pukne guma ili pak ostanete bez goriva. Atlas24h paket pomoći na putu će vam sačuvati novac (baš onaj novac za koji ste rekli da je jedini važan pored pasoša), uštedeće vreme i raspoloženje, jer bi u suprotnom sve od navedenog bilo izgubljeno dok biste dočekali da neka šlep služba naiđe i odveze vas na bezbedno.

Sada, u vašem omiljenom mega marketu, dočekaće vas i ekipa Atlas24 pomoći na putu, da vas podseti da je za bezbrižan put potreban paket pomoći na putu, kojim odmah na licu mesta možete sebe da obezbedite i istinski odmorite vozeći se na odredište.

Da vas čuvamo dok ste na putu i da vas podsetimo dok se pripremate za put, možete nas sresti na sledećim prodajnim mestima:

  1. Roda Mega Market – Temerinski put Novi Sad
  2. Merkur TC – Rumenački put Novi Sad
  3. Alba supermarket – Futoški put Novi Sad
  4. Idea Centar Vrbas
  5. Roda Centar Šabac
  6. Roda Mega Subotica
  7. Stari grad TC Subotica
Kopiraj: copy