blog vest

Nova akcija Atlas Servisa o bezbednosti u saobraćaju – Niš (28.jan 2017)

vest

Prva akcija u ovo godini je rezervisana za gad Niš. Nastavljamo sa akcijama jer želimo da pokažemo društvenu odgovornost i da utičemo, kroz ovakve i slične akcije i edukacije, na svest i savest svakog vozača.

U skladu sa tim Atlas Servis organizuje, još jednom, u subotu 28.januara (od 10-21h) promociju na temu: Bezbednost dece u saobraćaju.

Edukacija i promocija na temu bezbednost dece u saobraćaju (pravilna upotreba dečijih sedišta), planirana je se održi 28.januara (od 10h-21h)  u Nišu u šoping centru FORUM.

Svi posetioci našeg štanda će na poklon dobiti SEZONSKI PAKET POMOĆI NA PUTU (24h/3 meseca). Takođe taj dan kompanija Dexy co će svim kupcima auto sedišta odobriti 10% POPUSTA!

Promocija je zamišljena kao edukacija i upoznavanje roditelja, dece, svih naših sugrađana sa bezbednosnim iskušenjima u saobraćaju, kroz igru, crtanje, poznavanje osnovnih saobraćajnih propisa i sl…, a fokus će biti usmeren na PRAVILNU upotrebu dečijih sedišta (vrste dečijih sedišta, postavljanje, vezivanje…).

Svaku akciju koju pravimo je i u skladu sa Strategijom o bezbednosti saobraćaja na putevima Republike Srbije, gde je kao jedan od glavnih ciljeva definisano da nakon 2020. godine nema poginule dece u saobraćaju, i da se broj teško povređene dece smanji za 50% i ovo je jedan od načina na koji žeimo da pružimo punu podršku ovoj strategiji.

Kopiraj: copy