blog vest

Mobilna aplikacija koja olakšava parkiranje – FenSens

vest

Senzori za parkiranje već postoje, reći će neki, i oni koji imaju bolje i novije automobile već su upoznati sa njihovim korišćenjem i značajem, međutim, da li biste voleli da bez obzira na marku automobila koji imate, možete da koristite usluge bezbednog parkiranja uz bezgraničnu pomoć savremene tehnologije.

Da biste koristili FenSens nije vam potreban mehaničar, niti veliko finansijsko ulaganje, biće dovoljno da imate mobilni telefon. Parking senzori ove kompanije omogućavaju da jednostavnim korišćenjem mobilne aplikacije na svom telefonu imate sve pogodnosti koje su do sada koristili samo oni sa nešto skupljim vozilima. Oni koji imaju auto od danas bi mogli da imaju i pomoć prilikom parkiranja, a evo i kako:

FenSens senzor za parkiranje nije još uvek potpuno besplatna aplikacija, ali ako uzmete u obzir da je „kupujete“ samo jednom, da odmah po preuzimanju možete da je koristite i da će vas to „zadovoljstvo“ koštati manje nego da plaćate odštetu, jasno je zašto 130 evra nije cifra o kojoj bi dalje trebalo polemisati.

Okvir za registarske tablice je bez žica i lako se postavlja a povezan je sa aplikacijom i kada ga jednom postavite računajte da njegove baterije traju više od dve godine. Kada je prepreka vašem automobilu bliža od 3 metra, aktiviraće se alarm i to u obliku vizuelnih i zvučnih upozorenja.

Izvor: citymagazine

Kopiraj: copy