blog vest

Poklon za 8. Mart – Bezbednost žena u saobraćaju

vest

Atlas24h ove godine, kao i što je bio slučaj prethodnih godina, nastavlja tradiciju da obezbeđuje poklone povodom međunarodnog dana žena 8-og Marta i inicijative za veću bezbednost žena u saobraćaju.

Atlas24h kao društveno odgovorna firma i lider u uslugama pomoći na putu u Srbiji je svesna koliko je bezbrižnost i bezbednost u saobraćaju bitna za lepši pol. Raduje nas informacija da svake godine u Srbiji imamo sve veći procenat ženske populacije za volanom. Na našem blogu istraživali smo statistiku i detalje vezano za žene vozače. Došli smo do zaključka da sva skorija istraživanja pokazuju da su žene bolji i sigurniji vozači od muškaraca.

Bezbednost žena u saobraćaju

Koja istraživanja ne idu u prilog ženama? 

U situacijama kada je potrebno znanje i iskustvo o popravci vozila, delovima i ostalim tehničkim stvarima vezano za funkcionisanje automobila tu je ženska populacija u zaostatku.

Žene su sklonije da se prilikom kvara vozila na putu obraćaju prijateljima, muškim članovima porodice, kolegama i poznanicima nego da same reše kvar na putu.

Zašto je to opasno?

Višesatno čekanje na putu je pre svega nebezbedno i opasno. Osobe koje se nađu pored puta ugrožavaju svoju i tuđu bezbednost pogotovo ako su u pitanju velike i prometne saobraćajnice poput autoputa. Noću je još veći problem. Čekanje pomoći od strane prijatelja i poznanika se po pravilu oduži. Nije ni sigurno da li oni mogu uopšte da reše kvar na vozilu kada stignu na lice mesta. Posebno ne preporučujemo “stopiranje” i traženje pomoći od nepoznatih osoba. Ukoliko imate u automobilu malu decu dovodite i njih u opasnost u situacijama poput ekstremnih vremenskih neprilika leti na +40 stepeni ili zimi na -10 stepeni čekajući duži vremenski period pomoć.

Ukoliko nemate paket pomoći na putu, šlep službe koriste interne standardne cenovnike šlep usluga. Cene dostižu i 30x veći iznos nego što je iznos godišnjeg Atlas24h paketa. Na taj način bespotrebno pravite sebi još dodatnih finansijskih problema.

 

Bezbednost žena u saobraćaju

Bitno je imati Atlas24h paket pomoći na putu!

Bezbednost i bezbrižnost u saobraćaju prepustite profesionalcima i firmi koja ima više od 15 godina iskustva u oblasti pomoći na putu. Od trenutka kvara i vašeg poziva naša ekipa izlazi na teren u najkraćem mogućem roku. Obezbeđujemo i prevozimo putnike a vozilo šlepujemo na željenu adresu (kućna adresa ili obližnji servis). Rešenje je lako i jednostavno i ne morate da zavisite od drugih osoba.

Podignite bezbednost vas i vaše porodice u saobraćaju na maksimalni mogući nivo uz Atlas24h pakete pomoći na putu. Cene paketa se kreću već od 1,890 dinara godišnje! To svakako nije suma novca o kojoj morate da razmišljate kako bi tokom cele godine bili bezbrižni. Naša preporuka i najprodavaniji paket je Nacionalni paket pomoći na putu koji garantuje neograničenu kilometražu šlepovanja i povratak vozila na prijavljenu adresu. Ukoliko do sada niste ili ne znate kako da promenite gumu na automobilu Atlas24h ima jedinstveni paket na tržištu kako bi rešio i takve situacije – Guma paket.

Pakete možete naručite online, telefonski ili putem društvenih mreža instagram/facebook.

Poklon za 8. Mart

Atlas24h je i ove godine spremio poklone i iznenađenja za 8. Mart:

– 10% popusta na sve redovne cene Atlas24h paketa od 23.2. do 10.3.
– Prvi poklon uključuje vikend za dve osobe na planini Zlatar. Uz poklon sleduje i vaučer u vrednosti od 3,000 dinara za troškove goriva prilikom putovanja.
– Drugi i treći poklon je Atlasov Guma paket pomoći na putu

Dodatne informacije:
Sve pripadnice lepšeg pola koje naruče i aktiviraju paket pomoći na putu od 23. februara do 10. marta imaju mogućnost da osvoje poklon
– Spisak svih potencijalnih dobitnica objavljujemo 13. marta na našem sajtu u tekstu na Blogu
– Izvlačenje poklona je nasumičnom metodom 15. marta na našem Atlas24h Instagram nalogu
– Za prvi poklon dobitnica bira još jednu prijateljicu koju vodi na putovanje. Poklon se mora iskoristiti do kraja aprila meseca. Na dan putovanja dobitnici se prosleđuje vaučer za gorivo u vrednosti od 3,000 dinara.
– Kako bi ostvarili 10% popusta na redovnu cenu paketa neophodno je da je vlasnik automobila ženska osoba i da se prilikom telefonskog naručivanja naglasi 8-martovska akcija
– Ukoliko naručujete online ukucati u odgovorajućem polju kod/kupon za popust “8mart

Izmena 13.3.  Spisak potencijalnih dobitnica poklona možete možete videti OVDE.

Izmena 15.3. Dobitnice poklona:
1. mesto – Dunja Zdravković
2. mesto – Zlatica Ugljanin-Jeremić
3. mesto – Aleksandra Keranović

 

Srećan 8. Mart

 

Kopiraj: copy