Broj za naručivanje paketa - 061/3135333 SOS broj za pomoć na putu - 069/667667

Auto vesti

Skijaši, alpinisti i biciklisti – studenti spremaju inovacije za vas

Priliku da prezentuju svoje projekte u oblasti informaciono digitalnih tehnologija na prvoj zimskoj start up konferenciji koja će se održati u Insbruku od 03. do 11. marta, dobila su dva tima studenata iz Srbije, kojima je FCA Srbija omogućila sigurno i bezbedno putovanje Jeep Renegade modelom.

Studenti su članovi start up centra Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, i razvili su dve visoko tehnološke aplikacije. Prvi tim prepoznao je potrebe skijaša, alpinista i biciklista i u skladu sa tim dizajnirao je uređaj za lakšu i bržu komunikaciju, dok je drugi tim razvio web platformu koja spaja bicikliste turiste sa lokalnim biciklistima turističkih mesta koja se najčešće posećuju, kako bi se ponudio jedinstveni doživljaj obilaska grada biciklom.

Start up konferencija „Skinnovation“ jedinstvena je po tome što okuplja preduzetnike i investitore koji su zainteresovani za zimske sportove, održava se na dva skijališta u okolini Insbruka, prezentacije ideja investitorima održavaju se na žičari, dok su događaji na kojima je planirano upoznavanje sa predavačima organizovani da budu u igloima pokraj staza.

FCA Srbija prepoznala je talenat studenata i omogućila im je odlazak u Inzbruk, Jeep Renegade modelom, kako bi se upoznali sa potencijalnim investitorima i kolegama preduzetnicima.

Zanimajući se za ideje mladih ljudi i nagrađujući one najuspešnije, FCA Srbija još jednom je dokazala da podržava projekte milenijalca.

Izvor: Auto blog