blog vest

Akcija na Grčka Info portalu – poklon paket pomoći na putu

vest

U toku je akcija Grčka Info portala koja, u saradnji sa Atlas 24h pomoć na putu, obezbeđuje svojim čitaocima besplatan dodatak uz Plavi paket pomoći na putu, pri čemu dodatak pruža mogućnost putne asistencje na teritoriji Makedonije i Grčke. Ukoliko se korisniku ukaže potreba za putnom asistencijom, procedura je sledeća:

Najpre se, ukoliko je moguće, kako bi korisnik u najkraćem roku nastavio svoje putovanje, pristupa poravci na licu mesta. Kako je i u uslovima paketa navedeno, popravka na licu mesta podrazumeva besplatnu zamenu pneumatika, ukoliko korisnik poseduje svoj sopstveni zamenski, a iz nekog razloga nije u mogućnosti da ga sam zameni (npr. ne poseduje odgovarajući ključ, dizalicu, ili nešto od pomenutog alata ne funkcioniše, i slično). Takođe, u slučaju da korisnik iz nekog razloga ostane bez struje, te se isprazni akumulator, saradnik dolazi sa potrebnom aparaturom i daje struju korisniku kako bi odmah nastavio svoje putovanje. Isto je i u slučaju kada korisnik ostane bez goriva. Saradnik tada izlazi na mesto gde je korisnik stao i šlepa ga do prve najbliže pumpe kako bi korsnik sam sebi sipao gorivo i nastavio dalje putovanje.

U slučaju kada je kvar na kolima veći, te se situacija ne može rešiti popravkom na licu mesta, kako je prethodno opisano, korisnik ostvaruje pravo na šlepovanje svog auta i Atlas 24h pomoć na putu mu pokriva do 100 km šlepovanja u oba pravca, što znači da u krugu od 50 km korisnik ima besplatno šlepovanje svog automobila. Tom prilikom 2 putnika iz automobila imaju besplatan prevoz tamo gde se šlepa i auto.

Poklon paket je osmišljen iz razloga kako bi se našim građanima koji putuju na more u Grčku obezbedila besplatna prva pomoć za automoil u slučaju da se desi neka neželjena situacija na putu.

Ovaj paket traje 31 dan i korisnik prilikom sklapanja ugovora treba odmah da odredi koji će to period da bude. Korisnik usluge pomoći na putu ima pravo da iskoristi samo jednu od navedenih asistencija za vreme trajanja tog ugovora.

Više o ovoj akciji možete pročitati ovde.

USLOVI POKLON PAKETA GRČKA INFO

Kopiraj: copy