blog vest

„Privatni Zdravstveni Popust“ (PZP lojalti kartice) – pametan izbor za odgovorne ljude!

vest

Ponosni smo na novu saradnju naše kompanije sa “Privatnim Zdravstvenim Popustom” – PZP benefit klubom, kroz koju će svim nosiocima Atlas24h lojalti kartice koji se odluče da postanu vlasnici PZP lojalti kartice biti omogućen popust od 20%!

Lojalti sistem Privatni zdravstveni popust je inovativan, originalan i izuzetno koristan za stanovnike jer umnogome štedi kućni budžet. Svaka lojalti kartica omogućava da ostvarite popust do 50% na neograničeni broj poseta, a sam popust se obračunava na celokupan iznos zdravstvene usluge. Kartica važi 365 dana, a po isteku datuma važenja iste, trajanje se može produžiti.

Šta je Privatni zdravstveni popust (PZP)?
Zdravstveni lojalti program koji spaja stanovnike i privatne zdravstvene ustanove u Republici Srbiji putem PZP lojalti kartica! PZP već sada ima saradnju sa preko 1400 privatnih zdravstvenih ustanova u Srbiji, a broj partnera se povećava i uskoro će biti dostupan i u celom regionu.

Šta dobija član PZP kluba?
PZP omogućava svim članovima porodice i svim kućnim ljubimcima jeftinije, brže i kvalitetnije lečenje. Vlasnik PZP lojalti kartice može postati svako punoletno lice u Srbiji. Po ceni jedne PZP lojalti kartice popust ostvaruju oba bračna partnera, sva deca, kao i svi kućni ljubimci u domaćinstvu. PZP program na human, moderan i odgovoran način, zajedno sa Vama, radi na uštedi kućnog budžeta, zdravstvenoj preventivi i poboljšanju zdravlja ljudi i kućnih ljubimaca.

Gde se i kako koriste popusti uz PZP karticu?
Popust se može koristiti za neograničeni broj poseta u svim zdravstvenim ustanovama koje su članovi PZP kluba. Popuste možete ostvariti u sledećim kategorijama: medicinske ustanove, stomatološke ordinacije, laboratorija i analize, veterinarske ustanove, lepota i nega tela, wellness i spa centri, optika i medicinska pomagala, apoteke, zdrava hrana, dečiji program i edukacija, sport i rekreacija, briga o starima… Izbor privatne zdravstvene ustanove kao i informaciju o odobrenim popustima vršite iz bogate baze partnera koju možete pronaći na internet adresi: www.pzp.rs.

Pogodnosti za Atas24h članove
Kroz saradnju sa PZP benefit klubom odobrava se 20% popusta za sve nosioce Atlas24h kartice koji se odluče da postanu vlasnici PZP lojalti kartice (cena pojedinačne kartice na godišnjem nivou sa odobrenim popustom iznosi 1.919,00 RSD, umesto 2.399,00 RSD).

Da sumiramo. Zašto PZP kartica?
• Ostvarujete uštedu novca već pri prvoj poseti.
• Vi birate zdravstvenu ustanovu za sebe, porodicu i kućne ljubimce.
• Lakše ćete se odlučiti za posetu privatnoj zdravstvenoj ustanovi.
• Na raspolaganju Vam je medicinsko osoblje najraznovrsnijih specijalnosti.
• Ostvarujete popust na neograničeni broj poseta.
• Svrstavate se u kategoriju štedljivih i odgovornih roditelja kao i vlasnika kućnih ljubimaca.

Kopiraj: copy