blog vest

Raste interesovanje vozača za pakete pomoći na putu

vest

Počinje lagano sezona odmora, a tu su i produženi praznični vikendi, pa je pre polaska na put dobro proveriti stanje automobila, ali i razmisliti o tome šta ako vas ljubimac slučajno izda i stane na sred puta?

Predstavnik Atlas Servisa je odgovarao na pitanja internet portala biznis.rs vezano za usluge pomoći na putu. Pričali smo o tome kako se tržište oporavlja posle pandemije korona virusa i da li ljudi u Srbiji sada više putuju svojim vozilima. Kakva su predviđenja za letnju sezonu…

 

Koje su aktuelne teme?

 

Saznajte i koji su 5 najčešćih kvarova zbog kojih nam se naši članovi obraćaju i šta je to što ih najviše „muči“ na putu i zapravo koliko je bitno imati pakete, kako što se tiče finansijske uštede a tako i „psihičke“.

Spomenuli smo i uticaj poskupljenja goriva, putarina i ostalih troškova vezanih za drumski saobraćaj i na koji način je Atlas24h jedina kompanija na tržištu koja je uspela da se izborili sa time da zadrži iste cene paketa u odnosu na 2019-tu godinu, na zadovoljstvo svih Atlas starih i novih članova.

Za kraj pričali smo i u novim trendovima u automobilskoj industriji i električnim vozilima.

Pročitajte ceo tekst na sajtu biznis.rs na OVOM LINKU.

 

Kopiraj: copy