blog vest

Komunalna milicija fotografiše bahato parkirana vozila i šalje kazne vozačima

vest

Komunalna milicija na zadatku. Pisanje mnogih portala o svakodnevnom bahatom parkiranju automobila na kolovozima, trotoarima i zelenim površinama izazvalo je do sad jednu zabeleženu reakciju nadležnih.

Naime, slučaj parkiranih automobila sa upaljena sva četiri migavca koji se zadržavaju preko 20 minuta ispred objekata brze hrane u zemunskoj Karađorđevoj ulici (iako u blizini postoji uvek dostupan, besplatan i uređen parking), bio je povod za prijavu uz foto i video materijal portala N1 Komunalnoj miliciji, a odgovor na pitanje do kada će građani morati da trpe bezobzirno ponašanje vozača stigao je nakon 25 dana nakon upita.

Sekretarijat za poslove komunalne milicije obavestio je da je patrola Sekretarijata 17.11.2019. u 13.45 izvršila kontrolu komunalnog reda i da tom prilikom nije zatekla navode iz prijave. Dodaje se da je patrola ponovo izašla na teren 20.11.2019. u 12.30 i u Karađorđevoj ulici uočila jedno nepropisno parkirano vozilo koje je fotografisala i čijem će počiniocu biti izdat prekršajni nalog.

Takođe, Komunalna milicija je obavestila javnost da se prijava narušavanja komunalnog reda u Beogradu može uputiti svakog dana besplatnim pozivom sa fiksnih mreža na broj telefona 0800/110-011 i za pozive sa mobilnih mreža na broj 011/30-90-007, u vremenu od 00 do 24 časa.

U brojnim komentarima na tekst, čitaoci N1 su istakli da problem sa bahatim parkiranjem postoji u gotovo svim delovima Beograda, ali i u Novom Sadu, Nišu i ostalim gradovima u Srbiji.

Nadamo se da će praksa prijave Komunalnim milicijama uskoro odvratiti vozače od prakse nepropisnog i bahatog parkiranja…

izvor/foto: http://rs.n1info.com

Preuzeo: Atlas24h pomoć na putu

Kopiraj: copy