Broj za naručivanje paketa - 061/3135333 SOS broj za pomoć na putu - 069/667667

Auto vesti

Koji paket pomoći na putu odabrati?

 

 

Koji paket pomoći na putu odabrati kada planirate putovanje sopstvenim vozilom? Od svih trenutnih ponuda na tržištu, koji je paket logičan i najkvalitetniji za vas, shodno vašim potrebama i realnim očekivanjima?

Koji paket pomoći na putu odabrati prema vašim realnim potrebama?

U našoj širokoj ponudi imamo ukupno 7 paketa pomoći na putu. Najtraženiji među njima su: Nacionalni paket, Euro+ paket, Internacionalni paket, Moj paket i Platinum paket. U nastavku su opisi ponuđenih paketa koji će vam pomoći da se lako opredelite za onaj koji vama najviše odgovara. Naravno, stojimo vam na raspolaganju i preko broja 060/099-25-41, ukoliko vam je potrebna dodatna pomoć ili se odlučite za naručivanje odabranog paketa.

Nacionalni paket

Ako se krećete vašim autom samo po teritoriji Srbije onda je Nacionalni paket logičan izbor za vas. Ovaj paket sadrži mogućnost korišćenja dve asistencije u toku godinu dana koliko i traje.

 1. Prva asistencija nudi potpunu bezbrižnost na teritoriji Srbije. To znači, ukoliko vam se desi bilo koji problem na putu – manji ili veći kvar na vozilu, dobijate šlepanje na vašu prijavljenu adresu. Naravno, bez ikakvih doplata, putarina, skrivenih troškova i slično.

Takođe, prevoz svih putnika koji se nađu u vozilu u trenutku kvara je obezbeđen na adresu gde se auto šlepa. Dakle, ne morate brinuti da li ćete vi ili neko od saputnika ostati pored puta.

Šta ovaj paket izdvaja od ostalih?

Ono šta ovaj paket izdvaja kao jedinstven u odnosu na konkurenciju, to je mogućnost popravke vozila u Bosch Car Servisu u limitu do 100 evra.

Ukoliko vam auto stane više od 100km od vaše adrese i ne želite da prekinete putovanje, ili zbog sitnog kvara da se vraćate nazad, Atlas24h nudi popravku i jedno prenoćište ako je potrebno više vremena da se vozilo popravi.

Na primer, živite u Subotici, Novom Sadu ili Beogradu i krenuli ste na na Zlatibor, pa neočekivano auto stane kod Užica, vi možete odabrati opciju da vam Atlas24h popravi vozilo tako da ne morate da prekidate vaš odmor!

Naravno, vama i dalje ostaje opcija da se vratite na prijavljenu adresu ukoliko vam to više odgovara.

 1. Druga asistencija (mala) je namenjena za kraća šlepanja do 25km ili za kvarove koji se mogu rešiti na licu mesta. To su obično manji kvarovi poput zamene pneumatika, nestanka struje, goriva i slično.

Ova asistencija može da bude jako korisna! Recimo, stane vam auto u lokalu 20-ak km od vaše kuće – iskoristićete malu asistenciju. Vama i dalje ostaje mogućnost korišćenja velike asistencije za teritoriju Srbije!

Budite uvereni, “Nacionalni paket pomoći na putu” trenutno je najkvalitetniji i najobuhvatniji paket na tržištu.

Nacionalni Paket 3D Atlas Servis

Euro+ paket

Euro+ paket je najpopularniji paket za vozače koji žele da budu bezbrižni u inostranstvu. Sa ovim paketom ne morate da razmišljate kolike su cene šlepanja ili popravke vozila!

Paket Euro+ sadrži neograničeni broj asistencija na teritoriji Evrope. Limit šlepanja je do 1000 evra, sa mogućnošću bezuslovnog povratka vozila u Srbiju na vašu prijavljenu adresu.

Šta to znači u praksi?

Primeri: Krenuli ste ili se vraćate sa odmora sa porodicom iz Grčke. Ili ste se možda uputili na poslovni sastanak ka zapadnoj Evropi. I, kada najmanje očekujte, usred „nedođije“, stane vam auto.

Koga pozvati, gde naći broj, ko će doći i kada, koliko naplatiti, gde odšlepati… 100 problema nastane u jednoj sekundi! Međutim, vi imate Atlas Euro+ paket i ne morate da brinete!

Poslaćemo našeg inostranog partnera koji je u tom trenutku najbliži vama, tako da je vreme čekanja minimalno.

Ako odlučite da popravljate auto u servisu u inostranstvu, u tom slučaju vi i vaši putnici imate obezbeđen hotelski smeštaj do 2 noćenja.

Ali, ako ne želite da popravljate auto iz bilo kog razloga (mislite da će popravka biti preskupa, ne verujete majstorima u inostranstvu, nemate trenutno finansija, imate svoj ovlašćeni servis u Srbiji itd.), imate pravo da odaberete drugu opciju a to je povratak vozila na vašu adresu u Srbiji.

Dakle, u trenutku kvara korisnik bira jednu od te dve opcije koja mu više odgovora. Odlazak u servis ili povratak vozila na adresu u Srbiju.

Atlas24h direktno plaća svoje ino-partnere i hotele tako da ne morate da vadite svoj novac i čekate refundaciju ili doživite slične komplikacije.

Napominjemo:

 • Mi ne uslovljavamo da idete u određeni servis, ili da se vratite u Srbiju sa limitom od 1000 evra koji vam sleduje.
 • Jednostavno možete odabrati servis koji vama odgovara ili drugu destinaciju gde želite da stignete.
 • I to sve imate neograničeni broj puta u toku godinu dana!

Uverite se: Sa Atlasom i Euro+ paketom ste potpuno mirni i ne zavisite ni od koga u inostranstvu.

Sezonska akcija: Ukoliko spojite Euro+ paket sa nekim od paketa za teritoriju Srbije (Nacionalni, City, Moj paket) dobijate 1,000 dinara popusta na cenu.

Euro+Paket 3D Atlas Servis

Internacionalni paket

Ako se sa vašim vozilom najviše krećete u Srbiji, a ponekad pređete i granicu, onda je Internacionalni paket možda najbolja opcija za vas.

Uz dve standardne asistencije iz Nacionalnog paketa dodaje vam se još jedna asistencija: šlepanje u limitu do 250 evra, ili manja popravka na licu mesta. Ovu opciju možete da iskoristite u bilo kojoj državi u Evropi!

Na taj način dobijate osnovnu pomoć na putu u inostranstvu. Ako vam se desi manji problem (pneumatik, struja, gorivo) to rešavamo na licu mesta.

Ukoliko kvar zahteva popravku u servisu dobijate šlepanje do obližnjeg mehaničara, električara, vulkanizera u zavisnosti od tipa kvara gde dalje rešavate situaciju.

Preporuka: Internacionalni paket preporučujemo ukoliko putujete u obližnje države poput Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine gde su cene popravki vozila slične kao u Srbiji.

Savet: Ako idete u države zapadne Evrope ili u Grčku, razmislite o Euro+ paketu kako biste izbegli plaćanja skupih popravki.

 

Moj paket

Karakteristike i pogodnosti ovog paketa:

 • Ako imate više automobila ili ih često menjate, Moj paket“ je pravi izbor za vas.
 • Ovaj paket se vezuje za lice i donosi bezbrižnost u bilo kom putničkom vozilu kada se nalazite na teritoriji Srbije.
 • Ukoliko se desi kvar na vozilu mi vas šlepamo na vašu prijavljenu adresu. Da li ste vozač ili suvozač, nebitno je!
 • Opcija popravke vozila u Bosch Car Servisu u limitu do 100 evra.

Platinum paket

Platinum paket je Atlasov najekskluzivniji paket pomoći na putu za najzahtevnije korisnike i najveće putnike:

 • 6 asistencija na teritoriji Srbije (3 velike i 3 male),
 • Neograničen broj asistencija u Evropi sa limitom usluge do 2,000 evra.
 • Bezuslovan povratak vozila iz Evrope uz prevoz svih putnika

Preporuka:

Ukoliko provodite najveći deo vremena u automobilu, ili kao firma želite da obezbedite vaša vozila koja prelaze veliki broj kilometara širom Evrope, nema potrebe da tražite dalje.

Na vaše pitanje “Koji paket pomoći na putu odabrati”, jedini i pravi odgovor je: Platinum paket – Atlas24h!

Platinum Paket 3D Atlas servis

Za više dodatnih informacija pogledajte: 24/7 Pomoć na putu ili nas pozovite na broj 060/099-25-41. 

Iskreno se nadamo da sada, ukoliko planirate putovanje, nemate nedoumicu “koji paket pomoći na putu odabrati“!  Verujemo da vam je u izboru najboljeg paketa za vas pomogao i naš tekst: Kako odabrati paket pomoći na putu (Top 3 saveta). Putujte bezbrižno i uživajte u sigurnosti paketa koji ste odabrali. Živeli!