blog vest

Nova usluga za vozila do 40t

vest

Nova usluga. Atlas24h pomoć na putu, sada, na tržište Srbije i Evrope izlazi na puteve sa novom uslugom. Uslugu čini šlep vozilom namenjenim za prevoz onesposobljenih vozila do 40t bruto – kamioni i putnički autobusi.

Koliki je izazov izvlačenje i šlepovanje vozila velike tonaže znaju vozači koji su doživeli nezgodu. Ali i prevozničke kompanije navedenih vozila, kao i SOS ekipe koje izlaze na mesto nezgode i vrše uslugu utovara i šlepovanja.

Akcije izvlačenja havarisanih vozila visoke tonaže zahtevaju giganta poput Atlas specijalizovanog vozila koje je sada deo Atlas24h pomoći na putu.

Atlas specijalizovano vozilo je 24/7 spreman za izlazak na teren i obavljanje najtežih akcija izvlačenja vozila. Takođe, i onda kada je potrebna samo asistencija šlepovanja havarisanog vozila visoke tonaže.

Upit za uslugu šlepovanja i izvlačenja, sa Atlas specijalizovanim vozilom, upućuje se pozivom na SOS kontakt telefon +381 69 667 667 koji je dostupan 24/7.

Nova usluga: Za više informacija o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima saradnje, možete se obratiti mejlom na adresu office@atlas-servis.com ili pozivom na info broj +381 63 640 140 radnim danima od 08-16h.

Kopiraj: copy