Broj za naručivanje paketa - 061/3135333 SOS broj za pomoć na putu - 069/667667

Auto vesti

Novo u Atlasu! Unapredili smo sadržaj Euro+ paketa

Atlas24h pomoć na putu je kompanija koja pomaže vozačima na putu još od 2008-e godine. Nas u Atlasu pokreće želja da našim korisnicima pružimo jedinstven osećaj sigurnosti na putu.

O nama mnogo toga može da kaže i naše 15-to godišnje iskustvo i znanje koje imamo iz oblasti pružanja pomoći na putu. Sve to nesebično prenosimo i na promovisanje i edukaciju bezbednosti učesnika u saobraćaju.

Naša misija je kvalitetna usluga. To je ono što nas u Atlasu pokreće. Težimo da našim korisnicima pružimo jedinstven osećaj sigurnosti i bezbrižnosti na putu, zahvaljujući našem posvećenom timu radnika i saradnika. Kvalitetom, brzinom i preciznošću naše usluge želimo da budemo uvek na samo poziv od Vas u bilo koje doba dana ili noći i na bilo kom mestu.

 

Atlas24h pomoć na putu Euro+ paket

 

Počevši od 1. Marta 2023. godine unapredili smo Euro+ paket za putnička vozila. U prethodnih 6 meseci detaljno smo radili ankete sa našim članovima, ispitivali tržište i slušali predloge vozača u Srbiji. Tema ispitivanja je šta sve paket pomoći na putu za inostranstvo treba da sadrži kako bi u potpunosti bili bezbrižni na teritoriji Evrope. Zahvaljujući upravo vama na tržište smo plasirali novi Euro+ paket!

Euro+ paket pokriva sve države i ostrva u Evropi, kao i celu teritoriju Turske. Izuzetak je teritorija Srbije za koje imamo poseban Nacionalni paket.

 

Neograničena kilometraža šlepovanja

Novi Euro+ paket sadrži asistenciju koja podrazumeva neograničenu kilometražu šlepovanja na teritoriji Evrope do vaše prijavljene adrese u Srbiji u slučaju kvara vozila ili saobraćajne nezgode. To znači da možete slobodno da putujete bilo gde u Evropi bilo da je vaša destinacija Norveška, Grčka ili Portugal… Bićete potpuno bezbrižni na putu uz Euro+ paket. Vaša je obaveza da u trenutku kvara pozovete naš SOS centar i objasnite nam tip kvara i vašu lokaciju. Nakon toga šaljemo najbližu šlep službu na teren.

Iz odgovora vozača u Srbiji i članova Atlas24h došli smo da zaključka da nije samo neograničena kilometraža šlepovanja bitna prilikom rešavanja problematičnih situacija u inostranstvu. Većina vozača putuje sa različitim ciljevima među kojima se izdvajaju turistički i poslovni itd. Zaključili smo je da je u većini situacija najbolje rešenje, kako vozači i njihovi putnici ne bi prekidali svoje putovanje, popravka vozila u inostranstvu.

 

Popravka vozila do 500 evra i primer iz prakse

U okviru našeg paketa uključili smo i popravku vozila u inostranstvu u limitu do čak 500 evra! Ovo je trenutno najveći limit za popravku vozila od svih paketa na tržištu pomoći na putu. Tako da ukoliko ne želite da prekidate svoj poslovni put, godišnji odmor ili letovanje prilikom poziva na naš SOS broj naći ćemo najbliži servis koji može da reši kvar koji je nastao na vašem vozilu.

Primer iz prakse: Krenuli ste na more u avgustu sa porodicom u Grčku. I negde kod Soluna zadesi vam se neočekivani kvar. Atlasov Euro+ paket vas neuslovljava koju uslugu iz paketa treba da iskoristite. Da li je to povratak vozila na adresu ili popravka u inostranstvu. Na vama je izbor. Recimo da se odlučite u ovom primeru za popravku vozila. Šta se dešava dalje? Naš ino-partner koji je u tom trenutku najbliži vama šlepa vas do servisa.

U svakoj situaciji pokriven je i prevoz svih putnika koji se nalaze u vozilu. U okviru paketa možete iskoristiti i dodatne usluge poput hotelskoj smeštaja putnika do 4 dana, Rent a Cara do 4 dana i nastavka putovanja putnika. Sve detalje možete naći na stranici Euro+ paketa.

Nakon što ste stigli u servis dobijate informaciju da će popravka koštati 200 evra i da će trajati jedan dan. Zahvaljujući tome što ste uplatili Euro+ paket ne morate da brinete kako ćete rešiti ovu situaciju! Ni kako da obezbedite sredstva za dodatni trošak!

Atlas24h pomoć na putu nalazi za vas i vašu porodicu najbliži hotelski smeštaj da možete da se odmorite dok vam se vozilo popravlja u servisu. Podmirujemo troškove popravke vozila i obaveštavamo vas u koje vreme možete doći po vozilo. Nakon toga bezbrižno i srećno nastavljate vaše putovanje sa porodicom ka letovalištu.

Da niste imali Euro+ paket ova situacija bi vas koštala nerviranja, traženja šlep službi u inostranstvu, zvanja i dogovaranja (ukoliko uspete da se sporazumete na stranom jeziku), plaćanja šlep službe po najvišim cenama, traženja servisa, plaćanja popravke vozila, traženja hotelskog smeštaja i plaćanja istog. Sa finansijske strane sigurno bi ste ostali uskraćeni za oko 700 evra u ovoj situaciji. Sa „psihičke“ da i ne pričamo…

 

Cena paketa

Atlas24h cene svojih paketa nije menjao još od 2019-te godine! Znamo svi koliko su sve cene porasle u prethodnih par godina i koliko to utiče na svaku porodicu u Srbiji. Sa zadovoljstvom možemo da kažemo da smo sva poboljšanja koja smo napravili u okviru Euro+ paketa, uradili to i zadržili apsolutno istu cenu koja je bila i pre poboljšanja!

Cena godišnjeg Euro+ paketa iznosi samo 5,990 dinara!

To je oko 50 evra godišnje a u primeru iznad videli ste koliko i najmanji kvar u inostranstvu može da vas košta. Euro+ paket ne samo što pruža bezbrižnost svim vozačima već i štedi novac!

Naručite paket odmah brzo i jednostavno u našoj Internet prodavnici!

 

Euro-desk

 

Dodatna obaveštenja i napomene:

  • Osim Euro+ paketa unapredili smo i Platinum paket kao i Moto Evropa paket. Dok Internacionalni paket nije više u ponudi.
  • Korisnici koji su kupili pakete pre 1.3.2023. koriste usluge i asistencije iz starih paketa pomoći na putu imajući u vidu da su prihvaćeni prethodni uslovi i da su ugovori potpisani sa prethodnom sadržinom paketa.
  • Stare uslove ova tri paketa možete pronaći na sledećim linkovima: Euro+ paket, Platinum paket, Moto Evropa paket
  • Uslove starog Internacionalnog paketa koji nije više u ponudi možete naći na sledećem linku: Internacionalni paket