blog vest

Novi benefiti za članove Atlas24h pomoći na putu

vest

Nova iznenađenja u Atlasu!
Nova saradnja i novi benefit vaučeri za sve naše članove.

Evropske države sve više ublažavaju mere za ulazak vezano za korona virus i putovanja. Prave se novi planovi za ulazak turista tokom prolećne i letnje sezone. Npr. Švajcarska je potpuno ukinula sve mere za ulazak u državu tako da više nisu potrebni PCR ili antigenski testovi ali i dalje postoji veliki broj država koje su zadržale minimalne mere. Na OVOM linku možete naći za sve države u svetu koja su trenutna pravila za ulazak.

Imajući u vidu da veliki broj Atlas24h korisnika paketa pomoći na putu putuju u inostranstvo, svi naši aktivni članovi dobijaju poklon benefit vaučer u Aqualabu i Family Medica sa značajnim popustima. Izdvajamo 30% popusta na uslugu brzog antigen testa na SARS Cov2. Ceo spisak benefita možete naći na vaučerima.

Ovog proleća izdvajamo Internacionalni Plus paket za sve koje planiraju da putuju po Srbiji ili obližnjim državama. Internacionalni Plus paket će vam pružiti osećaj bezbrižnosti na putu, kako bi mogli da se opustite i uživate u vašem putovanju-odmoru.

Osim popusta na testove u Aqualab labaratorijama do kraja godine možete iskoristiti i 10% na sve preglede u Family Medici.

Popust se ostvaruje uz prikaz vaučera kao i Atlas24h jedinstvene kartice pomoći na putu ili Atlas24h eUgovora.
Popust važi za sve članove Atlas24h koji imaju aktivan jedan od paketa pomoći na putu.
Popusti važe do 31.12.2022.

Kopiraj: copy